Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Hurricanes" septiņi vārti viesos, Krosbijs beidzot iemet, Ņujorkas derbijā uzvar "Rangers"

"Hurricanes" septiņi vārti viesos, Krosbijs beidzot iemet, Ņujorkas derbijā uzvar "Rangers"
Sidnijs Krosbijs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā uzvaras svinējušas arī Ņujorkas "Rangers", Lasvegasas "Golden Knights", Čikāgas "Blackhawks", Karolīnas "Hurricanes", Pitsburgas "Penguins" un Sentluisas "Blues" komandas.

• Pārliecinošāko uzvaru svinēja Karolīnas "Hurricanes", kas divreiz izlaida vadību, tomēr pēdējā 21 minūtē iemeta piecas ripas un ar 7:2 līksmoja Otavā.

• Trīs piespēles Sebastianam Aho, aizsargam Dmitrijam Orlovam 2+2, bet pirmos vārtus jaunajā komandā guva Džeiks Gencels, kuram šoreiz 1+1 un trīs spēļu nogrieznī 1+4.

• Gencela iepriekšējā komanda Pitsburgas "Penguins" mājās ar 6:3 pārspēja Detroitas "Red Wings", kas par spīti astotajam zaudējumam deviņās spēlēs saglabā astoto vietu Austrumu konferencē.

• Pitsburgas labā 1+1 sakrāja Sidnijs Krosbijs, kuram 67 mačos ir 68 (33+35) punkti, bet vārtus viņš nebija guvis kopš 25. februāra – 10 spēlēs pēc kārtas.

• Bo Horvata divi vārti neglāba Ņujorkas "Islanders" no klupiena derbijā pret "Rangers" (2:5) un ceturtā zaudējuma pēc kārtas. Divi vārti savstarpējā spēlē arī Robertam Tomasam un Trojam Terijam – Tomasa pārstāvētā Sentluisas "Blues" ar 4:2 apspēlēja Anaheimas "Ducks" un tika pie ceturtā panākuma pēc kārtas.

• Čempione Lasvegasas "Golden Knights" ielaida trešā perioda pirmajā minūtē, tomēr lauza cīņu un ar 3:1 pārspēja Ņūdžersijas "Devils", kurai tas bija ceturtais zaudējums piecos mačos. "Golden Knights" viesus nomētāja ar 37:21.

• Rietumu konferences pastarīšu cīņā Čikāgas "Blackhawks" pēc pirmās trešdaļas zaudēja ar 0:2, tomēr ar 5:2 mājās uzveica Sanhosē "Sharks". Drafta pirmajam numuram Konoram Bedārdam 1+1 un sezonas 54 spēlēs 53 (21+32) punkti.

NHL rezultāti

SpēleRez.
Rangers – Islanders5:2
Golden Knights – Devils3:1
Blackhawks – Sharks5:2
Blue Jackets – Jets1:6
Senators – Hurricanes2:7
Penguins – Red Wings6:3
Blues – Ducks4:2

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...


Konors Makdeivids. Foto: USA TODAY Sports via Reuters Connect/Scanpix
10

Edmontonas "Oilers" nonāk uzvaras attālumā no Stenlija kausa fināla

Soļa attālumā no Nacionālās hokeja līgas (NHL) fināla nonākusi Edmontonas "Oilers", kas izbraukumā divas reizes realizēja vairākumu un ar 3:1 pieveica Dalasas "Stars", sērijā panākot 3-2. Iespēja pielikt punktu Edmontonai būs savā laukumā.
Metjū Tkačaks un Sems Benets atzīmē gūtos vārtus. Foto. USA Sports Today. Scanpix
12

"Panthers" uzveic "Rangers" un nonāk uzvaras attālumā no Stenlija kausa fināla

Nacionālājā hokeja līgā (NHL) aizvadīta sērijas piektā spēle starp Floridas 'Panthers" un Ņujorkas "Rangers". Uzvaru pamatlaikā ar 3:2 izcīnīja "Panthers", kas tādējādi nonākusi vienas uzvaras attālumā no tā, lai iekļūtu Stenlija kausa finālā otro gadu pēc kārtas.
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

"Canucks" mazākuma treneris devies prom, jo piedāvāts līgums tikai uz vienu sezonu

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Vankūveras "Canucks", ko pārstāv Teodors Bļugers un Artūrs Šilovs, otrdien pameta galvenā trenera Rika Toketa asistents Maiks Jeo, kurš bija atbildīgs par mazākumu. Kā iemesls aiziešanai tiek norādīts piedāvājums pagarināt līgumu tikai uz vienu sezonu.