Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Ivanānam rezultatīva piespēle pret "Avalanche"

Ivanānam rezultatīva piespēle pret "Avalanche"
Raitis Ivanāns
Foto: AFP

Neveiksmes aizvadītās nakts Nacionālās Hokeja līgas (NHL) pārbaudes spēlēs piedzīvojuši Latvijas hokejistu Kārļa Skrstiņa, Mārtiņa Karsuma un Raita Ivanāna pārstāvētie klubi. Pēdējam gan izdevies izcelties ar rezultatīvu piespēli.

Raita Ivanāna pārstāvēta Losandželosas "Kings" vienība izbraukumā ar rezultātu 2:3 piekāpās Kolorado "Avalnche" klubam. Ivanāns asistēja partnerim pirmo vārtu guvumā, izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un nopelnīja neitrālu plus - mīnus koeficientu. Kautiņos gan Latvijas hokejists aizvadītajā naktī neiesaistījās. Izkāvās gan citi karaļi Hendrikss un Klunē.

Zaudējumu pret savu bijušo klubu aizvadītajā naktī piedzīvoja arī Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Dalasas "Stars" komanda. Zvaigznes izbraukumā Floridā ar 1:4 piekāpās vietējai "Panthers" komandai. Skrastiņš laukumā pavadīja 19 minūtes un 23 sekundes (otrs lielākais laiks komandā), izdarīja vienu metienu pa pretinieku vārtiem un nopelnīja pozitīvu koeficientu – plus viens.

Aizvadītajā naktī neveicās arī Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Tampabejas "Lightning", kas izbraukumā pēcspēles metienos piekāpās vietējai Fīniksas "Coyotes" komandai – 3:4. Karsums spēlēja "Lightning" ceturtajā maiņā un ar vārtu guvumiem neizcēlās.

Pie panākuma tikusi Vašingtonas "Capitals" komanda, kurā par vārtsargu treneri strādā Artūrs Irbe. "Capitals" izbraukumā ar 6:2 apspēlēja Čikāgas "Blackhawks".

Izmantotie resursi:
nhl.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-24 08:44, pirms 15 gadiem
Nu Raitis "razbuševalsja"... .
Bet nu laikam jau Vestgārdam "ņe svetit" izkonkurēt Ivanānu no vietas pamatsastāvā.

Lai gan, paredzams, ka treneri vienu no viņiem izvēlēsies īsi pirms sezonas sākuma, izskatās, ka Raitis jau ir komandā.

Pie tam ar Vestgārda uzbrukuma stilu kautiņos pret NHL Elites "policistiem" nav ko darīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-24 08:52, pirms 15 gadiem
Raitis pieraada ka speeleet ar maak, ne tikai pa bieti dot...
, 2009-09-24 08:58, pirms 15 gadiem
Atlanta arī spēlēja spriežot pēc protokola ar 5 aizsargiem (droši vien kļūda) pozitīvi ir tas ka Valabikam -2 un 4 soda minūtes...
, 2009-09-24 09:06, pirms 15 gadiem
........Zvaigznes izbraukumā Floridā ar 1:4 piekāpās vietējai "Panthers" komandai. Skrastiņš nopelnīja pozitīvu plus - mīnus koeficientu – plus viens......
Nu kur veel jaukaak! pie 4 komandas ielaistiem goliem dabuut +1! reaals sava aroda meistars!
, 2009-09-24 09:10, pirms 15 gadiem
Raitis malacis .zzel tiikai par karsumu kuram galiigi neiet paarbaudes spelees cerams kad spelees Tampaa
, 2009-09-24 09:14, pirms 15 gadiem
Edgars rakstīja: Atlanta arī spēlēja spriežot pēc protokola ar 5 aizsargiem (droši vien kļūda) pozitīvi ir tas ka Valabikam -2 un 4 soda minūtes...
nhl.com
6 speeleeja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-09-24 10:59, pirms 15 gadiem
Edgars rakstīja: Atlanta arī spēlēja spriežot pēc protokola ar 5 aizsargiem (droši vien kļūda) pozitīvi ir tas ka Valabikam -2 un 4 soda minūtes...
Iepriekšējā mačā labi nospēlēja Popovičs (joprojām bez līguma) un jaunais Posma. Popovičs pat tika atzīts par mača 2. zvaigzni, bet atlika viņu salikt vienā maiņā ar Valabiku, kā tika sarauti pamatīgi ūdeņi. Valabika nestabilais sniegums ļauj Kuldam cerēt uz 7. aizsarga vietu Atlantā. Četri ir vaabše neaizskarami- Bogosjans, Kubina, Hainsijs un Enstroms, tad laikam jau Atlantā sezonu sāks Oistriks un Salmella, uz 7. vietu 3-4 kandidāti, tajā skaitā Kulda.
, 2009-09-24 11:07, pirms 15 gadiem
Edgars rakstīja: Atlanta arī spēlēja spriežot pēc protokola ar 5 aizsargiem (droši vien kļūda) pozitīvi ir tas ka Valabikam -2 un 4 soda minūtes...
6 aizsargi bija- Bogosjans, Enstroms, Kubina, Oistriks, Valabiks un Popovičs. Hainsijam neliela trauma, bet nekas nopietns. Vispār Atlantas aizsardzība man šķiet vājāka kā pērn ap šo laiku. Mīnus Havelids, Šnaiders un Garnets Exelby, plusā Kubina un progresējušie Bogosjans un Oistriks.
, 2009-09-24 14:22, pirms 15 gadiem
Starpcitu Atdhe.net vakar vareeja redzeet paaris no shiim speeleem. Nezinaaju, ka NHL atljauj transleet savas paarbaudes speeles.
, 2009-09-24 14:24, pirms 15 gadiem
b2 rakstīja: 6 aizsargi bija- Bogosjans, Enstroms, Kubina, Oistriks, Valabiks un Popovičs. Hainsijam neliela trauma, bet nekas nopietns. Vispār Atlantas aizsardzība man šķiet vājāka kā pērn ap šo laiku. Mīnus Havelids, Šnaiders un Garnets Exelby, plusā Kubina un progresējušie Bogosjans un Oistriks.
Atlanta starpsezonaa spieda uz uzbrukumu, lai buutu izredzes parakstiit ilgterminju ar Kovi.
, 2009-09-24 17:18, pirms 15 gadiem
ThomYork rakstīja: Raitis pieraada ka speeleet ar maak, ne tikai pa bieti dot...
Domaaju, ka vinjsh to jau sen ir pieraadiijis.
, 2009-09-24 17:45, pirms 15 gadiem
malacis =]
, 2009-09-24 21:32, pirms 15 gadiem
ThomYork rakstīja: Raitis pieraada ka speeleet ar maak, ne tikai pa bieti dot...
Viena piespēle pārbaudes spēlē neko nepierāda. Raitis pierādīs ka prot spēlēt ja dabūs spēles laiku tuvu vismaz 10 minūtēm un sakrās kaut ko labāku kā 76 spēlēs 2 plus 0. Ja nevar pāri par 70 spēļu laikā nevienu /!!!/ piespēli to vajag prast.
Foto: lhf.lv
233

Teksta tiešraide: Latvija - Zviedrija 2:6 (2. pārtraukums)

Pēc divu dienu atpūtas pasaules čempionātā hokejā Čehijā uz ledus atkal dodas Latvijas izlase, kurai pretī stāsies B grupas līdere Zviedrija.
Elvis Merzļikins. Foto: Guntis Lazdāns/LHF
16

Vārtos pret Zviedriju stāsies Merzļikins, uz rezervistu soliņa - Vītols

Pirms šīs pēcpusdienas spēles pasaules čempionātā pret Zviedriju Latvijas hokeja izlases treneru korpuss izšķīries par vārtu drošības uzticēšanu Elvim Merzļikinam. Savukārt kā otrais vārtsargs pieteikts Ēriks Vītols, atstājot Kristeru Gudļevski tribīnēs.
Mets Dušeins. Foto: AP/Scanpix

Dušeins ar vārtiem otrajā papildlaikā ieved "Stars" konferences finālā

Izceļoties ar precīzu metienu pret savu bijušo komandu, Mets Dušeins Stenlija kausa izcīņas otro kārtu ļāvis pārvarēt Dalasas "Stars" komandai, kas sestajā sērijas mačā ar 2:1 uzvarēja Kolorado "Avalanche", tādējādi kļūstot par trešo pusfinālu sasniegušo komandu.