Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Numinens "Sabres" rindās vēl sezonu

Numinens "Sabres" rindās vēl sezonu
Tepo Numinens
Foto:AP

Nacionālās Hokeja līgas (NHL) kluba Bufalo "Sabres" vadība noslēgusi līgumu uz nākamo sezonu ar somu aizsargu Tepo Numinenu, kurš bija neierobežota brīvā aģenta statusā.

2007. gada 20. septembrī Numinenam tika izdarīta sirds operācija, kas liedza somu hokejistam piedalīties 81 no 82 sezonas spēlēm aizvadītajā sezonā. Numinens laukumā devās vien sezonas pēdējā mačā, kad nospēlēja nedaudz vairāk nekā 16 minūtes.

Kopumā trīs sezonu laikā "Sabres" rindās 155 regulārās sezonas mačos Numinens izcēlies ar četriem vārtiem un 65 rezultatīvām piespēlēm. 40 gadus vecais veterāns NHL pavadījis jau 20 sezonas, piedalījies trijās Visu zvaigžņu spēlēs četras reizes piedalījies olimpiskajā sspēlēs Somijas valstsvienības sastāvā.

Numinenu 1986. gada jauno spēlētāju izvēles ceremonijā ar kopējo 29. kārtas numuru izvēlējās Vinipegas "Jets". Somu aizsargs ir vienīgais no kopumā togad 252 draftētajiem hokejistiem, kas joprojām turpina profesionāļa gaitas.

Izmantotie resursi:
nhl.com


, 2008-08-09 12:12, pirms 16 gadiem
vnk pa skaisto Vel viens labs aizsargs Sabres rindas
, 2008-08-09 12:44, pirms 16 gadiem
Labs ir, bet cik man zinaams tad vinjam ar sirdi diez gan shvaki.
, 2008-08-09 14:45, pirms 16 gadiem
Es lasīju, ka Numinens esot guvis vārtus jau pirmajā savā spēlē NHL. Esot nodomājis, ka nemaz tik spēcīga tā līga nav, bet tie izrādījušies pēdējie Tepo vārti sezonā
, 2008-08-09 21:34, pirms 16 gadiem
quick rakstīja: Es lasīju, ka Numinens esot guvis vārtus jau pirmajā savā spēlē NHL. Esot nodomājis, ka nemaz tik spēcīga tā līga nav, bet tie izrādījušies pēdējie Tepo vārti sezonā

Jaa, taisniiba, es arii kaut ko taadu esmu dzirdeejis, ka vinjam tie bijushi vieniigie vaarti tajaa sezonaa.
Davids Pastrņāks (#88). Foto: AP/Scanpix
1

NHL zvaigzne Pastrņāks kopā ar Zahu jau ielidojuši Čehijā un pastiprina mājiniekus

Pasaules hokeja čempionāta saimniece Čehija bija atstājusi brīvas vietas sastāvā iespējamiem pastiprinājumiem no Nacionālās hokeja līgas un šajā pēcpusdienā tādus arī sagaidīja – pēc Bostonas "Bruins" izstāšanās Stenlija kausa otrajā kārtā palīgā valstsvienībai steiguši uzbrucēji Davids Pastrņāks un Pavels Zaha.
Vankūveras "Canucks" uzbrucējs Broks Besers ar ripu. Foto: Sergei Belski/USA Today Sports/Scanpix
6

"Canucks" izšķirošajā sērijas spēlē nevarēs palīdzēt viens no līderiem Besers

LETA. Latvijas hokejistu Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētajai Vankūveras "Canucks" Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas izšķirošajā spēlē nevarēs palīdzēt uzbrucējs Broks Besers.
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.