Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3031, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Doma laukumā būs iespējams vērot PČ2024 spēļu tiešraides

Doma laukumā būs iespējams vērot PČ2024 spēļu tiešraides
Foto: Rīgas dome

Rīgas dome paziņojusi, ka 2024. gada pasaules čempionāta hokejā spēles būs iespējams tiešraidē vērot Doma laukumā uz lielā ekrāna. Pirmā Latvijas izlases spēle gaidāma 11. maijā, bet Doma laukumā varēs skatīties arī citas turnīra spēles.

Rīgas dome paziņojusi, ka tā 2024. gada pasaules čempionāta laikā Doma laukumā nodrošinās Latvijas izlases spēļu translācijas. Publiskā spēļu skatīšanās Doma laukumā būs iespējama jau no pašas čempionāta pirmās dienas, respektīvi, 10. maija.

Latvijas hokeja izlase turnīru sāks sestdien, 11. maijā, kad plkst. 17:20 pēc Latvijas laika spēkosies pret Poliju. Poļi augstākajā sabiedrībā spēlēs pirmo reizi kopš 2002. gada. Kā informē Rīgas dome, tad Doma laukums būs īpaši labiekārtots, lai tajā varētu ērti noritēt publiskā spēļu skatīšanās - būs izvietoti soliņi un lielais ekrāns.

Zināms, ka tā nebūs vienīgā vieta, kur Rīgā varēs publiski vērot Latvijas izlases spēles. Telts plānota pie ''Arēnas Rīgas'', tāpat paziņots par spēļu publisko skatīšanos Esplanādē un VEF kvartālā.

Izmantotie resursi:
https://www.riga.lv/lv/jaunums/doma...


, 2024-05-08 13:19, pirms 2 nedēļām
Pa kuru tv kanālu būs visas pč spēles?
Kaspars Daugaviņš. Foto: LHF/Guntis Lazdāns
107

Lai domātu par 1/4 finālu, nepieciešama uzvara – Latvija pret Slovākiju

Šovakar pasaules čempionāta sesto spēli aizvadīs Latvijas valstsvienība, kas pulksten 21:20 spēkosies pret četras uzvaras pēc kārtas izcīnījušo Slovākijas izlasi. Nepieciešama uzvara, lai pirms pēdējās spēles saglabātu cerības par ceturtdaļfinālu. Tiešraide LTV7 kanālā.
Gevina Brindlija (Nr. 45) vārtu guvuma mirklis. Foto: Matt Zambonin/IIHF
2

Amerikāņi pārslido pāri nespējīgajai Kazahstānas komandai – 10:1

Otro vietu pasaules hokeja meistarsacīkšu Ostravas grupā atguvusi ASV izlase, ar 10:1 sakaujot Kazahstānas valstsvienību.
Austrijas hokejisti svin gūtos vārtus. Foto: IIHF

Austrija svin otro uzvaru čempionātā un apsteidz Somiju A grupas tabulā

Šodien 2024. gada pasaules čempionātā A grupas mačā uzvarēja Austrija, kas, iemetot trīs vārtus otrajā periodā, ar 4:1 pārspēja Norvēģiju. Līdz ar panākumu šobrīd austrieši pacēlušies uz ceturto vietu apakšgrupā.