Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Ignatjevs turpmāk trenēs jauniešus Šveicē

Ignatjevs turpmāk trenēs jauniešus Šveicē
Viktors Ignatjevs

Viens no ilggadīgajiem Latvijas hokeja aizsargiem Viktors Ignatjevs nolēmjis beigt profesionāļa karjeru un pievērsies trenera karjerai, vēsta Šveices kluba "GCK Lions" mājaslapa.

Šveices kluba "GCK Lions" mājas lapā Viktors Ignatjevs minēts kā kluba jauniešu (U-18) komandas galvenais treneris. Aizvadītajā sezonā Ignatjevs uzspēlēja gan Itālijā (septiņās spēlēs "Bolzano HC" rindās divas rezultatīvas piespēles), gan Austrijā (30 mačos Vīnes "Vienna" sastāvā vieni vārti un astoņas rezultatīvas piespēles).

39 gadus vecais aizsargu 1992. gadā Nacionālās Hokeja līgas (NHL) draftā ar 243. numuru 11. kārtā izvēlējās Sanhosē "Sharks", tomēr pasaules hokeja Mekā hokejists uzspēlēja Pitsburgas "Penguins" sastāvā vairākus gadus vēlāk (11 spēlēs viena piespēle 1998./1999. gada sezonā). Sācis karjeru Rīgas "Dinamo" un "Pārdaugavā", pēc drafta Ignatjevs pārcēlās uz Ameriku, kur nodzīvoja septiņus gadus. Pēc debijas NHL nākamajā sezonā Viktors pārcēlās atpakaļ uz Veco kontinentu, kur arī aizvadījis atlikušo spēlētaja karjeru.

Izmantotie resursi:
gcklions.ch

     [+] [-]

, 2009-08-27 11:26, pirms 15 gadiem
Ļoti labi, ka pēc spēlētāja karjeras beigām viņš joprojām būs hokejā. Bija labs un ļoti pieredzējis spēlētājs un, cerams, būs arī labs treneris.

  +1 [+] [-]

, 2009-08-27 12:36, pirms 15 gadiem
Ignatjevs bija gudrs spēlētājs un būs gudrs treneris Lai izdodas!