Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

KHL lielākās algas īpašnieks Dīcs tuvojas pārejai uz CSKA

KHL lielākās algas īpašnieks Dīcs tuvojas pārejai uz CSKA
Darens Dīcs. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Maskavas CSKA jau tuvākajā laikā varētu papildināt Nursultanas "Barys" kapteinis Darens Dīcs, kura alga ir lielāka par miljonu eiro.

Kazahstānas pilsonību ieguvušais aizsargs Darens Dīcs, kurš šosezon 34 spēlēs izcēlies ar 21 punktu, sezonā bez bonusiem saņemt 100 miljonus rubļu jeb 1,2 miljonus eiro. Viņam pieder KHL lielākā alga.

Dīcs astoņus no saviem deviņiem vārtiem iemetis vairākumā, bet viņam ir -18 lietderības koeficients, kas ir sliktākais starp tiem hokejistiem, kuri nepārstāv Pekinas "Kunlun Red Star".

Par to, ka Dīcs vēlas pamest "Barys", sarunas vijušās jau labu laiku. Tagad Sport-Express un Championat ziņo, ka aizsargs ir ļoti tuvu pārejai uz Maskavas CSKA – sarunas jau esot fināla stadijā, abām komandām vienojoties par naudas kompensāciju. Tā varētu sastādīt 350 tūkstošus eiro.

CSKA varētu nākties pamest zviedram Viktoram Svedberjam, kurš arī ieguvis Kazahstānas pasi un iepriekš pārstāvēja "Barys".

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...
https://www.sport-express.ru/hockey...
https://t.me/tebevukhokriknut/1764


, 2021-12-16 18:45, pirms 2 gadiem
Un par Dica iegūto pusi no naudas tiks pārpirkts Lukaš Radils.
, 2021-12-16 19:25, pirms 2 gadiem
diez cik, pa KHL gadiem leģionāri ir paņēmuši KAZ un cik BLR pases?
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.