Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Ovečkins atvainojas Gončaram

Ovečkins atvainojas Gončaram
Ovečkins atvainojas Gončaram
Foto: GETTY IMAGES

Nacionālās hokeja līgas kluba Vašingtonas "Capitals" uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins pēc šodienas izstāšanās no ''Play off'' tālākās cīņas atvainojies Pitsburgas "Penguins" aizsargam Sergejam Gončaram.

Jau ziņojām, ka vienā no iepriekšējām spēlēm pēc asa un neprecīza spēka paņēmiena Ovečkins satraumēja Gončaru. Lai arī daudzi šo uzbrukumu sauca par apzinātu līderu "izsišanu", pats Gončars savu versiju par notikušo neatklāja: "Protams, man ir savas domas šai sakarā, taču es tās nepubliskošu."

Kā zināms, tad šodien "Penguins" 7.mačā izbraukumā ar 6:2 sagrāva Vašingtonas ''Capitals'', tādejādi sērijā svinot uzvaru ar 4:3. Pēc spēles, kad spēlētāji atvadījās viens no otra, Ovečkins atvainojās Gončaram. ''Pateicu Sergejam, ka tajā spēka paņēmienā iesitu viņam nejauši. Vienkārši atvainojos un paskaidroju, kas notika tajā epizodē. Mums ir labas savstarpējās attiecības. Nekad neuzbrūku pretiniekam ar domu satraumēt viņu.''

''Protams, nebiju gatavs spēlēt par visiem 100%,'' pēc spēles teica Gončars, kurš nopelnīja vienu rezultativitātes punktu par piespēli. ''Taču šī bija septītā spēle, un man bija pienākums tajā spēlēt.''

Izmantotie resursi:
sport-express.ru


, 2009-05-14 09:40, pirms 15 gadiem
Respect!
Slēpts komentārs: Namejs latgaļu karotājs
, 2009-05-14 10:06, pirms 15 gadiem
Malacis,to vot sauc par sportisko cieņu,tāpat kā Mārtiņš malacis presei pateica,ka atvainojas zviedram par žokli!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-14 10:26, pirms 15 gadiem
VOT KAA NOTIEK! Rīga, 14.maijs, LETA. Policijas darbinieki sākuši kriminālprocesu par kautiņu, kas 7.maijā ap plkst.20.30 notika hokeja spēles laikā starp diviem hokejistiem.

Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas vecākais inspektors Aigars Bērziņš aģentūrai LETA apstiprināja, ka 7.maijā hokeja hallē "Inbox.lv" hokeja spēles laikā 1983.gadā dzimis vīrietis vairākas reizes iesita ar dūri 1973.gadā dzimušam vīrietim.

Pēc spēles cietušais ar iesniegumu ieradās policijā.

Vakar policijas darbinieki sāka kriminālprocesu pēc Krimināllikuma 13.nodaļas par noziedzīgu nodarījumu pret personas veselību.

Kā aģentūru LETA informēja hokeja hallē "Inbox.lv", šajā dienā hokeja spēle notika starp "Latvijas pasta" un "Big Team" komandām. Spēlē ar 4:1 uzvarēja "Latvijas pasta" komanda.

Kā liecina "Beaster Baltijas hokeja līgas" (BBHL) mājaslapā ievietotā informācija, kautiņš noticis starp "Big team" spēlētāju Renāru Rutki un "Latvijas pasta" spēlētāju Gunti Pastoru. Spriežot pēc bildēm, visticamāk, kautiņā zaudēja Pastors.
, 2009-05-14 10:48, pirms 15 gadiem
Reaktors rakstīja: Kādam vajadzētu to Ovi noslānīt. Bez jokiem.
driizak jau tevi.Bez jokiem.
, 2009-05-14 11:43, pirms 15 gadiem
Reaktors rakstīja: Kādam vajadzētu to Ovi noslānīt. Bez jokiem.
Ovi tā pat kā Crosby neviens nepieksartos Vnk cits līmenis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-14 12:49, pirms 15 gadiem
Krievs pat krievu gatavs nosist lai tiktu talāk :d
, 2009-05-14 12:55, pirms 15 gadiem
brutal_force rakstīja: Da laaabi jēga atvainoties, ja esi izdarījis tādu "sitienu" "netīšām".
Tīšām vai netīšām - mēs to nezinām. Bet jāatvainojas vienalga ir
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.
Floridas spēlētāji pēc vārtu guvuma. Foto: USA Sports Today. Scanpix
5

Forslings ar vēliem vārtiem nodrošina "Panthers" vietu Stenlija kausa pusfinālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otro kārtu pārvarējusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Jānis Balinskis. "Panthers" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspēja Bostonas "Bruins", gūstot uzvaras vārtus izšķirošajā mačā vien pusotru minūti pirms pamatlaika beigām (2:1).