Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" budžets arī nākamsezon būs 15 miljoni ASV dolāru

Rīgas "Dinamo" budžets arī nākamsezon būs 15 miljoni ASV dolāru
Juris Savickis. Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" budžets arī nākamsezon būs 15 miljoni ASV dolāru (7,98 miljoni latu), intervijā laikrakstam "Dienas Bizness" atklājis AS "Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētāja vietnieks Juris Savickis.

"Hokejs nedzīvo vakuumā, un tas attiecas gan uz Rīgas "Dinamo", gan arī Krievijas, Kazahstānas, Kanādas klubiem - visur tiek samazināti budžeti par 20% līdz 40%. Līdz šim hokejistiem maksātās algas nereti neatbilda sniegumam. Rīgas "Dinamo" apspēlēja komandas, kuru budžeti bija trīs un pat četras reizes lielāki," teica Savickis.

Runājot par sadarbības pārtraukšanu ar Viesturu Koziolu, Savickis uzsvēra to, ka viens no būtiskākajiem iemesliem, kāpēc kluba un Koziola ceļi šķīrušies, ir ''Dinamo'' neapmierinātība ar Koziola finansiālās darbības stilu. Tāpat esot bijušas pretenzijas par kopējo vadības stilu: ''No Maskavas bija signāli, ka mūsu menedžments šur tur uzvedas nepareizi. Sākumā mēs to norijām, bet laika gaitā tas viss sakāpinājās.''

Tikmēr ''Dinamo'' galvenais treneris Juliuss Šuplers un viņa asistents Artis Ābols, kā arī komandas ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs devušies uz Šveices pilsētu Cīrihi-Kloteni, kur viņiem paredzēta piedalīšanās Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) rīkotajā 2009.gada treneru simpozijā.

IIHF 2009. gada treneru simpozijs norisināsies no 1. līdz 3. maijam Šveices pilsētā Cīrihē-Klotenē, un tā laikā dalībniekiem būs iespējams papildināt savas teorētiskās un praktiskās zināšanas, jo šajā pasākumā ar lekcijām uzstāsies pasaulē ļoti pazīstami hokeja treneri un speciālisti. Bez lekcijām simpozija dalībniekiem būs arī praktiskas nodarbības uz ledus, kā arī pasaules čempionāta spēļu vērošana klātienē un to analīze. Šādus treneru simpozijus IIHF rīko katru gadu pasaules čempionāta laikā, un vislielākā Latvijas hokeja treneru līdzdalība tajos bija vērojama 2006. gadā, kad pasaules čempionāts norisinājās Rīgā.

Izmantotie resursi:
dinamoriga.eu
db.lv

  +5 [+] [-]

, 2009-04-30 09:27, pirms 15 gadiem
"Par iespējamām jaunās halles atrašanās vietām skaidrība jau ir ieviesta. Ir iespēja pārbūvēt jau esošo "Volvo" halli Jūrmalas gatvē vai arī tai piebūvēt klāt jaunu - lielāku. To pašu var izdarīt arī ar Piņķu halli. Taču ir arī apzināti zemesgabali, kur to var izdarīt no nulles," skaidro "Dinamo Rīga" padomes priekšsēdētāja vietnieks.

Piņķi ??? Var iedomāties kā entie tūkstoši Rīgas iedzīvotāji regulāri vilksies uz Piņķiem. "Volvo" halle arī, manuprāt, nav tas ērtākais variants. Rīgas sporta manēžas vieta varētu būt ļoti laba... tai blakus arī ir daudz neapbūvētu vietu, ērti nokļūt, izskatās, ka ir kur izveidot labu autostāvvietu !

  +2 [+] [-]

, 2009-04-30 09:27, pirms 15 gadiem
Patiesība jau ir kaut kur pa vidu no vienas puses, neņemos spriest par menedžmenta izmaksām, jau iepriekš rakstīju, ka daudz ko iespējams bija panākt ar mazākiem ieguldījumiem, bet nu nabags dara kā var (organizācija kur es kādreiz strādāju) bagāts kā grib.

no otras puses manuprāt bija pietiekami daudzas jomas kur Dinamo iekabināja lielākai daļai KHL klubu, no kuriem 2/3 dzīvo akmens laikmetā un spēlē nevis priekš skatītājiem bet tikai priekš komandas saimnieka un par pārējo pofig...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-30 10:03, pirms 15 gadiem
Pēc manām domām:

- Depo pie manēžas ir jānojauc, tā vietā uzbūvēt halli (vai zem tās jumta)
- manēžu jāatstāj + jāsaremontē (esmu tur trenējies un ir baig forša lieta)
- Volvo halli neaiztikt. labs poligons treniņiem + tur jau blakām kērlings - arī forša lieta
- uz Piņķiem neviens(lasi - maz) nebrauks

  -1 [+] [-]

, 2009-04-30 10:11, pirms 15 gadiem
eske rakstīja: Piņķi ??? Var iedomāties kā entie tūkstoši Rīgas iedzīvotāji regulāri vilksies uz Piņķiem. "Volvo" halle arī, manuprāt, nav tas ērtākais variants. Rīgas sporta manēžas vieta varētu būt ļoti laba... tai blakus arī ir daudz neapbūvētu vietu, ērti nokļūt, izskatās, ka ir kur izveidot labu autostāvvietu !
Interesanti, ja tiešām būs tie Piņķi, tad kā Jurka Viečam to halli taisās "atņemt"? Pārpirks tāpat kā RD akcijas?? Volvo arī vismaz man būtu galīgi garām, bet Sporta manēža būtu tīri ok!

  -1 [+] [-]

, 2009-04-30 11:04, pirms 15 gadiem
als rakstīja: Volvo arī vismaz man būtu galīgi garām!
Tu te nemuldi, man prieks ka RD domā par manīm un izskata šo variantu, lai izdodas !!!

  +4 [+] [-]

, 2009-04-30 11:15, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Tu te nemuldi, man prieks ka RD domā par manīm un izskata šo variantu, lai izdodas !!!
Sarkanu paklāju no tavām mājām līdz hallei arī noklās !

  +1 [+] [-]

, 2009-04-30 11:24, pirms 15 gadiem
Redz, kā projektam netiek piesaistītas valsts finanses, izmaksas uzreiz daudz maz reāli iedomājamas (es pa jauno halli)!

     [+] [-]

, 2009-04-30 11:25, pirms 15 gadiem
eske rakstīja: Sarkanu paklāju no tavām mājām līdz hallei arī noklās !
Nu tas būtu bik pa šerpu, esmu vienkārš cilvēks un justos apmulsis Bet nu vispārēja miera labad varētu piekrist arī manēžas variantam

     [+] [-]

, 2009-04-30 11:34, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Nu tas būtu bik pa šerpu, esmu vienkārš cilvēks un justos apmulsis Bet nu vispārēja miera labad varētu piekrist arī manēžas variantam
Kad atnāks jautāt par paklāja materiālu, saki, ka tam obligāti ir jābūt no Ķīnas !

     [+] [-]

, 2009-04-30 11:43, pirms 15 gadiem
eske rakstīja: Kad atnāks jautāt par paklāja materiālu, saki, ka tam obligāti ir jābūt no Ķīnas !
Kapēc tik nepatriotiski?

     [+] [-]

, 2009-04-30 11:57, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Kapēc tik nepatriotiski?
Labi, tad saki, ka paklāju nevajaga, bet lai uz spēli un no spēles ved ar mikriņu

     [+] [-]

, 2009-04-30 12:03, pirms 15 gadiem
eske rakstīja: Labi, tad saki, ka paklāju nevajaga, bet lai uz spēli un no spēles ved ar mikriņu
nav ko tērēties, gan pats tikšu Vnk žēk bik par Volvo - halle laba, tribīnes abās pusēs, ģeogrāfiski man izdevīgākā, bet no hokeja - bērni, amatieri un pusamatieri (LČ bez lielā četrnieka). Gribētos profu hokeju tur paskatīt

     [+] [-]

, 2009-04-30 13:39, pirms 15 gadiem
cerēju, ka būs lielkāks budžetspar cik tiekām sešpadsmitniekā...

  +1 [+] [-]

, 2009-04-30 14:44, pirms 15 gadiem
ATDODIET MUMS SPORTA PILI!!! Lai atpērk no šķēles un uzbūvē jaunu modernu arēnu ar normālu infrastruktūru u.t.t. vieta ir ļoti laba un galvenais, ka aura tai ir pareizā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-30 22:05, pirms 15 gadiem
Volvo halle ir tiešām pārāk tālu!!