Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Negadījums paņem bijušās NHL zvaigznes dzīvību

Negadījums paņem bijušās NHL zvaigznes dzīvību
Huberts "Pīts" Martēns
Foto: AP

Bijušās NHL zvaigznes Huberta Martēna, kurš sešdesmitajos un septiņdesmitajos gados piedalījies četrās "All-Star" spēlēs pēc kārtas, mirstīgās atliekas tika šodien izvilktas no Kvebekas ezera.

"Martēns, kuram nākamnedēļ būtu palikuši 65 gadi, dzīvoja uz salas Kvebekas ezerā. Vasarā viņš uz savu salu devās ar laivu, bet ziemā ar sniega motociklu. Rudenī un pavasarī šāda pārvietošanās bija īpaši bīstama," stāsta bijušais Martēna komandas biedrs un tagadējais Čikāgas "Blackhawks" ģenerālmenedžeris Deils Tellons.

Savā NHL karjerā Martēns aizvadīja 1101 spēli, kurā izcēlās ar 809 punktiem. Martēns spēlējis Detroitas "Red Wings", Čikāgas "Blackhawks" un Vankūveras "Canucks" vienībās.

30. novembrī, dodoties uz savām mājām ar sniega motociklu, ledus ielūzis un Martēns esot noslīcis, kā stāsta aculiecinieki. Šodien policijas ūdenslīdēji Martēna ķermeni beidzot atraduši un izcēluši no ūdens. Deils Tellons izteicās, ka šosezon tikšot noorganizēta godināšanas spēle bijušajam zvaigžņu spēles dalībniekam.

Izmantotie resursi:
sportsillustrated.cnn.com