Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Līderēm uzvaras "bullīšos"

Andrejs Siliņš

Līderēm uzvaras "bullīšos"
Ņujorkas hokejisti līksmo par uzvaras vārtiem
Foto: AFP

Aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) Austrumu konferences vicelīdervienība Ņujorkas "Rangers" savā laukumā tikai pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 3:2 pārspēja Karolīnas "Hurricanes" hokejistus.

Mājinieki pirmie izvirzījās vadībā, kad vairākumā precīzs bija Markuss Naslunds, bet nekavējoties atbildi pasniedza Karolīnas hokejisti, ar Tomu Rūtu vārtiem izlīdzinot rezultātu - 1:1. Trīs minūtes pirms pirmās trešdaļas beigām Bleirs Bets vēlreiz izvirzīja vadībā ņujorkiešus. Rejs Vitnijs otrās trešdaļas astotajā minūtē rezultātu atkal izlīdzināja, un atlikušajā spēles pamatlaiklā cipari uz tablo iepretim gūtajiem vārtiem vairs nemainījās.

Papildlaikā kā vieniem, tā otriem bija iespējas panākt uzvaru, taču nekā, un sekoja pēcspēles metienu sērija. Tajā vienīgos vārtus pēc četriem klomandas biedru nesekmīgiem mēģinājumiem guva Kriss Drūrijs, atnesot uzvaru "Rangers" vienībai - 3:2.

Citā spēlē Rietumu konferences vicelīdere Detroitas "Red Wings" izbraukumā pret Fīniksas "Coyotes" spēlēja krietni rezultatīvāk, taču pēc 60 nospēlētām minūtēm rezultāts bija neizšķirts - 4:4. Papildus piecās minūtēs tas nemainījās, un sekoja pēcspēles metienu sērija. Pirmie vadībā izvirzījās mājinieki, bet pēc abu komandu otrajiem piegājieniem rezultāts atkal bija neizšķirts. Izšķirošos vārtus guva Jiri Hadlers, atnesot "Red Wings" uzvaru ar rezultātu 5:4.

NBA regulārā sezona

SpēleRezultāts
Flyers - Penguins6:3
Kings - Wild3:1
Bruins - Thrashers4:2
Canadiens - Capitals1:2
Senators - Lightning2:0
Devils - Sabres2:4
Rangers - Hurricanes3:2
Blue Jackets - Islanders3:1
Predators - Stars3:0
Coyotes - Red Wings4:5
Oilers - Canucks3:0
Sharks - Blues5:4

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-12-14 09:14, pirms 15 gadiem
"Hueeicanes"-labojam!

  +2 [+] [-]

, 2008-12-14 09:16, pirms 15 gadiem
Bet viena debija, Karsuma iespaidā, laikam. Ir palikusi nepamanīta. "Capitals" vārtos un NHL vispār debitēja Krievijas un Eiropas viens no labākajiem vārtsargiem Semjons Varlamovs! Un debitēja neslikti - ielaists tikai 1 gols un 97% atvairīto metienu.

     [+] [-]

, 2008-12-14 09:27, pirms 15 gadiem
Un vēl, gandrīz aizmirsu, Čelioss šonakt atklāja savu 25. NHL sezonu!

     [+] [-]

, 2008-12-14 10:16, pirms 15 gadiem
jaa, varlamovs labi debiteeja ,bet es izlasiiju taadu lietu ,ka fjodorovs atkal esot sanjeemis traumu.sanaak ,ka vinsh tikai vienu speeli nospeeleejis un atkal chau.Tik gudrs un prasmiigs speeleetaajs ir liels zaudeejums caps.vismaz semin un green ir atpakal .Un nilanders iemeta golu ,kuru nebija iemetis jau 2 meeneshus.Veel es apbriinoju to ,ka san hose uzvar un lielaakaa dalja peedeejo uzvaru ir taadas -knapi ,knapi.nabokovs vinjiem paliidz.

     [+] [-]

, 2008-12-14 10:20, pirms 15 gadiem
Jā, Fjodorovam "neizpaužama trauma". Nu neiet viņam un "Caps" ar veselību šosezon.
Es, vot, ceru, ka Varlamovs sevi labi parādīs arī turpmāk, lai ir tā teikt smuks CV ieraksts. Šosezon viņam tāpat NHL "uz regulāriem noteikumiem" nespīd, lai vismaz paālējas atsevišķās spēlēs.

     [+] [-]

, 2008-12-14 12:45, pirms 15 gadiem
Jau sen gaidīju, kad Čelioss beidzot parādīsies laukumā!