Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

''Mogo'' sezonu sākušais Birziņš atgriežas Francijas otrajā līgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Mogo'' sezonu sākušais Birziņš atgriežas Francijas otrajā līgā
Foto: Mogo/LSPA

Francijas otrās līgas klubs ''Valenciennes'' paziņojis, ka tās sastāvu pastiprinājis 34 gadus vecais aizsargs Ričards Birziņš, kurš līdz ar to atgriezies čempionātā. Sezonu viņš sāka ''Mogo''/LSPA, 12 spēlēs gūstot divus vārtus un septiņas reizes piespēlējot.

Francijas pēc spēka otrās līgas klubs ''Valenciennes'' paziņojis, ka tās sastāvu pastiprinājis aizsargs Ričards Birziņš. Hokejists sezonu sāka ''Mogo''/LSPA rindās, 12 spēlēs gūstot divus vārtus un atdodot septiņas rezultatīvās piespēles.

Pirms 12 spēlēm ''Mogo'' sastāvā šosezon iepriekšējās divas sezonas Birziņš jau spēlēja Francijas otrajā līgā - vispirms ''Dunkerque'', bet vēlāk ''Marseille'' komandā. Pēdējā no tām 24 spēlēs viņš iekrāja divus vārtus un atdeva desmit rezultatīvās piespēles.

Karjeras laikā Birziņš pārstāvējis arī tādas komandas kā ''Rīga 2000'', LSPA/''Rīga'', Kazahstānas ''Beibarys'', Liepājas ''Metalurgs'', Norvēģijas ''Vikings'', Itālijas ''Cortina'', ECHL komandu Tulsas ''Oilers'', ''Prizma'', Mančestras ''Storm'', ''Nice'', Skotijas ''Fife Flyers'', ''Kurbads'', ''Liepāju'' un Polijas ''Nowy Targ''.

''Mogo'' Optibet hokeja līgā šobrīd ieņem otro vietu ar 22 punktiem pēc 14 mačiem. Par četriem punktiem klubs atpaliek no līderes ''Zemgale''/LBTU.

Izmantotie resursi:
https://www.instagram.com/diablesro...