Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jūnijā lems par ''Khimik'' un ''Vityaz'' nākotni KHL

Jūnijā lems par ''Khimik'' un ''Vityaz'' nākotni KHL
Kontinentālā Hokeja līga

Par Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) divu klubu, Voskresenskas ''Khimik'' un Čehovas ''Vityaz'' nākotni KHL jūnijā lems līgas direktoru sanāksmē. Kā zināms, šīm abām komandām ir parādi par pagājušo sezonu, tāpēc ir apdraudēta to dalība KHL.

Abas komandas gan pirmo KHL sezonu aizvadīja neveiksmīgi, neiekļūstot izslēgšanas cīņās. Tomēr problēmas klubos palika, jo tām joprojām ir parādi par pagājušo sezonu, tāpēc ir apdraudēta to nākotnē līgā turpmāk. Jau zināms, ka KHL ir ienākusi jauna komanda - Jekaterinburgas ''Avtomobilist''. Nav gan īsti zināms, cik lieli parādi ir šiem klubiem.

Jau jūnijā KHL direktoru sanāksmē tiks lemts par šo abu komandu nākotni. Konkrēts datums gan pašlaik nav noteikts, kad šī sēde varētu notikt. Līdz šai sanāksmei gan Voskresenskas ''Khimik'', gan Čehovas ''Vityaz'' var uzlabot savu finansiālo situāciju, dzēšot parādus. Tādā gadījumā tie varēs turpināt savu dalību KHL. Ja parādi netiks samaksāti, tad to nākotnē līgā ir ļoti apdraudēta un tikai direktoru sēdes lēmums noteiks to, vai šīs komandas paliks KHL vai nē.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +2 [+] [-]

, 2009-05-29 19:25, pirms 15 gadiem
smieklīgi - Himik un Vitjaz nodraftēs labākos spēlētājus un pēc tam tiks izslēgti no līgas...

  +1 [+] [-]

, 2009-05-29 19:31, pirms 15 gadiem
cik saprotu tad viņi no drafta ir atsaukti un draftā nepiedalīsies.

  +3 [+] [-]

, 2009-05-29 19:36, pirms 15 gadiem
KHL vajag nostabilizēt komandu skaitu un šīs komandas kuras pēc katras sezonas šaubīsies vai spēlēs nākamsezon vajag atskaitīt, lai veidotos daudzmaz vienota līga.

     [+] [-]

, 2009-05-29 19:41, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: smieklīgi - Himik un Vitjaz nodraftēs labākos spēlētājus un pēc tam tiks izslēgti no līgas...
šie nedreftēsies, toties piedalīties draftā tiesības piešķīra Automobilistam

     [+] [-]

, 2009-05-29 20:03, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: šie nedreftēsies, toties piedalīties draftā tiesības piešķīra Automobilistam
jā - to jau KHL lapā izlasīju. Autors ir sačoks - varēja jau to arī pateikt. pēc tā sanāk, ka draftā RD būs nevis 15. izvēles kārta, bet gan 13.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-29 20:38, pirms 15 gadiem
gan jau ka visu samaksās...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja