Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Lada" tiek galā ar "Barys"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Lada" tiek galā ar "Barys"
Pjotrs Vorobjovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pie panākuma pēcspēles metienu sērijā pret "Barys" tikuši Toljati "Lada" hokejisti, kuri izcīnīja uzvaru ar 4:3. "Lada" turnīra tabulā ieņem 13. vietu, bet "Barys" 18. pozīciju.

Toljati hokejisti spēli Astanā uzsāka ļoti vareni, ļoti ātri atklājot spēles rezultātu. Vēl pēc pāris minūtēm rezultāts uz tablo bija jau 2:0 viesu labā. "Barys" ļoti ātri vienus vārtus atguva, bet nesnauda arī viesi, kuri atbildēja ar to pašu.

Šāds rezultāts saglabājās līdz pat trešās trešdaļas sākumam, bet tad savu lielisko snaipera talantu nodemonstrēja visu laiku rezultatīvākais aizsargs Krievijas hokeja čempionātos Kevins Dalmens. Sākumā viņš vairākumā panāca 2:3, bet jau pēc neilga brīža guva vārtus arī vienādos sastāvos. Vārti no spēles vairs netika gūti, tādēļ visu izšķīra pēcspēles metienu sērija, kurā triumfēja "Lada".

Toljati hokejisti izcīnījuši tikpat punktu (81) cik Rīgas "Dinamo", kas ļauj komandai ieņemt 13. vietu turnīra tabulā, bet "Barys" atrodas 18. pozīcijā.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2009-02-22 17:52, pirms 15 gadiem
Uzvarot Barys, tu secini, ka Lada var sagādāt pārsteigumu "play-off"... Tad jau vajadzētu padiskutēt par tavām prāta spējām! Argumentus?!

  +5 [+] [-]

, 2009-02-22 18:39, pirms 15 gadiem
lada shomeenes ir seshas uzvaras no seshaam speeleem. Uzvareejushi salavatu, magnjitku un ak barsu.. paaris reizes sausaa atstaajusi avangardu! Kaa tur ir ar taam praata speejaam ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-02-22 19:07, pirms 15 gadiem
Paskatoties atlikošo spēļu grafiku izskatās ,ka MVD un Bariss tā arī paliks aiz sešpadsmitnieka.Lada būs sīksts pretinieks 1/16 finālā.Gan jau kāda sensācija būs un kādā pārī otrā astoņnieka komandai vajadzētu uzvarēt.

     [+] [-]

, 2009-02-22 19:26, pirms 15 gadiem
ja godiigi, tad tiesham ir komanda kas var uzvareet jebkuru top komandu! Vorobjova speeles stils stradaa kaa pulsteni, ideaali!
neviena komanda nevar ne iesaakt uzbrukumu, ne noslegt to. tapeec arii speeles beidzaas ar 1-2 vaatiem un speeles Ladu VISAS komandas atzina ka ir ljoti gruutas!!!
viens ka visi saka, ka negrib tikt PO ar Ladu, ljoti neerts pretinieks!

RD ar resursa truukumu noteikti vajag paarnjemt taadu stilu!

ps. ar Vorobjovu arii toreiz uzvareejam Shveici! vieniigo reizi, pagaidaam

  +1 [+] [-]

, 2009-02-22 19:29, pirms 15 gadiem
peec uzvaras par Salavat, AkBars, Magnitku, shii ir 8. Ladas uzvara peec kaartas!!!