Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Evita Skuja

Bebkoks: "Pēc nelielas atpūtas esam vēl spēcīgāki"

Bebkoks: "Pēc nelielas atpūtas esam vēl spēcīgāki"
Foto: AP

Pēc pārliecinošās uzvaras pār Pitsburgas "Penguins", kas Detroitas "Red Wings" komandu pietuvināja vienas uzvaras attālumā no Stenlija kausa izcīņas, "Red Wings" galvenais treneris Maiks Bebkoks atzina, ka nozīmīgāks faktors bija tas, ka komandai bija dažas brīvas dienas kopš iepriekšējiem diviem zaudējumiem Pitsburgā.

"Šī ir ļoti svarīga uzvara," teica "Red Wings" galvenais treneris Maiks Bebkoks. "Mums krietni palīdzēja dažas brīvās dienas kopš spēlēm viesos. Tikai nepieciešams brīdis atelpai, un esam spēcīgāka komanda."

Runājot par Pāvela Dacjuka atgriešanos, Beboks izteicās, ka komanda tomēr steidzinājusi viņu ātrāk atgriezties laukumā. "Ja būtu regulārā sezona, viņš nespēlētu. Bet kam šobrīd ir vērts taupīties? Klāt ir vasara. Viņš ir viens no labākajiem hokejistiem pasaulē gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, un tas komandai liek justies drošāk."

"Jo es vairāk spēlēju, jo labāk jūtos," pēc spēles atzina Pāvels Dacjuks, kurš aizvadītajā spēlē izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. "Protams, bija mazliet grūti uzsākt spēlēt sērijā, kurā esmu izlaidis dažas spēles, taču esmu gatavs spēlēt arī turpmāk."

"Jau daudzkārt par playoff esmu teicis: vēl nozīmīgāk par trofejas izcīnīšanu ir tas, cik smagi tā nākusi. Ja kādam ir savainojumi, nenoliedzami ir sarežģītāk. Taču kuru tas interesē? Nevienu, izņemot tos, kuri beigās uzvar," teica Bebkoks.

"Viņi perfekti izdarīja visu, ko nespēja pagājušajā spēlē," pēc zaudējuma teica "Penguins" kapteinis Sidnijs Krosbijs. "Un viņi to izdarīja zibenīgi. Turpmākā situācija ir pavisam skaidra - jādodas mājās un jāiet uz visu banku."

Nākamā spēle šajā finālsērija notiks 9. jūnijā Pitsburgā. Nepieciešamības gadījumā septītā spēle norisināsies Detroitā 12. jūnijā.

Izmantotie resursi:
espn.com
MLive.com


, 2009-06-07 13:13, pirms 15 gadiem
Atpūtu jau vajaga!
, 2009-06-07 14:02, pirms 15 gadiem
manuprat 7 speli pat nebus vajadziga ,bet majas butu vnk ideali izcinit kausu
, 2009-06-07 15:02, pirms 15 gadiem
Kā jau teicu, vajadzēja vismaz nelielu atpūtu, un tas arī palīdzēja
Prieks par Detroitu!
, 2009-06-08 13:19, pirms 15 gadiem
Detroita-uzvara!!!Sviedriem Zeterbergam,Franzenam un somainajam Filppulam jau nākamajā spēlē jāsasit tos mūsu ''brāļus'' Malofeikinu un Podnieku (гончар).
, 2009-06-08 21:00, pirms 15 gadiem
un tavu "braali" Krusts-by pie reizes
Artūrs Šilovs vārtos. Foto: Reuters/Scanpix
27

Vankūvera ielaiž piecus vārtus un cieš sakāvi, ''Oilers'' panākot septīto spēli

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sestajā spēlē sakāvi cietusi Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas izbraukumā ar 1:5 atzina Edmontonas ''Oilers'' pārākumu. Sērijā rezultāts kļuvis neizšķirts 3-3.
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.
Floridas spēlētāji pēc vārtu guvuma. Foto: USA Sports Today. Scanpix
5

Forslings ar vēliem vārtiem nodrošina "Panthers" vietu Stenlija kausa pusfinālā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā otro kārtu pārvarējusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv latvietis Uvis Jānis Balinskis. "Panthers" sērijā līdz četrām uzvarām ar 4-2 pārspēja Bostonas "Bruins", gūstot uzvaras vārtus izšķirošajā mačā vien pusotru minūti pirms pamatlaika beigām (2:1).