Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

NHL soda Kvenevilu ar 10 000 dolāriem

NHL soda Kvenevilu ar 10 000 dolāriem
Džoels Kvenevils ar komandu
Foto: Getty Images

Nacionālā hokeja līga (NHL) vadība ir sodījusi Čikāgas ''Blackhawks'' galveno treneri Džoelu Kvenevilu ar 10 000 dolāru par tiesnešu kritizēšanu pēc zaudējuma Rietumu konferences fināla ceturtajā spēlē.

Sērijas ceturtajā spēlē Detroitas ''Red Wings'' ar 6:1 sagrāva Čikāgas ''Blackhawks'', tādējādi visā sērijā panākot 3:1. Komanda, kura pirmā izcīnīs četras uzvaras, iekļūs finālā, kas nozīmē to, ka ''Red Wings'' nepieciešama vēl tikai viena uzvara, lai to panāktu.

Pēc ceturtās sērijas spēles tiesnešus kritizēja ''Blackhawks'' galvenais treneris Džoels Kvenevils, izsakoties, ka viena no komandas hokejista noraidījumus bijis netaisnīgs. Jāatzīmē, ka pēc šī noraidījuma ''Red Wings'' izvirzījās vadībā ar 3:0, praktiski salaužot mājinieku pretestību. ''Domāju, ka tas bija viens no drausmīgākajiem tiesnešu lēmumiem sporta vēsturē. Pilnībā nedomāju, ka tur bija noraidījums. ''Red Wings'' to izmantoja, gūstot trešos vārtus. Līdz šim noraidījumam laukumā varēja redzēt labu hokeju, taču šis tiesnešu lēmums to pilnībā izbojāja. Nekad neesmu redzējis kaut ko tādu.''

Sērijas piektā spēle notiks jau naktī uz ceturtdienu un ''Blackhawks'' centīsies to pagarināt, savukārt ''Red Wings'' uzvarēt un iekļūt finālā.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com


, 2009-05-26 13:22, pirms 15 gadiem
mums soda ar sotaku...neliela atšķirība
Slēpts komentārs: kasirkas
, 2009-05-26 13:29, pirms 15 gadiem
kasirkas rakstīja: Pirmkārt jau tas ir nhl!
Bāc tu tiktiešām gribi salīdzināt lbl ar NBA!? Algas salīdzini! Sodu samēri ir attiecīgi algām!
nu protams 10000 LBL butu par daudz... bet nu manupraat 1-3 K butu pashaa laikaa...
citadi jau apnicis klausities.
, 2009-05-26 13:32, pirms 15 gadiem
"Domāju, ka tas bija viens no drausmīgākajiem tiesnešu lēmumiem sporta vēsturē."
nu i džekam lielummānija!
, 2009-05-26 14:12, pirms 15 gadiem
kasirkas rakstīja: Pirmkārt jau tas ir nhl!
Bāc tu tiktiešām gribi salīdzināt lbl ar NBA!? Algas salīdzini! Sodu samēri ir attiecīgi algām!
tev ar galvu viss kārtībā?
, 2009-05-26 14:15, pirms 15 gadiem
MaryJane rakstīja: tev ar galvu viss kārtībā?
Nu kas tev manā komentārā nepatīk?
, 2009-05-26 15:06, pirms 15 gadiem
kasirkas rakstīja: Nu kas tev manā komentārā nepatīk?
tāds bremzēts iespaids par tevi džeks vnk paņirdz,ka mums viss ir mazākā mērogā, a tu tik nopietni uzreiz salecies nedomāju,ka viņš pats nenojauš,ka tas ir tikai normāli,ka nba sodi ir lielāki
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.
Floridas spēlētāji pēc vārtu guvuma. Foto: USA Sports Today. Scanpix
5

Forslings ar vēliem vārtiem nodrošina "Panthers" vietu Stenlija kausa pusfinālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otro kārtu pārvarējusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Jānis Balinskis. "Panthers" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspēja Bostonas "Bruins", gūstot uzvaras vārtus izšķirošajā mačā vien pusotru minūti pirms pamatlaika beigām (2:1).