Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Kanāda plāno ļaut valstī iebraukt nevakcinētajiem sportistiem

Kanāda plāno ļaut valstī iebraukt nevakcinētajiem sportistiem
Tailers Bertuci. Foto: NHL

Vairāki mediji vēstī, ka Kanāda līdz ar septembra beigām plāno atteikties no aizlieguma valstī ieceļot nevakcinētajiem, un lēmums ietekmētu arī vairākus profesionālos sportistus.

Ieceļot Kanādā šobrīd iespējams tikai cilvēkiem, kuri vismaz pirms 14 dienām saņēmuši kovida vakcīnas otro devu. Taču sagaidāms, ka pēc septembra punkts tiks svītrots.

Gan beisbola līgā MLB, gan Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) ir viena komanda no Kanādas – attiecīgi Toronto "Blue Jays" un Toronto "Raptors".

NBA komandas augustā saņēma dokumentus, kuros norādīts: lai basketbolisti drīkstētu aizvadīt spēles Kanādā, viņiem nepieciešamas vismaz divas kovida vakcīnas vai apliecinājums par medicīniski pamatotu izņēmumu. Ja Kanāda atcels ierobežojumus, mainīsies arī NBA noteikumi.

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Kanādas komandu pārstāvniecība ir lielāka – sešas komandas. Taču absolūti lielākā daļa NHL spēlētāju ir vakcinēti. Pagājušajā sezonā starp komandu līderiem bija tikai viens izņēmums – Tailers Bertuci no Detroitas "Red Wings", kurš tādējādi bija spiests izlaist spēles Kanādā.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/mlb/story/_/id...


, 2022-09-21 13:12, pirms 2 gadiem
Sen jau bij laiks❗️
, 2022-09-21 17:14, pirms 2 gadiem
Dīvains lēmums, tikai tapēc ka visa pasaule saslimtība iet uz augšu un varas gaiteņos runā par iespējamu Lokdaunu oktobrī/novembrī
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

"Canucks" mazākuma treneris devies prom, jo piedāvāts līgums tikai uz vienu sezonu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Vankūveras "Canucks", ko pārstāv Teodors Bļugers un Artūrs Šilovs, otrdien pameta galvenā trenera Rika Toketa asistents Maiks Jeo, kurš bija atbildīgs par mazākumu. Kā iemesls aiziešanai tiek norādīts piedāvājums pagarināt līgumu tikai uz vienu sezonu.
Elvis Merzļikins. Foto: AP/Scanpix
11

"Blue Jackets" jaunais ĢM atklāj, ka ar iepriekšējo komandu centies iegūt Merzļikinu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" ģenerālmenedžera amatā trešdien tika apstiprināts pieredzes bagātais Dons Vadels, kurš iepriekš vadīja Karolīnas "Hurricanes". 65 gadus vecais funkcionārs atklāja, ka pirms četriem gadiem centies iegūt Elvi Merzļikinu.
Edmontonas spēlētāji pēc gūtajiem vārtiem. Foto. USA Sports Today. Scanpix
12

"Oilers" atspēlējas no 0:2 un panāk izlīdzinājumu sērijā pret "Stars"

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pusfinālā otro uzvaru izcīnījusi Edmontonas "Oilers", kas savā laukumā ar 5:2 pārspēja Dalasas "Stars". Pateicoties uzvarai, Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētās Vankūveras "Canucks" pāridarītāja "Oilers" izlīdzinājusi rezultātu sērijā (2-2).