Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Foto: Ozo halles svinībās laukumā dodas arī Latvijas zvaigznes

Ozo halles devītās jubilejas mačos spēlēja Sandis Ozoliņš, brāļi Rēdlihi, Kristaps Sotnieks, Oskars Cibuļskis, Jānis Sprukts, Edgars Kulda, Juris Štāls un citi pazīstami mūsu hokejisti.
Foto: ozohalle.lv


Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
33

Šilovam 21 atvairījums, Millers pēdējā minūtē izrauj ''Canucks'' uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā trešo uzvaru svinēja Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas ar 3:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers'', sērijā izvirzoties priekšā ar 3-2.
"Rangers" hokejisti. Foto: AP/Scanpix

Kraideram hat-trick, četri vārti 3. periodā ieved ''Rangers'' konferences finālā

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) par pirmo Austrumu konferences finālisti Stenlija kausa izcīņā kļuvusi Ņujorkas ''Rangers'', kas trešajā periodā guva četrus vārtus un apspēlēja Karolīnas ''Hurricanes'' ar 5:3, triumfējot arī sērijā ar 4-2.
Vācijas hokejisti. Foto: Imago/Scanpix
10

Vācijai svarīgs mačs pret Kazahstānu, čehiem iespēja nodrošināt 1/4 finālu

Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā šodien turpināsies 2024. gada pasaules čempionāts hokejā. B grupā, kurā spēlē arī Latvijas izlase, svarīgu cīņu aizvadīs Vācija, spēkojoties pret Kazahstānu. A grupā turnīra rīkotāja Čehija lūkos nodrošināt ceturtdaļfinālu. Spēļu sākumi pulksten 17.20 un 21.20. Tiešraides kanālā LTV7 un portālā ''lsm.lv''.