Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jerofejeva "Neftekhimik" sausā pret "Lokomotiv"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Jerofejeva "Neftekhimik" sausā pret "Lokomotiv"
Aleksandrs Jerofejevs
Foto: www.dynamo.ru

Šovakar Aleksandra Jerofejeva pārstāvētais Nižņekamskas "Neftekhimik" savā laukumā ar 0:3 piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv". Pēc šī zaudējuma "Neftekhimik" sērijā tagad nokļuvuši iedzinēju lomā ar 1:2.

Aleksandra Jerofejeva pārstāvētais klubs parūpējās par lielu pārsteigumu, uzvarot pirmajā astotdaļfināla spēlē "Lokomotiv" ar 3:2. Otrajā spēlē Jaroslavļas hokejisti vairs neatļāvās nekādas vaļības, uzvarot ar 5:1, tādējādi pirms šodienas spēles rezultāts sērijā bija 1:1.

Šodien "Neftekhimik" atkal bija gatavi pārsteigt potenciāli daudz spēcīgāko pretinieku. Iespēja atklāt rezultātu mājiniekiem bija jau spēles sākumā, kad viesi saņēma divu minūšu noraidījumu, taču tas neizdevās. Arī "Lokomotiv" bija iespēja spēlēt vairākumā, bet arī viņi nespēja to pārvērst vārtu guvumā. Kopumā pirmajā trešdaļā mājinieki izskatījās pat labāk, bet vārti tā arī netika gūti.

Diemžēl otrās trešdaļas sākumā viesi vairākumā pēc precīza Markusa Nilsona metiena atklāja mača rezultātu. "Neftekhimik" turpināja grēkot ar pārkāpumiem, bet viesi nekavējās mājiniekus par to sodīt. Pirms pēdējām 20 minūtēm "Lokomotiv" jau atradās vadībā ar 2:0. Pēdējā trešdaļā Nižņekamskas hokejisti tā arī nespēja lauzt šīs spēles gaitu, kaut arī iespējas bija. Mača beigu daļā "Lokomotiv" guva vēl vienus vārtus, uzvarot ar 3:0. Pēc šodienas spēles "Lokomotiv" sērijā atrodas vadībā ar 2:1.

Aleksandrs Jerofejevs spēles protokolā neatzīmējās ne ar rezultativitātes punktiem, nedz arī ar soda minūtēm.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +2 [+] [-]

, 2009-03-04 20:22, pirms 15 gadiem
Jāsaņemas, nav citu variantu!

     [+] [-]

, 2009-03-04 20:53, pirms 15 gadiem
jerofejevu uz RD

     [+] [-]

, 2009-03-04 23:44, pirms 15 gadiem
Es par Jerofejevu!! un viņa komandu protams.. Kautnu šī komanda tiktu pēc iespējas tālāk