Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Fighting Saints" izlīdzina finālsērijas rezultātu

"Fighting Saints" izlīdzina finālsērijas rezultātu
Zemgus Girgensons
Foto: USHL.com

Latvijas hokejista Zemgus Girgensona pārstāvētā Dabjūkas "Fighting Saints" aizvadītajā naktī Savienoto Valstu hokeja līgas (USHL) finālsērijā ar 2:1 uzveica Grīnbejas "Gamblers", tādējādi sērijā līdz trim uzvarām panākot neizšķirtu.

Sērijas otrā spēle pagāja līdzīgā stilā kā pirmā – ar lielu cīņas epizožu daudzumu, koncentrēšanos uz aizsardzību un retiem vāru gūšanas momentiem. Mača pirmie vārti tika gūti jau piektajā minūtē, kad dabjūkietis Vinnijs Saponari guva savas komandas pirmo panākumu šajā sērijā. Kā vēlāk atzina gan vārtu autors, gan "Fighting Saints" treneris, tad tas arī bija spēles izšķirošais moments.

Otrajā periodā vārti netika gūti, bet noslēdzošajā trešdaļā – abām komandām izdevās izveidot pa vienam veiksmīgam uzbrukumam, tādējādi Dabjūkas komanda svinēja uzvaru ar 2:1, panākot sērijā 1:1.

Zemgus Girgensons šajā spēlē izdarīja vienu metienu pa vārtiem, taču rezultativitātes punktus neguva un maču noslēdza ar neitrālu lietderības rādītāju.

Nākamā sērijas spēle paredzēta nākampiektdien, 20. maijā.

Izmantotie resursi:
USHL.COM


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
22

Šilovam 21 atvairījums, Millers pēdējā minūtē izrauj ''Canucks'' uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā trešo uzvaru svinēja Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas ar 3:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers'', sērijā izvirzoties priekšā ar 3-2.
"Rangers" hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Kraideram hat-trick, četri vārti 3. periodā ieved ''Rangers'' konferences finālā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) par pirmo Austrumu konferences finālisti Stenlija kausa izcīņā kļuvusi Ņujorkas ''Rangers'', kas trešajā periodā guva četrus vārtus un apspēlēja Karolīnas ''Hurricanes'' ar 5:3, triumfējot arī sērijā ar 4-2.
Vācijas hokejisti. Foto: Imago/Scanpix
7

Vācijai svarīgs mačs pret Kazahstānu, čehiem iespēja nodrošināt 1/4 finālu

Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā šodien turpināsies 2024. gada pasaules čempionāts hokejā. B grupā, kurā spēlē arī Latvijas izlase, svarīgu cīņu aizvadīs Vācija, spēkojoties pret Kazahstānu. A grupā turnīra rīkotāja Čehija lūkos nodrošināt ceturtdaļfinālu. Spēļu sākumi pulksten 17.20 un 21.20. Tiešraides kanālā LTV7 un portālā ''lsm.lv''.