Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Vuiteks: "Pārtraukumā bija jāparunā bargāk"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Vuiteks: "Pārtraukumā bija jāparunā bargāk"
Vladimirs Vuiteks
Foto:ITAR-TASS

Maskavas "Dynamo" galvenais treneris Vladimirs Vuiteks pēc komandas uzvaras Gagrina kausa pusfināla sērijā pret "AK Bars" 4:1 atzina, ka spēle uzlabojusies pēc tam, kad pārtraukumā ar komandu parunāts bargākā tonī.

"Spēli sākam labi, taču bija daudz neprecizitāšu, bet uzbrukums bija pavisam "nekāds". Tāpēc pārtraukumā ar komandu bija jāparunā bargākā tonī, un tas palīdzēja. Otrajā trešdaļā viss izmainījās. Mēs labi darbojāmies vairākumā un rādījām labu kombinacionālu hokeju. Pēdējā trešdaļā jau varējām vienkārši gaidīt mača beigas," pēc spēles teica Vuiteks. Viņš arī piepilda, ka ir priecīgs par to, ka sērija vēl noteikti atgriezīsies "Lužnikovs", taču sarūgtināja Denisa Denisova savainojums.

"AK Bars" galvenais treneris Zinatula Bilaļetdinovs norādīja, ka komanda ielaida vārtus pēc ne pārāk nopietniem momentiem, tāpēc atspēlēties bija ļoti grūti: "Diemžēl šajā mačā mums spēle nesanāca, lai gan atklājām rezultātu. Vārtus ielaidām, kad momenti nemaz nebija tik nopietni, turklāt tādu vārtu bija daudz. Atspēlēties bija grūti, taču, lai arī šodien zaudējām, sērija turpinās." Treneris arī atklāja, ka Frederiku Norenu komandas vārtos varēja nomainīt arī agrāk: "Bijām jau salaiduši pietiekoši daudz vārtus, tāpēc arī nolēmām nomainīt Norenu. Varbūt to vajadzēja darīt agrāk, jo Gaļimovs nospēlēja labi."

"AK Bars" un Maskavas "Dynamo" sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis 2:2, bet nākamo maču komandas aizvadīs 25. martā Kazaņā.

Izmantotie resursi
sovsport.ru

 +10 [+] [-]

, 2009-03-23 23:33, pirms 15 gadiem
Novēlu Maskavas Dinamo iegūt Gagarina kausu, jo tad varēsim teikt ka padi*sām čempioniem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-03-24 00:04, pirms 15 gadiem
ceru, ka Biljaletdinovs ņems piemēru no Vuiteka un pārmīs pāris bargākus vārdus ar Norenu

     [+] [-]

, 2009-03-25 15:13, pirms 15 gadiem
Ak Barsam vajag paņemt kausu!!