Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Autors: Gundars Zaburdajevs

"Liepājas Metalurgs" zaudē "Keramin"

"Liepājas Metalurgs" zaudē "Keramin"
Edijs Brahmanis
Foto: Gatis Liepiņš, Sportacentrs.com

Šovakar Baltkrievijas Atklātajā hokeja čempionātā (BAČ), "Liepājas Metalurgs", spēlējot izbraukumā, mazrezultatīvā mačā ar 0:1 piekāpās Minskas "Keramin".

Lai arī "Metalurgs" šīvakara mačā izdarīja 34 metienus pa Minskas komandas vārtiem, pretinieku vārtsargu Matušu Kosturu pārspēt tā arī neizdevās. Toties "Keramin" spēja izcelties vismaz vienu reizi, ar ko šoreiz izrādījās pietiekami - vārtus nedaudz vairāk kā piecas minūtes līdz pamatlaika beigām guva Aleksejs Permjakovs.

Šī uzvara palīdz "Keramin" noturēties čempionāta tabulas 6. vietā, bet "Metalurgs" joprojām ir desmitie, patālu gan no devītās, gan no vienpadsmitās pozīcijas, kuru ieņem otra Latvijas komanda, kas spēlē BAČ - "Dinamo/Juniors".

Citā BAČ spēlē pie uzvaras šodien tika Žlobinas "Metallurg" komanda, kuras sastāvā ar rezultatīvām piespēlēm izcēlās Sergejs Durdins un Viktors Bļinovs. "Metallurg" komanda tikās ar Grodņas "Neman" vienību, izcīnot uzvaru pēcspēles metienu sērijā ar rezultātu 4:3.

BAČ, 7. februāris

Minskas "Keramin" - "Liepājas Metalurgs" 1:0 (0:0. 0:0. 1:0)

Vārti:
Vārtsargi: Košturs (34/34) - Žabotinskis (27/26)
Soda minūtes: 6 (0) - 16 (0)

Izmantotie resursi:
hockey.by


, 2010-02-07 22:03, pirms 14 gadiem
Žēl gan....
, 2010-02-07 22:53, pirms 14 gadiem
nu jā iskatās ka pa daudz sodu minūšu, gandrīz 1 trešdaļu spēlēja mazākumā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-08 14:22, pirms 14 gadiem
IIZ 70 rakstīja: Futbola cienīgs rezultāts.
Nu neko atliek cerēt,ka mājas spēlēs ies jau jautrāk.
Atliek cerēt, ka nākamsezon LM mācīsies no savām kļūdām un beigs taisīt kaunu Latvijai kā esošie Latvijas čempioni hokejā. Bet tam laikam jau nebūs lielas nozīmes, jo čempioni izskatās ka būs citi, cerams ka ne 4 spēlēs, jo tad tas vīspār būtu unikums, ka jauna komanda saplēsīs superkomandu ar supersistēmu
Artūrs Šilovs. Foto: AP/Scanpix
9

Šilovam 21 atvairījums, Millers pēdējā minūtē izrauj ''Canucks'' uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas otrajā kārtā trešo uzvaru svinēja Artūra Šilova un Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras ''Canucks'', kas ar 3:2 pārspēja Edmontonas ''Oilers'', sērijā izvirzoties priekšā ar 3-2.
Vācijas hokejisti. Foto: Imago/Scanpix

Vācijai svarīgs mačs pret Kazahstānu, čehiem iespēja nodrošināt 1/4 finālu

Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā šodien turpināsies 2024. gada pasaules čempionāts hokejā. B grupā, kurā spēlē arī Latvijas izlase, svarīgu cīņu aizvadīs Vācija, spēkojoties pret Kazahstānu. A grupā turnīra rīkotāja Čehija lūkos nodrošināt ceturtdaļfinālu. Spēļu sākumi pulksten 17.20 un 21.20. Tiešraides kanālā LTV7 un portālā ''lsm.lv''.
ASV izlases vadošie izpildītāji Broks Nelsons un Džonijs Gudro. Foto: Matt Zambonin/IIHF

Amerikāņu pirmais virknējums pirmajā trešdaļā apdullina frančus

Priekšzīmīgi disciplinētu sniegumu dažādās spēles sastāvdaļās šovakar hokeja baudītājiem sniedza ASV izlase, kura Ostravā pasniedza meistarstundu Francijai – 5:0.