Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Miris "Avangard" spēlētājs Čerepanovs

Jānis Pārums

Miris "Avangard" spēlētājs Čerepanovs
Aleksejs Čerepanovs
Foto: hawk.ru

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" 19 gadus vecais uzbrucējs Aleksejs Čerepanovs KHL regulārā čempionāta spēlē pret Čehovas "Vitjaz" zaudēja samaņu un reanimācijā mira, ziņo Krievijas plašsaziņas līdzekļi.

Spēlē pret "Vitjaz" (4:5) Čerepanovs jau septītajā minūtē guva komandas pirmos vārtus, bet traģēdija notika nepilnas divas minūtes līdz spēles beigām, kad hokejists, steidzot nomainīties, saskrējās ar komandas biedru Jaromiru Jāgru. Jau atrodoties uz komandas soliņa, sportistam apstājusies sirds, un viņš aizvests uz reanimāciju. Vēlāk slimnīcā hokejists miris.

Par sportista dzīvību ārsti cīnījušies apmēram stundu, taču glābt Čerepanovu nav izdevies, lai gan uz divām minūtēm tikusi atjaunota sirdsdarbība...

Sakarā ar šo traģisko gadījumu tika atcelta pēcspēles preses konference.

Nesen Čerepanovs kā vienīgais no U-20 valstsvienības hokejistiem tika iekļauts Krievijas pieaugušo hokeja izlases paplašinātajā kandidātu sarakstā dalībai Eiropas hokeja tūrē.

Izmantotie resursi:
allsport.ru
sportbox.ru
sports.ru