Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Būvmīsters "panterās" vēl vienu gadu

Būvmīsters "panterās" vēl vienu gadu
Džejs Būvmīsters
Foto: AP

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Floridas "Panthers" vadība pavēstījusi, ka noslēgusi jaunu līgumu uz vēl vienu sezonu ar aizsargu Džeju Būvmīsteru, kurš pagājušajā sezonā aizvadīja karjeras labāko gadu komandā.

24 gadus vecais Būvmīsters aizvadītajā sezonā "panteru" rindās piedalījās visās 82 regulārās sezonas spēlēs, gūstot 15 vārtus, kas ir kajreas labākais rādītājs. Tāpat aizsargs pavadīja visilgāko spēles laiku uz ledus vidēji visā līgā - 27:28 minūtes. Visas karjeras laikā aizsargs spēlējis tikai Floridas kluba rindās - 389 spēles, kuru laikā gūti 38 vārti, atdotas 123 rezultatīvas piespēles un 261 soda minūtes.

"Panthers" izvēlējās Būvmīsteru 2002. gada NHL draftā ar kopējo trešo kārtas numuru pirmajā kārtā.

"Esam ļoti apmierināti, ka izdevies panākt vienošanos ar Džeju," sacīja Floridas kluba ģenerālmenedžeris Žaks Martins. "Viņš spēlējis nozīmīgu lomu mūsu komandā pēdējo piecu sezonu laikā. Mēs visu laiku bijām pārliecināti, ka izdosies pagarināt līgumu. Ceram, ka viņš turpinās attīstīties un palīdzēs mūsu organizācijai arī tālāk."

Izmantotie resursi:
nhl.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-07-29 01:33, pirms 16 gadiem
Tomer paliek. Laikam jau tas labi, lai gan no col FLA butu sanemushi Clarku vai Lailu + kadu uzbruceju (svatosu)
, 2008-07-29 03:57, pirms 16 gadiem
Njaa... Atceros, ka Būvmīsters iemete pirmos NHL vārtus laika posmā kad Floridā spēlēja Ozoliņš. Un tieši Sandis izņēma ripu no vārtiem pēc Būvmīstera pirmajiem gūtajiem NHL vārtiem un to viņam atdeva..
, 2008-07-29 21:39, pirms 16 gadiem
laviinviirs rakstīja: Njaa... Atceros, ka Būvmīsters iemete pirmos NHL vārtus laika posmā kad Floridā spēlēja Ozoliņš. Un tieši Sandis izņēma ripu no vārtiem pēc Būvmīstera pirmajiem gūtajiem NHL vārtiem un to viņam atdeva..

Jaa, jaa, taapat arii Sandis esot meegjinaajis paliidzeet chalim guut savus pirmos vaartus NHL, tikai Buuvmiisters esot paarcenties.
Davids Pastrņāks (#88). Foto: AP/Scanpix

NHL zvaigzne Pastrņāks kopā ar Zahu jau ielidojuši Čehijā un pastiprina mājiniekus

Pasaules hokeja čempionāta saimniece Čehija bija atstājusi brīvas vietas sastāvā iespējamiem pastiprinājumiem no Nacionālās hokeja līgas un šajā pēcpusdienā tādus arī sagaidīja – pēc Bostonas "Bruins" izstāšanās Stenlija kausa otrajā kārtā palīgā valstsvienībai steiguši uzbrucēji Davids Pastrņāks un Pavels Zaha.
Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Broks Besers ar ripu. Foto: Sergei Belski/USA Today Sports/Scanpix
6

"Canucks" izšķirošajā sērijas spēlē nevarēs palīdzēt viens no līderiem Besers

LETA. Latvijas hokejistu Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas izšķirošajā spēlē nevarēs palīdzēt uzbrucējs Broks Besers.
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.