Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Uģis Rode

Video: „Prizma“ beidzot uzvar

Pēc ilgāka laika līksmot par uzvaru OHL spēlē var „Prizma“ hokejisti, kas šodien ar 4:0 atstāja sausā HS „Rīga“. Iepriekšējās piecās spēlēs šo komandu starpā bija uzvarējusi hokeja skola, tajā skaitā uzvara pirms divām dienām ar 7:2.

Kristers Gudļevskis darbībā. Foto: IIHF
118

Hokeja trillerī Latvija uzvar bullīšos un saglabā izredzes uz 1/4 finālu

Izredzes iekļūt 2024. gada pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā vēl ir Latvijas hokeja izlasei, kas šodien B grupas mačā pēcspēles metienos ar 3:2 pārspēja Slovākiju. Vienīgos divus bullīšus iemeta Dans Ločmelis.
Foto: ZUMAPRESS/Scanpix
2

Polijai pēdējā iespēja saglabāt vietu elitē, Somija mēģinās pietuvoties 1/4 finālam

2024. gada pasaules čempionātā Čehijā šovakar tiks aizvadītas četras spēles. Ostravā par vietas saglabāšanu izšķirošo cīņu aizvadīs Polija un Kazahstāna, bet Prāgā somi mēģinās pietuvoties ceturtdaļfinālam.
Mirklis pēc Kanādas valstsvienības vārtu guvuma spēlē pret Šveici. Foto: IIHF
1

Fialam vārti un lielais sods, Kanāda nāvējoša vairākumā un beidzot pieveic Šveici

Divu zaudējumu virkni savstarpējās cīņās pret šveiciešiem pārtraukusi Kanādas valstsvienība, cīņā par pirmo vietu Prāgas grupā uzvarot ar 3:2.