Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

"Mogo" iespēja spert pēdējo soli pretī finālam, "Kurbadam" – pagarināt sēriju

"Mogo" iespēja spert pēdējo soli pretī finālam, "Kurbadam" – pagarināt sēriju
''Kurbada'' kapteinis Artūrs Ozoliņš. Foto: HK Kurbads

Šodien plkst. 19:00 ''Kurbads'' ledus hallē gaidāma Optibet hokeja līgas pusfināla sērijas starp ''Kurbads'' un ''Mogo''/LSPA ceturtā spēle. Sērijā ar 3-0 vadībā ir ''Mogo'', kas uzvaras gadījumā šodien iekļūs finālā. Spēles tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.

• Šodien plkst. 19:00 kanāla TV4 un portāla ‘’Sportacentrs.com’’ tiešraidē gaidāma OHL pusfināla sērijas ceturtā spēle starp ‘’Kurbadu’’ un ‘’Mogo’’.

• Sērijā ar 3-0 vadībā ir ‘’Mogo’’. Šodien uzvaras gadījumā Ģirta Ankipāna trenētā komanda sasniegs finālu, kurā to jau gaida ‘’Zemgale’’/LBTU.

• Gadījumā, ja ‘’Mogo’’ iekļūs finālā, tad otro sezonu pēc kārtas finālā spēkosies ‘’Zemgale’’ pret ‘’Mogo’’. Pirms gada pārāki bija jelgavnieki.

• Šīs sērijas trešajā spēlē ‘’Kurbads’’ līdz 23. minūtei panāca 2:0, taču lūzums notika trešā perioda vidū, kad trīs minūšu laikā ‘’Mogo’’ no 1:2 panāca 4:2. Noslēdzošie piektie vārti tika iemesti ‘’Kurbads’’ tukšos vārtos.

• Sērijā pret ‘’Mogo’’ ‘’Kurbads’’ reizi ir atspēlējies no 0-3. Tas notika 2017. gada Latvijas čempionāta finālā, kurā klubs triumfēja septiņās spēlēs (4-3). Lai iekļūtu finālā, kas līdzīgs būs jāatkārto.

• ‘’Kurbada’’ sastāvā play-off laikā (ieskaitot ceturtdaļfinālu) pie septiņiem rezultativitātes punktiem tikuši Artūrs Ozoliņš un Roberts Jekimovs. Pirmo trīs spēļu laikā ‘’Mogo’’ rindās četri punkti iekrāti Deividam Sarkanim.

• Līdzīgi kā sērijas trešā spēle, arī ceturtā notiks ‘’Kurbada’’ ledus hallē.

OHL pusfināli

Pāris1. sp.2. sp.3. sp.4. sp.5. sp.6. sp.7. sp.Sērijā
Zemgale/LBTU – Prizma6:16:43:18:34-0
Mogo/LSPA – Kurbads5:12:1 pag.5:219.03.3-0

, 2024-03-19 17:16, pirms 2 mēnešiem
Gribētos, lai Kurbads pagarina sēriju. Interesanti, ko šovakar liks vārtos - Mazo vai tomēr Aganezovu?
, 2024-03-19 20:10, pirms 2 mēnešiem
Damokla_zobens_23 rakstīja: Gribētos, lai Kurbads pagarina sēriju. Interesanti, ko šovakar liks vārtos - Mazo vai tomēr Aganezovu?
kas tas par jautājumu, loģiski, ka Mazais

Klausītava | Devītnieks: Kaspars Ziemiņš. Čempions otro gadu pēc kārtas

22 gadus vecais uzbrucējs Kaspars Ziemiņš ir unikāls spēlētājs Latvijas hokejā – viņš ir vienīgais, kurš par čempionu kļuva gan pērn "Zemgales" sastāvā, gan šajā sezonā kā "Mogo" hokejists. Hokeja podkāsts Devītnieks aicināja ciemos Ziemiņu, lai jautātu par pāreju starp tiešajām konkurentēm, Ģirta Ankipāna un Arta Ābola metodēm, riepu vilkšanu, kā arī sezonu Kanādas junioros.
2024. gada Latvijas čempionvienība Rīgas "Mogo"/LSPA. Foto: HK Mogo
37

"Mogo" atvaira jelgavnieku centienus un izcīna trešo Latvijas čempiones titulu

Latvijas atklātajās hokeja meistarsacīkstēs triumfējusi Rīgas "Mogo"/LSPA, piektajā finālspēlē ar 4:0 sakaujot iepriekšējo divu gadu čempionvienību Jelgavas "Zemgali"/LBTU.
Foto: Mogo/LSPA
45

"Mogo" realizē trīs bullīšus un nonāk soļa attālumā no Latvijas troņa

Šovakar "Optibet" hokeja līgas (OHL) finālsērijas ceturtajā spēlē "Mogo"/LSPA savā laukumā ar 4:3 bullīšos pieveica "Zemgali"/LBTU un nonāca soļa attālumā no čempionu titula. Sērijas piektās spēles tiešraide ceturtdien portālā Sportacentrs.com.