Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Mārcis Cimmermanis

Laraks:"Rietumos ir grūtāk"

Laraks:"Rietumos ir grūtāk"
Džordžs Laraks
Foto: AP

Nacionālās hokejas līgas (NHL) kluba Monreālas "Canadiens" jaunieguvums, uzbrucējs Džordžs Laraks žurnālistiem atzinis, ka Rietumu konferencē spēlē vairāk t.s. "policistu", pieminot arī latvieti Raiti Ivanānu kā vienu no labākajiem.

"Rietumos ir grūtāk. Būgārds, Fīniksā tagad ir Braiens Makgratans. Džodijs Šellijs, Raitis Ivanāns, Hordičuks, Ruā, Skots Pārkers. Pāris smagsvaru ir arī Austrumiem - Rilijs Kots no "Flyers" kausies ar ikvienu, arī Koltons Orrs Ņujorkā," atzīst Laraks.

"Austrumos ir daži vecāki vīri, kā Donalds Brašīrs vai Veids Belaks. Viņi kausies tikai tāpēc, ka viņi jūt - viņiem tas ir jādara. Rietumos ir jaunāki puiši, kuriem patīk to darīt."

Tostarp viņš komentējis arī savu pāreju no "Penguins" uz "Canadiens". "Pitsburga man piedāvāja pagarināt līgumu, taču mana alga samazinātos vairāk kā par pusi, jo viņiem vajadzēja Marianu Hossu. Taču viņš neatgriezās. Nu viņiem manā vietā ir Godards," pastāstīja uzbrucējs.

NHL Laraks spēlējis trīs klubu sastāvā ("Oilers", "Coyotes" un "Penguins"), aizvadījis 634 spēles, savācis 148(52+96) punktus un izcēlies ar 1037 soda minūtēm.

Izmantotie resursi:
canada.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-08-24 20:11, pirms 16 gadiem
Norāvās no Raita pa sezonu un "zauvažal"...
Bet nu neko jaunu jau Džordž nepateica... Rietumos kaušļi ir labāki... bet čempiona titulu (gan konferences, gan līgas) izcīna Detroitas "Red Wings", kuri ir nopelnījuši vismazāk Fighting major sodus sezonā...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-08-24 21:20, pirms 16 gadiem
pofig rietumi!! vislabaakie kaushlji ir kuldiigaa
ha-ha
kudiidznieki ir nodzeerushies vieteejie kingi, un tad vinji atbrauc pa retam uz Liepaju un vienmeer atraujas pa bieti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-08-25 08:59, pirms 16 gadiem
Kad Anaheimas Ducks izcīnija kausu, tad viņiem bija tieši visvairāk kautiņu sezonā.

Tieši pagājušo sezonu, kad Detroita vinnēja kausu, viņi pirms tam noslēdza līgumus ar Downey un MacCarthy. Negribu teikt, ka tieši šo abu spēlētāju klātesemība nodrošināja Red Wings komandai kausu, bet nu fakts paliek fakts....
, 2008-08-25 09:07, pirms 16 gadiem
Kas attiecas par to, ka Laraks apgalvo, ka rietumos ir ''grūtāk'', tad tur var tikai piekrist. Rietumu komandas tomēr vairāk komandā ļauj laukumā doties ''policistiem'' līdz ar to darbs ir vairāk.

Ļoti ceru, ka personīgi Raitim šī būs labākā sezona un jaunais treneris ļaus viņam sevi pieradīt laukumā. LETS DROP THE GLOVES!
, 2008-08-25 21:56, pirms 16 gadiem
Thrasher rakstīja: Kad Anaheimas Ducks izcīnija kausu, tad viņiem bija tieši visvairāk kautiņu sezonā.

Tieši pagājušo sezonu, kad Detroita vinnēja kausu, viņi pirms tam noslēdza līgumus ar Downey un MacCarthy. Negribu teikt, ka tieši šo abu spēlētāju klātesemība nodrošināja Red Wings komandai kausu, bet nu fakts paliek fakts....

Tieshi taa, Detroitai beidzot bija, kas kaut ko var izdariit "jomaa, par kuru tiek runaats pie shii raksta".
, 2008-08-25 21:57, pirms 16 gadiem
Vispaar cerams, ka Godardam Pitsburgaa ljaus teikt savu vaardu un vajadziigajos briizhos izpausties.
, 2008-08-25 22:13, pirms 16 gadiem
Laraks pavēstīja un apstiprināja visiem sen zināmu faktu par Rietumu izteiktu pārākumu pār Austrumiem šajā un ne tikai šajā jomā.
Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Broks Besers ar ripu. Foto: Sergei Belski/USA Today Sports/Scanpix
4

"Canucks" izšķirošajā sērijas spēlē nevarēs palīdzēt viens no līderiem Besers

LETA. Latvijas hokejistu Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas izšķirošajā spēlē nevarēs palīdzēt uzbrucējs Broks Besers.
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.