Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Sjostroms paliek "Rangers"

Sjostroms paliek "Rangers"
Fredriks Sjostroms
Foto: AP

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Ņujorkas "Rangers" vadība noslēgusi jaunu līgumu ar zviedru uzbrucēju Fredriku Sjostromu, kurš pagājušajā sezonā aizvadīja labāko karjeras gadu.

25 gadus vecais uzbrucējs pagājušajā sezonā Fīniksas "Coyotes" un Ņujorkas "Rangers" rindās aizvadīja 69 spēles, kuru laikā guva 12 vārtus, kas ir labākais rādītājs karjerā, kā arī izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles un sapelnīja 22 soda minūtes. Tāpat tieši aizvadītajā sezonā Sjostroms pirmo reizi NHL karjerā vienā spēlē guva "hat-trick" (11. oktobrī pret Nešvilas "Predators"), kā arī citā spēlē izdarīja trīs rezultatīvas piespēles (8. decembrī pret Losandželosas "Kings").

Kopumā karjerā uzbrucējs piedalījies 279 spēlēs, guvis 34 vārtus, izdarījis 41 piespēli un saņēmis 134 soda minūtes. Sjostromu 2001. gada jauno spēlētāju izvēlē ar kopējo 11. numuru pirmajā kārtā draftēja Fīniksas "Coyotes". Aizvadītajā sezonā 26. februārī fīniksieši zviedru aizmainīja uz Ņujorkas klubu.

Izmantotie resursi:
nhl.com


, 2008-07-29 12:33, pirms 16 gadiem
Dziļi viduvēji statistikas rādītāji...............Domāju ka Karsums ir daudz lābāks uzbrucējs par šo!
, 2008-07-29 12:54, pirms 16 gadiem
raimis10 rakstīja: Dziļi viduvēji statistikas rādītāji...............Domāju ka Karsums ir daudz lābāks uzbrucējs par šo!


Tikai līmenis pavisam cits.
Tad jau Aleksandrs Kerčs vec. ir superuzbrucējs arī savos 40+ gados, jo Samsunglīgā gūst n-tos vārtus un punktus...
, 2008-07-29 13:25, pirms 16 gadiem
Var jau būt, ka Karsums par šito jau ir labāks. Cerams, to varēs pārbaudīt.
... Vsjostrjom
Artūrs Šilovs. Foto: AFP/Scanpix
4

Šilovam un Bļugeram sērijas septītā spēle: "Canucks" izšķirošajā kaujā uzņems "Oilers"

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausā atlicis noskaidrot vienu trešās kārtas jeb konferenču finālu dalībnieci, un tā plkst. 4.00 pēc Latvijas laika tiks noskaidrota Vankūveras "Canucks", ko pārstāv Teodors Bļugers un Artūrs Šilovs, un Edmontonas "Oilers" duelī.
Davids Pastrņāks (#88). Foto: AP/Scanpix
2

NHL zvaigzne Pastrņāks kopā ar Zahu jau ielidojuši Čehijā un pastiprina mājiniekus

Pasaules hokeja čempionāta saimniece Čehija bija atstājusi brīvas vietas sastāvā iespējamiem pastiprinājumiem no Nacionālās hokeja līgas un šajā pēcpusdienā tādus arī sagaidīja – pēc Bostonas "Bruins" izstāšanās Stenlija kausa otrajā kārtā palīgā valstsvienībai steiguši uzbrucēji Davids Pastrņāks un Pavels Zaha.
Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Broks Besers ar ripu. Foto: Sergei Belski/USA Today Sports/Scanpix
6

"Canucks" izšķirošajā sērijas spēlē nevarēs palīdzēt viens no līderiem Besers

LETA. Latvijas hokejistu Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas izšķirošajā spēlē nevarēs palīdzēt uzbrucējs Broks Besers.