Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

12 karāti dimantu un 75 tūkstoši dolāru – kādu gredzenu saņems Bļugers

12 karāti dimantu un 75 tūkstoši dolāru – kādu gredzenu saņems Bļugers
Foto: Vegas Golden Knights

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa ieguvējas Lasvegasas "Golden Knights" spēlētāji, treneri un menedžmenta pārstāvji svētdienas vakarā īpašā ceremonijā saņēma čempionu gredzenus.

Juvelieri, kuri veidoja Lasvegasas "Golden Knights" gredzenus, iepriekš sadarbojušies arī ar citiem čempioniem – NBA uzvarētāju Goldensteitas "Warriors", WNBA čempioni Lasvegasas "Aces" un citām komandām.

Gredzens satur 12 karātus balto un dzelteno dimantu. Uz kluba logo atrodami 67 dimanti, kas simbolizē komandas uzvaru skaitu aizvadītajā sezonā, ja tiek skaitīts kopā regulārais čempionāts un izslēgšanas spēles. 32 dimanti gredzena iekšpusē simbolizē NHL komandu skaitu, bet 0,54 karātu dimants uz Stenlija kausa simbolizē "Golden Knights" vēsturē izcīnītās uzvaras Stenlija kausa spēlēs.

Gredzena augšpusi iespējams noņemt, to izmantojot kā kulonu. Tad skatam paveras hokeja laukums, kurā atzīmēti deviņi punkti, simbolizējot deviņus vārtu guvumus fināla pret Floridas "Panthers" noslēdzošajā spēlē.

Lasvegasas "Golden Knights" izgatavojusi papildus 50 gredzenus, kas nonāks pārdošanā, un katrs gredzens maksās 75 tūkstošus dolāru.

Čempionu baneris tiks pacelts naktī uz trešdienu, kad "Golden Knights" sezonas pirmajā spēlē uzņems Sietlas "Kraken".

Hokejistiem, kuri pārcēlušies uz citām komandām, gredzeni ierasti tiek nodoti pirms savstarpējās spēles. Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks" Lasvegasā viesosies 30. novembrī.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2023-10-09 21:02, pirms 7 mēnešiem
Newcastle United rakstīja: Skaists par godu Bļugeram, vienu iegādāšos. Lai stāv mājas rāmītī skaisti!
NU nez, vai jēga, kāda tur var būt kvalitāte diži labā par 75k..
, 2023-10-10 06:35, pirms 7 mēnešiem
Ja gredzenus var nopirkt, tad tas mazina vērtību to acīs, kas tos izcīnīja. Ceru, ka ir vismaz kāda atšķirības zīme.
, 2023-10-10 09:19, pirms 7 mēnešiem
Izskatās pēc bērnu rotaļu gredzena.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2023-10-10 23:50, pirms 7 mēnešiem
guntis86 rakstīja: Ja gredzenus var nopirkt, tad tas mazina vērtību to acīs, kas tos izcīnīja. Ceru, ka ir vismaz kāda atšķirības zīme.
Cik var spriest pēc bildes, tad katram ir numurs un uzvārds
Nezinu, kas būs tiem, kurus tirgos
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
39

Šilovam 21 atvairījums, Millers pēdējā minūtē izrauj ''Canucks'' uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā trešo uzvaru svinēja Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas ar 3:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers'', sērijā izvirzoties priekšā ar 3-2.
Izšķirošo vārtu guvējs Evans Būšārs. Foto: Cody McLachlan/AFP/Scanpix
34

"Canucks" līdz priekšpēdējai minūtei atgūstas no 0:2, taču ielaiž pašā galotnē

Rietumu konferences pusfinālā divu uzvaru pārsvaru neizdevās iegūt Vankūveras "Canucks" vienībai, kura izbraukumā trešajā trešdaļā atspēlējās no 0:2, taču nepilnas 40 sekundes pirms pamatlaika beigām ielaida izšķirošo ripu, piekāpjoties (2:3) Edmontonas "Oilers".