Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Poļi sagaida fanu klātbūtni tribīnēs un reālistiski vērtē savas izredzes

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Poļi sagaida fanu klātbūtni tribīnēs un reālistiski vērtē savas izredzes
Polijas hokejisti. Foto: Polijas Hokeja federācija

Starptautiskajai Ledus hokeja federācijai (IIHF) dienu pirms turnīra komentāros dalījušies Polijas izlases spēlētāji Kristians Dzjubinskis un vārtsargs Džons Marejs. Abi reālistiski vērtēja tās mērķus, kā arī pauda cerību sagaidīt daudz poļu fanus tribīnēs.

Rīt pasaules čempionātu hokejā sāks Latvijas hokeja izlase, kas plkst. 17:20 spēkosies pret Poliju. Pretiniece elites divīzijā atgriezusies pēc 22 gadu pārtraukuma.

Sagatavošanās posmā Polija vairāk piedzīvoja zaudējumus. Pēc 5:2 un 6:2 uzvarām pār Ungāriju vēlāk sekoja seši zaudējumi, turklāt pēdējos piecos poļi guva tikai četrus vārtus. ''Nevar teikt, ka demonstrējām spožu spēli, taču esam ambīciju pilni. Gaidām, kad parādīsies spārni. Šobrīd esam procesā un mazāk domājam par rezultātu,'' Starptautiskajai Ledus hokeja federācijai teica uzbrucējs Kristians Dzjubinskis.

Savukārt vārtsargs Džons Marejs, kurš Polijā spēlē jau pēdējos desmit gadus, atzina, ka galvenais mērķis ir noturēties elitē. ''Esam pietiekami reālistiski. Vēlamies paveikt pietiekami, lai paliktu elites divīzijā. Zinām, ka mums ir jāizcīna punkti pret Kazahstānu un vai Franciju. Iespējams, vēl kādu punktiņu varam aizķert pret citām komandām,'' viņš teica. ''Vēlamies noturēties elitē. Zinām, ka nebūsim perfekti katrā no spēlēm, taču zinām, kā varam veidot sev uzbrukuma situācijas,'' viņam piebalsoja Dzjubinskis.

''Vajadzētu būt pilnam ar poļu faniem,'' teica Polijas izlases uzbrucējs. Ostrava atrodas netālu no Polijas robežas, līdz ar to sagaidāms, ka izlases spēles varētu būt interesantas šīs valsts faniem. ''Būs traka atmosfēra un domāju, ka tas mums palīdzēs. Fani būs skaļi, kas mums var palīdzēt tikt pie punktiem.''

Izmantotie resursi:
https://www.iihf.com/en/events/2024...

Noderīgas lietas:

PČ jaunumi, komentāri un viedokļi
PČ kalendārs un rezultāti
KSENUKAI prognožu spēle
Baudi PČ hokejā lielākajā sporta bārā Latvijā O'LEARYS
Vēro PČ hokejā tiešraides iepirkšanās centrā OLIMPIA