Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

No darba aiziet ''Devils'' galvenais treneris

No darba aiziet ''Devils'' galvenais treneris
Brents Saters
Foto: AFP

Šodien Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Ņūdžersijas ''Devils'' galvenais treneris Brents Saters paziņojis, ka pārtrauc līgumsaistības ar klubu, pamatojot savu lēmumu ar ģimenes apstākļiem.

Brents Saters ar Ņūdžersijas ''Devils'' līgumu noslēdza pirms diviem gadiem. Pagājušajā sezonā ''Devils'' zaudēja izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, sērijā ar 1:4 piekāpjoties Ņujorkas ''Rangers''. Šosezon komanda tika tik pat tālu, un šoreiz sērijā piekāpās vien ar 3:4 (Sērijā tika spēlēts pret Karolīnas ''Hurricanes''). Tiesa, ''Devils'' pēdējā spēlē atradās vadībā, taču pēdējo 80 sekunžu laikā ielaida divus vārtus un zaudēja maču, kā arī visu sēriju.

Pats Saters gan apgalvo, ka viņa aiziešanas iemesls nav meklējams šai zaudējumā, jo viņš pamatojas ar ģimenes apstākļiem. ''Dodos prom ar noliektu galvu, taču man nav iemesla kaunēties. Visu darīju pēc labākās sirdsapziņas, bet ne vienmēr viss izdodas, kā tas plānots,'' pastāstīja pats Saters. Viņš arī pavēstīja to, ka dosies uz savām mājām Albertā, Kanādā. ''Devils'' šajā pavasarī izcīnija septīto Atlantijas divīzijas čempionu titulu 12 gadu laikā.

Izmantotie resursi:
The Associated Press


, 2009-06-09 21:29, pirms 15 gadiem
Neizdevas Playoff vinam
, 2009-06-09 21:30, pirms 15 gadiem
jā, visa Ņūdžersija bija galvas sarāvusi pēc tās spēles, no 3:2 minūtes laikā 3:4 un zaudēt 1/8 finālu savās mājās, žēl, žēl
, 2009-06-09 21:31, pirms 15 gadiem
hokejs1un2 rakstīja: Neizdevas Playoff vinam
nu manuprāt tur nebij viņa vaina, drīzāk varētu vainot Brodēru, jo tas gols ko Staals iemeta... to vajadzēja paņemt
, 2009-06-09 22:27, pirms 15 gadiem
angusrocks rakstīja: nu manuprāt tur nebij viņa vaina, drīzāk varētu vainot Brodēru, jo tas gols ko Staals iemeta... to vajadzēja paņemt
jā bet cik spēles viņš izvilka
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.
Floridas spēlētāji pēc vārtu guvuma. Foto: USA Sports Today. Scanpix
5

Forslings ar vēliem vārtiem nodrošina "Panthers" vietu Stenlija kausa pusfinālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otro kārtu pārvarējusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Jānis Balinskis. "Panthers" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspēja Bostonas "Bruins", gūstot uzvaras vārtus izšķirošajā mačā vien pusotru minūti pirms pamatlaika beigām (2:1).