Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Beresņevs: "Arī mūsu ielā būs svētki"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Beresņevs: "Arī mūsu ielā būs svētki"
Leonīds Beresņevs
Foto: Ritvars Raits

"Manā skatījumā, šodien vismaz uzbrukuma ziņā mums bija vislabākā spēle no visām, kas līdz šim ir aizvadītas. Uzbrucēji darbojās ļoti labi, bet mūs rupjās kļūdas aizsardzībā diemžēl deva tādu rezultātu, kāds nu tas ir – komanda zaudēja," tā pēc piekāpšanās Grodņas "Neman" preses konferencē izteicās "ASK/Ogre" galvenais treneris Leonīds Beresņevs.

"Pretinieki savus pirmos vārtus guva situācijā, kurā ļoti slikti nospēlēja mūsu aizsargs. Viņu uzbrucējs neko pārdabisku neizdarīja, bet vārti tika zaudēti. Arī ceturtie vārti tika ielaisti pēc mūsu pašu kļūdas. Atkārtošos, teikdams, ka pašu pieļautās ārkārtīgi rupjās kļūdas aizsardzībā šoreiz bija vistiešākais mūsu zaudējuma iemesls. Ar uzbrucēju spēli mēs šodien varam būt apmierināti. Ja mūs uzbrucēji tā turpinās spēlēt, sāksim krāt punktus," turpināja Beresņevs.

Noslēgumā treneris atzina: "Protams, aizsargu līmenis un kvalifikācija liek vēlēties daudz ko vairāk, bet, lai viņi sāktu spēlēt labāk, manuprāt, mums vēl ir vajadzīgs laiks. Laiks ir nepieciešams, lai spēlētāji pielāgotos tam hokeja līmenim, kādā esam nokļuvuši. Varbūt tad būs pozitīvs rezultāts, jeb, citiem vārdiem sakot, arī mūsu ielā būs svētki."

Turpat Vidzemes ledus hallē portāls eSports.lv sastapa nevienu citu, kā Sergeju Pečuru, kurš vēl pagājušajā sezonā sekmīgi spēlēja "bebros", bet šoruden mēģina iekļūt kādā no zviedru klubiem, tiesa, pagaidām nesekmīgi. Jautāts, vai gadījumā nav ieradies palīgā ogrēniešiem, Sergejs atbildēja, ka Latvijā atgriezies tikai, lai apciemotu ģimeni, bet uz Ogri atbraucis, lai sastaptu savu draugu Kirilu (Ugarovu – aut.) un pie reizes noskatītos spēli. Sergejs apstiprināja iepriekš Beresņeva teikto, ka viņš vēl nav zaudējis cerības iekļūt kādā no Zviedrijas komandām, varianti esot. Ja nu tas neizdosies, viņš neizslēdza iespēju, ka tiešām varētu atkal uzvilkt "bebru" kreklu.

  -1 [+] [-]

, 2008-09-21 21:59, pirms 16 gadiem
Lai jau nu veicas! Pečuru uz Ogri!

  -1 [+] [-]

, 2008-09-21 22:03, pirms 16 gadiem
Vainīgais pie ielaistajiem vārtiem būtu Adamovičs? Vismaz man tā šķiet, jo Adamovičui vienkārši noņēma nost un laida viņa vietā Brakšu.
Cerams, ka Šiškovičs atveseļosies drīz.

  -4 [+] [-]

, 2008-09-21 22:07, pirms 16 gadiem
Treneris sucks!

  -2 [+] [-]

, 2008-09-21 22:16, pirms 16 gadiem
ui nemaz nezinaju ka Beresņevs ASK treneris... juutu liidz Ogrei..

  -2 [+] [-]

, 2008-09-21 22:26, pirms 16 gadiem
KaraLis rakstīja: ui nemaz nezinaju ka Beresņevs ASK treneris... juutu liidz Ogrei..
tā ir ka, basketbolisti izsaka savu viedokli par lietām, no kurām nekā nejēdz... priekš BAČa līmeņa Beresņevs ir ļoti OK un ir labi, ka šamais atgriezies Latvijā, nevis trenē kādu eestu komandu... cita lieta, ka spēlētāji Berjas rīcībā ir tādi kādi tie ir un Kerčs ae Ignatoviču jaunāki nepaliek, savukārt Fanduļs, cik dzirdēju, nemaz netaisās Ogrē diži pakaļu plēst... Jautājums vienīgi, vai Berjas ex-dimanti sevi attaisno...

     [+] [-]

, 2008-09-22 00:06, pirms 16 gadiem
kasagrande rakstīja: Vainīgais pie ielaistajiem vārtiem būtu Adamovičs?
Cik esmu redzējis - nepārliecina, bet ceru ka lietas aizies, mūsējais tomēr

  -1 [+] [-]

, 2008-09-22 00:32, pirms 16 gadiem
Abrags rakstīja: tā ir ka, basketbolisti izsaka savu viedokli par lietām, no kurām nekā nejēdz... priekš BAČa līmeņa Beresņevs ir ļoti OK un ir labi, ka šamais atgriezies Latvijā, nevis trenē kādu eestu komandu... cita lieta, ka spēlētāji Berjas rīcībā ir tādi kādi tie ir un Kerčs ae Ignatoviču jaunāki nepaliek, savukārt Fanduļs, cik dzirdēju, nemaz netaisās Ogrē diži pakaļu plēst... Jautājums vienīgi, vai Berjas ex-dimanti sevi attaisno...
ты наш парень и против динамо выступаеш, пустъ лсср восстановят и играют, завтра за цска будим балеть, молодец так держатъ

  +2 [+] [-]

, 2008-09-22 01:00, pirms 16 gadiem
No skatītāja viedokļa spēle bija skatāma ,lai gan lielas kvalitatīvas izmaiņas ASK spēlē laikam bez pamatīga sastāva tīrīšanas nebūs .Man nav īsti saprotams Beresņeva ,kā trenera loma ,jo nav konkrēta spēles mugurkaula ...pagaidām tiek kapāts ... uz dullo ... Kamēr izdodas Kerča un Ignatoviča savstarpējā saspēlē var gaidīt arī vārtus ,bet baltkrieviem viņi nav nekādas autoritātes un arī turpmāk abi tiks spaidīti pamatīgi (tas nav Latvijas čempionāts ).Stipri lēna un vienaldzīga bija Fanduļa spēle par notiekošo laukumā .Jāuzteic Ņikitina ,kurš loti pieklājīgi nosēlēja šo spēli.Labi redz laukumu un labi iesāk uzbrukumus .
Šodienas spēlē izvirzoties vadībā ar 2:1 ,Beresņevs nespēja komandai dod pareizo padomu ..pēc iespējas sabremzēt spēles ātrumu ,jo ātrā un visai fiziskā spēlē, ko uzspieda Neman ,bebri zaudēja slidojumā ,gan individuālas divcīņas pie bortiem un nespēja atgriezties aizsardzībā.
Nevar noliegt Ogres hokejistu cīņas sparu,bet pie situācjias , kad bebri izlīdzināja rezultātu uz 3:3 , Neman treneris paņēma pusminūtes pārtraukumu ...un nezinu, kas tie bija par taktiskajiem risinājuniem vai brīnumvāriem saviem spēlētājiem ,bet pēc iemetiena bija nepieciešamas tikai sekundes un aizsarga metiens no zilās ...un pārsvars tika atgūts .3:4 Neman labā.Vēl palika nepilnas 5 minūtes ,lai rezultātu izlīdzinātu .... Kerča aiziešana uz ģērbtuvēm , man škita visai dīvaina......Laukuma vidusdalā saskrējās ar savu spēlētāju un sulīgi nolamājās slidojot no laukuma un tikai pēc tam ievēroju ,ka viņa vietā tika sūtīts uz laukuma Ņikitins(varbūt kļūdos),jo maiņas beigās tika sajauktas .Arī Raituma nomaiņa pret sesto laukuma spēlētāju (pēdējā minūtē )nepalīdzēja un tomēr zaudējums ar 3:4.Viesi izcīnija pelnītu uzvaru ,jo viņu sastāvs ir vienmērīgi spēcīgs visās maiņās un spēlētaji ir tehniski un kas ir pats galvenais- taktiski pārāki ,jo precīzi izpilda trenera norādes!Kamēr bebriem škiet..... nav ,kas dod taktiskos padomus,vai arī nav nevienam gribēšana tos uzkausīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-09-22 08:53, pirms 16 gadiem
Būtu teicami, ja Fanduļs paziņotu, ka viņš pamet Bebrus kopā ar Beresņevu un dotu iespēju jaunajiem!
Es tā grib domāt, ka A.Razgals tiktu galā ar Bebriem krietni vien labāk kā to dara Beresņevs, jo Razgals ir Bebru DVĒSELE! Būs O.K.!!!

     [+] [-]

, 2008-09-22 10:12, pirms 16 gadiem
LV-Dobele rakstīja: ты наш парень и против динамо выступаеш, пустъ лсср восстановят и играют, завтра за цска будим балеть, молодец так держатъ
ko Tu te esi pazaudējis? marš mājās.....!

     [+] [-]

, 2008-09-22 10:35, pirms 16 gadiem
Būs jau labi,BEBRI iespēlēsies! Vai tad ir kāda nozīme tai vietai iekš BAČ,tāpat visas četras Lat. komandas tiek Latvijas ceturtdaļfinālā?! ...,un tad viss sāksies paīstam!