Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Dinamo fanu pulkam pievienojas kurzemnieki

Jānis Celmiņš

Dinamo fanu pulkam pievienojas kurzemnieki
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Rīgas „Dinamo” fanu klubu kustība turpina aptvert visu Latviju. 23. augusta pēcpusdienā tieši pēc Kārļa Skrastiņa starptautiskā hokeja turnīra noslēguma Brocēnos notika Kurzemes reģionālā fanu kluba dibināšanas pasākums.

Ledus hallei līdzās esošajā Brocēnu stadionā nepiespiestā un patīkamā atmosfērā aptuveni simts interesentu uzklausīja Rīgas „Dinamo” vadošo ļaužu uzrunas un laba vēlējumus, kā arī bija liecinieki tam, kā oficiālo kluba reģistrācijas apliecību saņem Egils Arājs – tieši šis vīrs turpmāk koordinēs un balstīs visas Kurzemes hokeja fanu aktivitātes.

No spēlētājiem „Dinamo” klubu šoreiz pārstāvēja Rēdlihu ģimenes aizsargi – Krišjānis un Jēkabs, kuri atbildēja uz kurzemnieku jautājumiem.

Zīmīgi, ka uz šo pasākumu bija ieradušies līdzjutēji arī no Ventspils, Liepājas, Saldus, Sabiles un pat... Zemgalei piedrošās Jelgavas. Starp citu, zemgalieši savu klubu nodibināja jau piektdien, 21. augustā.

Brocēnus jau izsenis Latvijā pazīst kā vienu no spēcīgākajiem sporta centriem. Pateicoties jaunajai ledus hallei, tieši hokejs šajā novadā, kurā dzīvo vairāk nekā 7200 iedzīvotāji, piedzīvo jaunu uzplaukumu. Lieli nopelni te ir Askoldam Vārpiņam – pilsētas hokeja dzīves un halles galvenajai personai.

Liels šī sporta veida patriots ir arī Brocēnu novada domes priekšsēdētājs Arvīds Mēters, kurš jaundibinātā kluba fanu ērtībām visas sezonas garumā publiski jau ir apsolījis autobusu, ar kuru doties uz spēlēm.

Un vēl – hokejs Brocēnos nav iedomājams bez vietējā celtniecības materiālu uzņēmuma – SIA „Cemex” atbalsta. Arī tā pārstāvji piedalījās Kurzemei nozīmīgajā pasākumā.

„Dinamo” reģionālo fanu klubu pulkā jau ir vidzemnieki, zemgalieši un kurzemnieki. Vēl atlikusi kārta Latgalei un Sēlijai.

Izmantotie resursi:
dinamoriga.eu

1 2 61 komentārs

  +8 [+] [-]

, 2009-08-24 09:12, pirms 15 gadiem
Nakamgad ari es kaadaa iesaistisos, pagaidam naudas tiek vien uz dazam spelem aiziet

  +7 [+] [-]

, 2009-08-24 09:17, pirms 15 gadiem
tas nozīmē kad nākamgad būs 4 reiz vairāk to čaļu ar karogiem un bungām? tad jau forši ja tā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-08-24 09:28, pirms 15 gadiem
Kontaktus lūdzu!
Es kā jau rūdīts kurzemnieks esmu gatavs nekavējoties pievienoties!

  +4 [+] [-]

, 2009-08-24 09:51, pirms 15 gadiem
Nu šogad arēna pilna būs,un gan jau arī pilnā

  +2 [+] [-]

, 2009-08-24 09:52, pirms 15 gadiem
Capital rakstīja: tas nozīmē kad nākamgad būs 4 reiz vairāk to čaļu ar karogiem un bungām? tad jau forši ja tā
a pats negribi tiem čaļiem pievienoties, ja ir velme regulāri nākt un aktīvi just līdz tad iesaistīties fanklubā ir visnotaļ finansiāli izdevīgi.

  +2 [+] [-]

, 2009-08-24 10:05, pirms 15 gadiem
Darbs ar līdzjutējiem, mājas lapa un pārējās PR lietas viņiem ir nostādītas labi, atšķirībā no dažiem labiem citiem Latvijas klubiem. Simsons & Co to darīja R2000 "ziedu" laikos un turpina tagad RD jau daudz plašākā līmenī.
Slēpts komentārs: Snoopy

  +3 [+] [-]

, 2009-08-24 10:19, pirms 15 gadiem
Snoopy rakstīja: Priekš idiotiem! tāda Sēlija kā novads jau sen nepastāv!! jūs no viduslaikiem vai autor ?
Viss teksts ir ņemts no DR mājas lapas, ko tu apvaino autoru?

  +2 [+] [-]

, 2009-08-24 10:20, pirms 15 gadiem
apskaidris kaads fanu klubu principus? droshivien vis svarigakais ir tas, ka par fanoshonu bus jamaksa, ja? un cik?

     [+] [-]

, 2009-08-24 10:22, pirms 15 gadiem
„Dinamo” reģionālo fanu klubu pulkā jau ir vidzemnieki, zemgalieši un kurzemnieki. Vēl atlikusi kārta Latgalei un Sēlijai. lol tad jau vlamiera ar jāskaita pie Latgales- vēsturiski tā arī jābūt, sakrīt ar sēļu laikiem... psc te nu redzami mūsu izglītības robi, samāca visādus sūdus, bet to ko dživej vajag... Sēlija lol

     [+] [-]

, 2009-08-24 10:25, pirms 15 gadiem
visvaldis clinstons rakstīja: apskaidris kaads fanu klubu principus? droshivien vis svarigakais ir tas, ka par fanoshonu bus jamaksa, ja? un cik?
Par pievienošanos klubam ir jāmaksā 35Ls un uz katru DR spēli Arēnā biļetes cena ir samazināta par vismaz 50%, un uz izbraukuma spēlēm Maskavā, Sanktpēterburgā un Minskā ir jāmaksā nieka 15ls, jo DR parūpējas par vīzu un pārējo.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-24 10:41, pirms 15 gadiem
DR-FANS rakstīja: Par pievienošanos klubam ir jāmaksā 35Ls un uz katru DR spēli Arēnā biļetes cena ir samazināta par vismaz 50%, un uz izbraukuma spēlēm Maskavā, Sanktpēterburgā un Minskā ir jāmaksā nieka 15ls, jo DR parūpējas par vīzu un pārējo.
Varētu pieteikties fanklubā, aizbraukt uz Maskavu un neiet spēli, bet apskatīt Ļeņinu mauzolejā Līdzīgi ar Pēterburgu, kur varētu paskatīties uz Auroru

  +1 [+] [-]

, 2009-08-24 10:43, pirms 15 gadiem
visvaldis clinstons rakstīja: „Dinamo” reģionālo fanu klubu pulkā jau ir vidzemnieki, zemgalieši un kurzemnieki. Vēl atlikusi kārta Latgalei un Sēlijai. lol tad jau vlamiera ar jāskaita pie Latgales- vēsturiski tā arī jābūt, sakrīt ar sēļu laikiem... psc te nu redzami mūsu izglītības robi, samāca visādus sūdus, bet to ko dživej vajag... Sēlija lol
Tu maz pats zini kur ir tada Selija???

  +7 [+] [-]

, 2009-08-24 10:44, pirms 15 gadiem
Snoopy rakstīja: Priekš idiotiem! tāda Sēlija kā novads jau sen nepastāv!! jūs no viduslaikiem vai autor ?
mazais Tu bērns, administratīvi teritoriāli tādi iedalījumi kā Kurzeme, Vidzeme, Zemgale utt, vispār jau sen neeksistē. Ja nu vienīgi Lattelekom telefonu katalogos

  +5 [+] [-]

, 2009-08-24 10:51, pirms 15 gadiem
visvaldis clinstons rakstīja: „Dinamo” reģionālo fanu klubu pulkā jau ir vidzemnieki, zemgalieši un kurzemnieki. Vēl atlikusi kārta Latgalei un Sēlijai. lol tad jau vlamiera ar jāskaita pie Latgales- vēsturiski tā arī jābūt, sakrīt ar sēļu laikiem... psc te nu redzami mūsu izglītības robi, samāca visādus sūdus, bet to ko dživej vajag... Sēlija lol
Varbūt tad tev ir arī viedklis par jau notikušajiem pieciem Sēlijas kongresiem? Pēdējais bija pagājušogad. Nav dzirdēts, ka citiem novadiem būtu šādi kongresi.

  +8 [+] [-]

, 2009-08-24 10:53, pirms 15 gadiem
Snoopy rakstīja: Priekš idiotiem! tāda Sēlija kā novads jau sen nepastāv!! jūs no viduslaikiem vai autor ?
vēsturiski apvidus ar šādu nosaukumu ir pastāvējis, tāpēc nav nekas dīvains, ja kāds to izmanto

šis nav nekāds vēlēšanu apgabalu dalījums vai kāda cita oficiāla un valstiska padarīšana, katrs savām vajadzībām var lietot teritoriju apzīmejumus pēc savām interesēm... ir taču virkne citu piemēru ar neoficiāliem teritoriju apzīmējumiem - Pierīga, Viduslatvija, utt.

     [+] [-]

, 2009-08-24 10:54, pirms 15 gadiem
kasagrande rakstīja: Varētu pieteikties fanklubā, aizbraukt uz Maskavu un neiet spēli, bet apskatīt Ļeņinu mauzolejā Līdzīgi ar Pēterburgu, kur varētu paskatīties uz Auroru
vienkāršāk nav aizbraut tāpat ekskursijā - ja nu tiešām hokejs Tevi neinteresē?

  +1 [+] [-]

, 2009-08-24 10:55, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: vienkāršāk nav aizbraut tāpat ekskursijā - ja nu tiešām hokejs Tevi neinteresē?
Šitais variants izklausās krietni lētāks!

  +4 [+] [-]

, 2009-08-24 10:58, pirms 15 gadiem
kasagrande rakstīja: Šitais variants izklausās krietni lētāks!
toties nedrošāks sāksi kost ar visiem un aizvilksies vēl uz spēli, paliksi nez Iļjiča
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-08-24 11:03, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Ko Tu ietaupīsi uz ceļu to zaudēsi apmeklējot visus Tevis minētos kultūras objektus. Maskava joprojām stabili atrodas pasaules dārgāko pilsētu Top 3. Un no ārzemniekiem tur vispār plēš deviņas ādas.
Atliek vien pliks hoķis.
Tu esi salasījies vecus TOPus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-24 11:23, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Acīmredzot esi gatavs padalīties ar jaunāko info šai sakarā.
Es dažus mēnešus atpakaļ kaut kur lasiju, ka pasaulesdārgāko pilsētu Top trīs ir:
1.Tokija;
2. Londona;
3. Maskava.
Tomēr pieļauju, ka ekonomiskās krīzes ietekmē šis tops varētu būt pamainijies. Itsevišķi attiecībā uz Maskavu un Londonu.
Londona vispār nolidojusi baigi zemu (dēļ mārciņas krituma pret dolāru), Maskava ar no trijnieka esot ārā. Braucot ar auto ziņās dzirdēju, liekas 4dien vai 5dien

  +2 [+] [-]

, 2009-08-24 12:01, pirms 15 gadiem
35 ls fanu kluba karte, 25 ls fanu krekls, 8 ls šalle un jāapmeklē vismaz 80 % spēles. Tātad, cik tas ir lēti?
Lēti ir tad, ja tev tiešām patīk, un tu esi gatavs fanot. Nevis iet pasēdēt fanu sektora, šad un tad. Pats domāju pievienoties fanu klubam.

Īstenība, likās jau bišķi pastūlbi pagaišsezon kad, bija vairāki fanu klubi. Vienā stūri vieni bļauj kautko pretēja citi, savu māļ. Un pārējie pa vidam līdz kautko cenšās. Vajga apvienot vienu lielu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2009-08-24 12:12, pirms 15 gadiem
rudzu maize rakstīja: Zemteksts Putina&Savicka bīdītajam projektam man personīgi sen ir skaidrs.Pirms Saeimas vēlēšanām ,,Dinamo" izteiks atbalstu kādai partijai vai apvienībai(nojaušu kādai),un visi ,,Dinamo" hokejisti un fani varēs atdot savas balsis par apvienību ,ar kuru būs labas attiecības ar Krieviju,jo pateicoties viņiem Rīgā ir labs hokejs un Latvijā hokejs nav aizgājis pa skuju taku.Lai Dzīvo Tautu Draudzība!!!Uraaaaa!!!
Vnk izcils polittehnoloģijas paraugs! Un pilns esports ar šādiem nenoslīpētiem dimantiem, kam sen vis ir skaidrs Ja šitie visziņi kam sen vis ir skaidrs, nolīstu no datoriem un sāktu ko reālu darīt, šai Baltijas jūras krastā par krīzi vairs nerunātu

  +2 [+] [-]

, 2009-08-24 12:13, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Vnk izcils polittehnoloģijas paraugs! Un pilns esports ar šādiem nenoslīpētiem dimantiem, kam sen vis ir skaidrs Ja šitie visziņi kam sen vis ir skaidrs, nolīstu no datoriem un sāktu ko reālu darīt, šai Baltijas jūras krastā par krīzi vairs nerunātu
jā, es arī apmēram to pašu gribēju rakstīt

ja pats ir zābaks, tad nevajag uzreiz arī citus par tādiem uzskatīt
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2009-08-24 12:19, pirms 15 gadiem
rudzu maize rakstīja: Visu rādīs laiks,nemaz tik ilgi nemaz nav jāgaida.
Ja latvju tauta ir tik stulba ka gatava uzrauties uz Tevis aprakstītajiem primitīvajiem trikiem, tad tā nav pelnījusi saimniekot savā zemē

     [+] [-]

, 2009-08-24 12:22, pirms 15 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Speciāli papētiju pēc kādiem kritērijiem tiek noteikts šis dārgākās pilsētas statuss.
Atklāju, ka tie ir daudz un dažādi. Piemēram, ir kompānijas kas to nosaka pēc nekustamo īpašumu cenām, bet ir kompānijas kas pēta tūristiem sniegto pakalpojumu cenas u.t.t..
Takā nav viens tāds objektīvs kritērijs, jo dažādās jomās tie var būt krasi atšķirīgi.
Ir tads nopietnāks kur summē dažādas nozares - ēdināšanu, viesnīcas u.t.t., bet jebkurā gadījumā skaidrs ka neviens tops nav objektīvs, no paša vien atkarīgs cik iztērēsi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-08-24 12:23, pirms 15 gadiem
Selija pielikta pie Zemgales.
1 2 61 komentārs