Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1599, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Putins: "Olimpieši krievu sirdis piepildīja ar lepnumu par valsti"

Putins: "Olimpieši krievu sirdis piepildīja ar lepnumu par valsti"
Vladimirs Putins
Foto: Itar Tass/Scanpix

Krievijas prezidents Vladimirs Putins atzinīgi novērtējis Krievijas sportistu sasniegumus aizvadītajās Londonas olimpiskajās spēlēs, kurās krievi izcīnīja 82 medaļas.

"Jūsu sasniegumi piepildīja miljoniem līdzjutēju sirdis ar lepnumu par savu valsti," sacīja Putins, sagaidot olimpiešus dzimtenē. "Jūs mūs iedvesmojāt, radījāt brīnišķīgas nacionālās vienotības sajūtas."

"Protam, nebija sasniegti visi mērķi šajās olimpiskajās spēlēs, taču laikam nekad nav tā, ka izdodas sasniegt visu, ko vēlies. Tas tāpēc, ka jūs un jūsu treneri uzstādāt visaugstākos uzdevumus, kas ir arī pareizi. Mērķiem jābūt ambicioziem," piebilda Krievijas prezidents.

Londonā Krievija izcīnīja 82 medaļas (24 zelta, 26 sudraba, 32 bronzas), kas pēc medaļu kopskaita bija trešais labākais rādītājs aiz ASV (104) un Ķīnas (88). Taču medaļu vērtējumā, kur valstis sarindo pēc visvairāk izcīnītajām zelta medaļām, krievi bija ceturtie - briti izcīnīja 29 zelta medaļas (kopā - 65 medaļas).

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....


, 2012-08-15 14:58, pirms 12 gadiem
Varu tikai pievienoties Caram!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-15 15:12, pirms 12 gadiem
Latvija min uz papēžiem... ibio
, 2012-08-15 15:14, pirms 12 gadiem
Kāpēc lai te liktu kaut kādus komentārus ko viņš saka?Kam tas interesē? Sportacentrs tagad ir Putina preses sekretārs?Pat nelasīju. Ielieciet arī ko Zimbalves prezidents teica.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-08-15 15:48, pirms 12 gadiem
Latviešu autors atkal lobē... Uzminiet kurai tautībai...
, 2012-08-15 16:04, pirms 12 gadiem
Domaaju gan, ka viiri pie dzimteniites glaazeem kaut kur dzilji Uraalos gavileeja par sinhroni peldoshajaam skaistuleem.
, 2012-08-15 16:24, pirms 12 gadiem
Pārum, mans kaimiņš Joša nolika kluci un tagad viņa mammai arī piepildīja sirdi, ieliec rakstu.
, 2012-08-15 16:29, pirms 12 gadiem
Kam, piedodiet p...s, ko kautkāds vladimirs ir teicis? Atceraties vienu lietu, ja runājat par Krieviju - Nekad nedrīkst teikt krievi! Tas aizvaino pārējās tautas Krievijā! Drīkst teikt krievijieši, jebšu rosijāņi!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Māris Štrombergs
Foto: Latvijas Pasts
3

Štrombergs, Pļaviņš un Šmēdiņš iemūžināti pastmarkās

Šodien notiek pirmās dienas zīmogošana divām jaunām pastmarkām, kas veltītas Latvijas olimpisko medaļu ieguvējiem - Mārim Štrombergam, Mārtiņam Pļaviņam un Jānim Šmēdiņam. Pasākums notiek Rīgas Sporta muzejā, Alksnāja ielā 9, no plkst.10 līdz 17, informē LOK mājas lapa.
Ķīna - piecgades līdere pasaules sportā
Foto: AP / Scanpix
5

Ķīna - piecgades līdere sportā, nākotnē dominēs Krievija

Vērienīgā pētījumā noskaidrotas aizvadītās piecgades vadošās valstis sportā – līderes ir Ķīna un Lielbritānija, savukārt nākamā piecgade piedrerēs Krievijai, informē sporta mārketinga kompānija.
Bronzas medaļnieki Jānis Šmēdiņš un Mārtiņš Pļaviņš
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, F64

LOK izdevusi desmito olimpisko grāmatu "Latvija Londonā"

Šodien,12.novembrī, Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) ilggadējā atbalstītāja Swedbank Centrālajā ēkā notika LOK izdotās grāmatas „Latvija Londonā” atvēršanas svētki, kur Latvijas Olimpiskā komanda vēlreiz atcerējās aizvadītās vasaras spilgtākos olimpiskos notikumus Londonā, kurus fiksējuši Latvijas ievērojamākie sporta žurnālisti un fotogrāfi.