Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vitnijam hat trick, "Hurricanes" grauj "Flames"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vitnijam hat trick, "Hurricanes" grauj "Flames"
Rejs Vitnijs
Foto: AP

Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) ar hat trick izcēlās Karolīnas ''Hurricanes'' uzbrucējs Rejs Vitnijs, palīdzot savai komandai ar 6:1 sagraut Kalgarī ''Flames'' vienību.

Vitnijs visus trīs vārtus guva vairākumā, sasniedzot karjerā 300 gūto vārtu atzīmi un palīdzot Karolīnai izcīnīt sesto uzvaru pēdējās astoņās spēlēs. Pēc šīs uzvaras ''Hurricanes'' šķir vairs tikai viens punkts no astotās vietas NHL austrumu konferencē. Jāatzīst gan, ka austrumos situācija ir patiesi saspringta, jo 5.-10.vietu dala tikai divi punkti.

Tik pat punktu (73), cik ''Hurricanes'', ir arī Bufalo ''Sabres'', kas šonakt ar 5:1 sagrāva Fīniksas ''Coyotes''. Bufalo sastāvā ar diviem vārtiem un divām piespēlēm izcēlās Tims Konolijs.

NHL Regulārā sezona, 7.marts

Hurricanes – Flames 6:1
Sabres – Coyotes 5:1
Lightning – Blues 3:4 OT
Thrashers – Canadiens 0:2
Ducks – Stars 2:3

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +2 [+] [-]

, 2009-03-07 10:29, pirms 15 gadiem
Vai esports nevar pacensties un ielikt turnīra tabulu tā, lai tā sniegtu reālo pārskatu par situāciju? Sasviežot visas komandas kopā taču nekāda skaidrība nerodas - play off taču tāpat skatīsies vadoties pēc stavokļa konferencēs, nevis vietas kopējā tabulā! Starp citu, tāpat savulaik tika piedāvātas tabulas arī BBL 2.divīzijā. Protams, nav jau man problēmu iebraukt attiecīgajās mājas lapās, bet tikpat labi es varu attiecīgajās mājas lapās gūt arī pārējo info...

  +2 [+] [-]

, 2009-03-07 10:33, pirms 15 gadiem
masteins rakstīja: Vai esports nevar pacensties un ielikt turnīra tabulu tā, lai tā sniegtu reālo pārskatu par situāciju? Sasviežot visas komandas kopā taču nekāda skaidrība nerodas - play off taču tāpat skatīsies vadoties pēc stavokļa konferencēs, nevis vietas kopējā tabulā! Starp citu, tāpat savulaik tika piedāvātas tabulas arī BBL 2.divīzijā. Protams, nav jau man problēmu iebraukt attiecīgajās mājas lapās, bet tikpat labi es varu attiecīgajās mājas lapās gūt arī pārējo info...
Nu, bet lūdzu gūsti attiecīgajās mājaslapās to info, ja Tev nav problēmu! Neviens Tev te neliek nākt un lasīt.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-07 11:56, pirms 15 gadiem
Hills rakstīja: Nu, bet lūdzu gūsti attiecīgajās mājaslapās to info, ja Tev nav problēmu! Neviens Tev te neliek nākt un lasīt.
Ļoti normāla un saprotama kritika starp citu!!! Jo tuvāk cīņa par PO jo svarīgāka turnīra tabula! Un nav jau tak tik grūti to tabulu ielikt, lai cilvēki ienākot izlasīt rakstu uzreiz iegūst pilnīgu informāciju! Tas gan laikam nav pārmetums esportam, bet gan raksta autoram! Jo piemēram rakstos futbolā vismaz pie EPL vienmēr ir ielikta turnīra tabula!

  -3 [+] [-]

, 2009-03-07 12:40, pirms 15 gadiem
Man nāk smiekli par tiem Z-Amerikas hokeja ekspertiem, tur bija speciāls deadline raidījums, kuras komandas būs kļuvušas spēcīgākas, itkā Flames bija viena no play-off top komandām viņu skatījumā, ka pastpirinājās ar Jokinenu, bet nekā, tagad nezinu, kam lai vairs ticu !

  +3 [+] [-]

, 2009-03-07 12:56, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Man nāk smiekli par tiem Z-Amerikas hokeja ekspertiem, tur bija speciāls deadline raidījums, kuras komandas būs kļuvušas spēcīgākas, itkā Flames bija viena no play-off top komandām viņu skatījumā, ka pastpirinājās ar Jokinenu, bet nekā, tagad nezinu, kam lai vairs ticu !
man smiekli nāk par visiem šiem "krokodīļiem", kas tikai pēc vienas spēles rezultāta jau ņem un raksta "baigi argumentētos" spriedumus...

  +1 [+] [-]

, 2009-03-07 12:58, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Man nāk smiekli par tiem Z-Amerikas hokeja ekspertiem, tur bija speciāls deadline raidījums, kuras komandas būs kļuvušas spēcīgākas, itkā Flames bija viena no play-off top komandām viņu skatījumā, ka pastpirinājās ar Jokinenu, bet nekā, tagad nezinu, kam lai vairs ticu !
Pēc vienas spēles nekādus secinājumus izdarīt nevar. Pie tam Jokinens tikko kā ieradies komandā.
Kas ko ir ieguvusi un pa īstam pastiprinājušies, to redzēs PO laikā.

     [+] [-]

, 2009-03-07 14:07, pirms 15 gadiem
Pēc šīs spēles vispār nevar neko vērtēt. Kalgari knapi vilka kājas, iepriekšējā vakarā viņiem bija smaga spēle Filadelfijā.
Tas pats arī Fīniksai, back to back spēle.