Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2861, Did:0, useCase: 3

TV4 tiešraidē OHL ''play-off'' ar otro spēli turpinās ''Kurbads'' un ''Rīga''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

TV4 tiešraidē OHL ''play-off'' ar otro spēli turpinās ''Kurbads'' un ''Rīga''
Roberts Jekimovs. Foto: Romāns Kokšarovs

Šodien Optibet hokeja līgā plkst. 19.00 otro ceturtdaļfināla spēli aizvadīs ''Kurbads'' un ''Rīga'' komandas. Pirmajā ar 3:2 uzvarēja ''Kurbads'', sērijā nonākot vadībā ar 1-0. Tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.

• Sērijas pirmajā spēlē uzvaru svinēja ‘’Kurbads’’ (3:2). Pirmajā periodā Aleksandrs Zaprivoda izcēlās ar skaistiem vārtiem, bet ‘’Kurbadam’’ uzvaru nodrošināja Artūra Ozoliņa un Aleksandra Novikova precīzie metieni trešajā periodā.

• Visos vārtu guvumos piedalījās Roberts Jekimovs, kurš uzvaru sekmēja ar vārtiem un divām rezultatīvajām piespēlēm. Artūrs Ozoliņš bez gūtajiem vārtiem atdeva vienu piespēli.

• Šajā sezonā komandu savstarpējās spēlēs vienu reizi uzvarējusi ‘’Rīga’’ – regulārajā turnīrā ar 3:2 (2024. gada janvāra sākumā). Pārējās trijās regulārās sezonas spēlēs divus punktus izcīnīja ‘’Kurbads’’ (4:1, 3:1, 8:0).

• Sērija ritēs līdz kādas komandas trim uzvarām. Tā, kas iekļūs pusfinālā, spēkosies pret čempioni ‘’Zemgali’’/LBTU, kas kļuva par regulārā turnīra uzvarētāju.

• Sērijas trešā spēle gaidāma pēc divām dienām. Ja ‘’Rīga’’ uzvarēs kādā no pirmajiem trim mačiem, tad sērija pagarināsies.

• Citā ceturtdaļfināla sērijā pagaidām ir neizšķirts – ‘’Prizma’’ ar Tallinas ‘’Panter’’ pirmajās divās spēlēs uzvaras dalīja uz pusēm un sērijā rezultāts ir 1-1.

• Spēles tiešraide kanālā TV4 un portālā ‘’Sportacentrs.com’’.

Meija vienbalsīgi atzīts par OHL sezonas MVP, simboliskajā izlasē arī igaunis .

OHL izslēgšanas spēles, ceturtdaļfināls

Pāris1.sp.2.sp.3.sp.4. sp.Sērijā
Panter – Prizma2:36:506.03.08.03.1-1
Kurbads – HS Rīga3:205.03.07.03.1-0