Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Video: Divu vārtu autors Egle: "Pret tāda līmeņa komandām nekad nav viegli"

Latvijas izlases uzbrucējs Haralds Egle pārbaudes mačā pret Somiju guva abus mūsu valstsvienības vārtus un vienā vakarā trīskāršoja savu izlasē gūto vārtu skaitu (iepriekš bija viens, tagad jau trīs). Pēcspēles intervijā Sportacentrs.com viņš pastāstīja, ka otrais vārtu guvums bijis jau pēc iespēlētas sistēmas, turklāt nācis svarīgā brīdī, kad pirms tam ilgāku laiku bija spēcīgs Somijas spiediens. "Lai arī šīs ir draudzības spēles, pret tāda līmeņa komandām nekad nav viegli spēlēt," viņš teica.

, 2024-04-13 20:18, pirms mēneša
Egle ir īsts cīnītājs jāņem uz čempi
Jakubs Sedlāks. Foto: Reuters/Scanpix
44

Mājiniece Čehija lido, sagrauj Zviedriju un pirmo reizi kopš 2010. gada cīnīsies par zeltu

Par 2024. gada pasaules čempionāta pirmo finālisti kļuvusi mājiniece Čehija, kas ar 7:3 sakāva Zviedriju. Čehija iekļuva pirmajā pasaules čempionāta finālā kopš 2010. gada.
Andris Ansons. Foto: IIHF
8

Ansons kļūs par pirmo latviešu galveno tiesnesi pasaules čempionāta pusfinālā

Par pirmo latviešu galveno tiesnesi pasaules hokeja čempionāta pusfinālā kļūs Andris Ansons, kuram uzticēts apkalpot Zviedrijas un Čehijas cīņu, paziņojusi Latvijas Hokeja federācija.
Francijas izlases aizsargs Tomāss Tirī. Foto: IIHF
18

2028. gadā pasaules hokeja čempionāts notiks Parīzē un Lionā

Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) ikgadējā kongresā pieņemts lēmums par 2028. gada hokeja meistarsacīkšu aizvadīšanu Francijā. Cīņas uzņems Francijas lielās pilsētas Parīze un Liona.