Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1303, Did:0, useCase: 3

Par Pot Limit Omaha čempionu tiek kronēts Oļegs Pavļučuks

Par Pot Limit Omaha čempionu tiek kronēts Oļegs Pavļučuks
Latvian Open turnīru uzvarētāju aproces

Vakar nedaudz pēc divpadsmitiem dienā sākās Latvijas atklātā pokera čempionāta pirmais turnīrs, Pot Limit Omaha, ar dalības maksu 550 eiro. Turnīrā piedalījās 21 spēlētājs, un pēc aptuveni 9 stundām jau bija zināms uzvarētājs - pirmais šī gada Latvijas čempions!

Latvija bija diezgan plaši pārstāvēta, bet turnīrā piedalījās arī divi norvēģi, un viens spēlētājs no Igaunijas. Zināmākie latviešu spēlētāji, kas piedalījās šajā Latvian Open turnīrā, bija Ģirts Sprancis, Kaspars „Skolotājs“ Renga, Olafs un Aleksandrs Karlini, Juris „Students“ Bonders un Andis „Varonis“ Netlaus.

Labā turnīra struktūra ļāva spēlētājiem spēlēt bez steigas, un sākuma stadijā neviens neriskēja ar pārlieku agresīvām izspēlēm un blefu, lai neveiksmes gadījumā neizkristi jau pāris stundas pēc turnīra sākuma. Pirmo pāris stundu laikā praktiski neviens neizkrita, bet, blaindiem pieaugot, spēlētāji kļuva aktīvāki un līdz ar to arī pamazām tika izspēlēts līdz fināla galdam.

Pie fināla galda četri no sešiem spēlētājiem bija latvieši. Vēl pie galda sēdēja viens norvēģu un viens igauņu spēlētājs. Diemžēl, pirmie fināla galdu pameta tieši pašmāju spēlētāji. 6. vietā izkrita Aleksandrs „Sasis” Karlins, 5. vietā palika viņa dēls Olafs Karlins, bet 4. jeb kā „bubble boy” izkrita Juris „Students” Bonders. Tā kā vienīgais atlikušais latviešu spēlētājs turnīrā bija Oļegs Pavļučuks, tad viņš arī kļuva par pirmo Latvijas čempionu Pot Limit Omaha turnīrā. Tieši viņš arī izkrita kā trešais, un papildus čempiona aprocei saņēma arī Ls 1,144 lielu naudas balvu. Par turnīra uzvarētāju kļuva norvēģis, kuram stundas laikā divas reizes izkrita kvadi, un kurš heads up tika galā ar igauņu spēlētāju.

Atgādinām, ka šodien Latvian Open turpinās ar Heads Up NLH turnīru, kurā piedalīsies viss Latvijas pokera „krējums“ ar Vitāliju „Zavor“ Zavorotniju priekšgalā. Visi interesenti tiek laipni lūgti nākt uz Royal Casino Tērbatas 73 pavērot turnīra norises gaitu klātienē. Svarīgākajiem jaunumiem ir iespējams sekot arī ar twitter starpniecību - twitter.com

  -2 [+] [-]

, 2011-04-02 19:39, pirms 13 gadiem
"6. vietā izkrita Aleksandrs „Sasis” Karlins, 5. vietā palika viņa dēls Olafs Karlins..."

Ko tik tēvi neiemāca saviem dēliem! Kāds māca dziedāt, dejot, spēlēt basketbolu, bet cits spēlēt azartspēles.

     [+] [-]

, 2011-04-02 19:57, pirms 13 gadiem
kas ir kvadi?

  +1 [+] [-]

, 2011-04-02 20:57, pirms 13 gadiem
Kasperskijs rakstīja: kas ir kvadi?
4 vienaadas

     [+] [-]

, 2011-04-03 14:28, pirms 13 gadiem
PLO čempionātā spēlēja labākie Latvijas spēlētāji un Oļegs ir cienīgs pirmais Omaha PL čempions