Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

Ričardss kļūs par ''Wild'' galveno treneri

Ričardss kļūs par ''Wild'' galveno treneri
''Wild'' hokejistiem nāksies pierast pie jaunā trenera
Foto: Getty Images

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Minesotas ''Wild'' panākusi vienošanos ar Todu Ričardsu, kurš kļūs par komandas jauno galveno treneri. Ričardss šo amatu pārņems no Žaka Lemēra, kurš pameta komandu pēc sezonas beigām.

Šī sezona ''Wild'' nebija tā veiksmīgākā, jo klubs nespēja iekļūt izslēgšanas cīņās, pēc kā līdzšinējais galvenais treneris Žaks Lemērs paziņoja par savu atkāpšanos no amata.

Šodien kļuvis zināms, ka par nākamo ''Wild'' galveno treneri tiks nosaukts Tods Ričardss, kuram šī būs pirmā NHL komanda, kuras galvenais treneris viņš būs. Pirms tam Ričardss bijis trenera palīgs Sanhosē ''Sharks''. Šodien ''Wild'' arī šim notikumam rīkos preses konferenci, lai iepazītu ar Ričardsu kā komandas jauno galveno treneri. Deviņu gadu laikā Ričardss būs tikai otrais komandas galvenais treneris. Treneris izvēlēts, jo iederas jaunā ģenerālmenedžera Čaka Fletčera idejās par to, kā ''Wild'' būtu jāspēlē. Pēc Fletčera domām, ''Wild'' jāspēlē ātrs, fizisks hokejs, izmantojot sev radītās iespējas.

Tods Ričardss kā galvenais treneris strādājis vien Amerikas hokeja līgā (AHL), divus gadus vadot ''Wilkes-Barre Scranton'', palīdzot tai arī vienu sezonu izcīnīt Kaldera kausu. Pirms tam četras sezonas Ričardss bija trenera palīgs citā AHL klubā Milvoki ''Admirals''.

Izmantotie resursi:
news.yahoo.com


, 2009-06-16 09:40, pirms 15 gadiem
jauns treneris ,jauni panākumi? vismaz uz to jācer!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-16 20:01, pirms 15 gadiem
Wild nakoshgad bus speks
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.
Floridas spēlētāji pēc vārtu guvuma. Foto: USA Sports Today. Scanpix
5

Forslings ar vēliem vārtiem nodrošina "Panthers" vietu Stenlija kausa pusfinālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otro kārtu pārvarējusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Jānis Balinskis. "Panthers" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspēja Bostonas "Bruins", gūstot uzvaras vārtus izšķirošajā mačā vien pusotru minūti pirms pamatlaika beigām (2:1).