Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jerofejeva ''Neftekhimik'' zaudē

Jerofejeva ''Neftekhimik'' zaudē
Aleksandrs Jerofejevs
Foto: www.dynamo.ru

Šodien Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) izslēgšanas cīņu otrajā spēļu dienā Latvijas izlases aizsarga Aleksandra Jerofejeva pārstāvēta Ņižņekamskas ''Neftekhimik'' piekāpās Jaroslavļas ''Lokomotiv'' ar rezultātu 1:5, tādējādi izlīdzinot rezultātu arī sērijā 1:1.

Šodien Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) ietvaros tika aizvadīta otrā izslēgšanas cīņu diena, kurā savā starpā otro reizi divu dienu laikā tikās Jaroslavļas ''Lokomotiv'' un Latvijas izlases aizsarga Aleksandrs Jerofejeva pārstāvētā Ņižņekamskas ''Neftekhimik''. Abu komandu pirmajā spēlē diezgan negaidīti uzvaru svinēja ''Neftekhimik'' ar 3:2.

Pirmais periods gan Jerofejeva pārstāvētajai komandai neizdevās, jo ''Lokomotiv'' hokejisti bija noskaņojušies atspēlēties par iepriekšējā spēlē piedzīvotā zaudējumu. Jau no spēles pirmās minūtes mājinieki pārņēma spēles iniciatīvu, daudz vairāk uzbruka un veidoja bīstamus momentus pie ''Neftekhimik'' vārtiem. Lai arī metienu ziņā pirmās trešdaļas laikā ''Lokomotiv'' liels pārsvars nebija - 11:9, tieši mājinieki realizēja trīs no saviem metieniem. Vispirms jau cīņas otrajā minūtē vienā no pirmajiem uzbrukumiem vārtus guva Aleksejs Jašins, savukārt vēl pēc piecām minūtēm Aleksejs Mihnovs rezultātu dubultoja. ''Neftekhimik'' arī perioda turpinājumā nespēja apturēt ''Lokomotiv'' hokejistus, ielaižot arī trešos vārtus, tādējādi arī pirmās divdesmit minūtes beidzās ar lielu mājinieku pārsvaru - 3:0.

Otrajā periodā spēle izlīdzinājās un vairs nepagāja ar tik nospiedošu mājinieku pārsvaru kā pirmajā trešdaļā. Arī notikumu nebija tik daudz, cik pirmajās divdesmit minūtēs, tomēr vienus vārtus komandām izdevās gūt un šoreiz to paveica viesi, kad divas minūtes līdz trešdaļas beigām precīzs bija Igors Poligalovs, panākot 1:3, kas arī bija rezultāts pēc otrā perioda, solot interesantas spēles pēdējās divdesmit minūtes.

Trešās trešdaļas sākumā nevienai no komandām neizdevās būtiski mainīt spēles rezultātu. Arī izdevības gūt vārtus vairākumā tām neradās daudz, jo abas vienības nopelnīja divas minūtes vien divas reizes. Perioda vidū ''Neftekhimik'' bija lieliska izdevība gūt vārtus, tomēr ''Lokomotiv'' vārtsargs to atvairīja, tādējādi neļaujot viesiem samazināt rezultāta starpību. Tieši otrādi, pēdējo desmit minūšu laikā mājinieki guva divus vārtus pēc kārtas, panākot jau 5:1, tādējādi nodrošinot uzvaru arī visā spēlē un izlīdzinot rezultātu sērijā 1:1.

Citās šīsdienas spēlēs Mitšču ''Atlant'' izcīnīja otro uzvaru pār Čeļabinskas ''Traktor'' ar 5:1, Maskavas ''Spartak'' izbraukumā pārspēja Sanktpēterburgas ''SKA'' ar 3:2, izvirzoties vadībā sērijā ar 1:0, savukārt Kazaņas ''AK Bars'' pieveica Astanas ''Baris'' ar rezultātu 4:2 un līdzīgi kā ''Spartak'' tā izvirzījās vadībā visā sērijā ar 1:0.

KHL Play Off, 2.marts

Jaroslavļas ''Lokomotiv'' - Ņižņekamskas ''Neftekhimik'' 5:1 (3:0, 0:1, 2:0)
Sērijā 1:1
Vārti: 1:36 Jašins (Višņevskijs) 1:0, 6:12 Mihnovs (Kļukins, Irgls), 2:0, 12:26 Tkačenko (Semins, vair.) 3:0, 37:45 Poligalovs (Anšakovs, Ivanovs) 3:1, 54:50 Rudenko 4:1, 56:54 Mihnovs (Kudašovs, Gorohovs, vair.) 5:1

Kazaņas ''AK Bars'' - Astanas ''Baris'' 4:2
Sērijā: 1:0

Mitšču ''Atlant'' - Čeļabinskas ''Traktor'' 5:1
Sērijā: 2:0

Sanktpēterburgas ''SKA'' - Maskavas ''Spartak'' 2:3
Sērijā 0:1

Izmantotie resursi:
khl.ru

     [+] [-]

, 2009-03-02 20:31, pirms 15 gadiem
tas bija gaidaams ! Vismaz viena uzvara ir ! Atskjiriiba no DInamo kas kaa6 jau 6:1!!

  +1 [+] [-]

, 2009-03-02 20:54, pirms 15 gadiem
Pareizi saka,ka komandas un it īpaši spēlētāju raksturus parāda izslēgšanas spēles.Ne pa velti visu astoņu vadošo komandu treneri pretiniekos gribēja Rīgas Dinamo.Īstie plīšas lācīši.Var jau zaudēt spēcīgākam pretiniekam īstā vīru cīņā.Neteiktu nevienu sliktu vārdu.Ja
nebūtu regulārā čempionāta,varētu domāt ,ka tiešām esam tik vāji.Un nav ko te attaisnoties ar saaukstēšanos ,vīrusiem un vēl ar nezin ko.
Gluži vienkārši man ir kauns par tādu mūsu spēli,pirmo reizi nenoskatījos maču līdz galam.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-02 23:03, pirms 15 gadiem
Bet paļubomu man neizsakāmi liels prieks par Jerofejevu un ''Neftekhimik'' Es turēšu īkšķus par viņiem! Lokomatīve nu nekādā gadījumā nav mana favorītkomanda (pat arī tad ja viņiem pretī būtu cita komanda nevis ''Neftekhimik'')