Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Latgale" sagrauj "CONCEPT"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Latgale" sagrauj "CONCEPT"
Lukašs Peks
Foto: www.hockeylatgale.lv

Pie ļoti pārliecinošas uzvaras Latvijas atklātā hokeja čempionāta ceturtdaļfinālā tikuši "Latgale" hokejisti, kuri savā laukumā neatstāja nekādas cerības uz panākumu "CONCEPT" - 7:1.

"Latgale" hokejisti spēli uzsāka ļoti pārliecinoši, jau no pirmajām minūtēm uzbrūkot krietni vien vairāk, bet "CONCEPT" izcēlās ar daudziem noraidījumiem. Jau spēles piektajā minūtē Kumeļausks palika nenosegts vārtu priekšā un savu iespēju garām nepalaida - 1:0. Mājinieki turpināja uzbrukt krietni vairāk, lielā mērā pateicoties daudzajiem viesu noraidījumiem. "CONCEPT" centās spēlēt agresīvi, bet bija jūtams, ka individuāli "Latgale" hokejisti ir krietni labāki. Trešdaļas izskaņā Feoktistovs panāca 2:0, pielabojot vārtsarga atvairīto metienu.

Viesi diezgan negaidīti otrās trešdaļas sākumā pēc Romanovska precīzā metiena panāca 1:2, taču turpinājumā ļoti pārliecinoši savu pārākumu sāka pierādīt mājinieki. Pec labas izspēles vairākumā Vitālijs Pavlovs precīzi meta vārtu tuvajā stūrī. Pēc pāris minūtēm līdzīgā stilā "Latgale" guva vēl vienus vārtus, bet šoreiz precīzs bija Egīdijs Bauba. Viesu vārtsargs Edvīns Silavnieks vārtos darbojās diezgan nedroši, bet mājinieki bieži vien neprata to izmantot. Lielisku solo gājienu 37. minūtē veica Kristiāns Pelšs, panākot jau 5:1, bet pāris sekundes līdz trešdaļas beigām pēc lieliskas izspēles vārtus guva Aleksejs Terjohins, panākot jau 6:1.

Pēc ļoti skatāmās otrās trešdaļas pēdējās 20 spēles minūtes bija ļoti garlaicīgas, jo "CONCEPT" īsti kaut ko izdarīt nespēja, bet "Latgale" arī īpaši necentās. Labi mājinieku vārtos darbojās Jans Hovans, kuram darba nebija daudz, taču viņš savus uzdevumus paveica lieliski. "Latgale" vairs īpaši necentās vienkārši gūt vārtus, bet centās to izdarīt eleganti. Tas izdevās spēles 49. minūtē, kad punktu elegantai izspēlei pielika Feoktistovs. Spilgtākais notikums šajā trešdaļā bija Jāņa Zakas nesavaldība, kurš trešdaļas vidū nenovaldījās un atklāti rupji iesita Fadejevam, pie tam izdarīja to vairākkārt. Mača galvenais tiesnesis Zaku gan noraidīja tikai uz divām minūtēm. Zaka vēl pēc brīža divas reizes pasūtīja mača galveno arbitru, par ko saņēma noraidījumu līdz pat mača beigām. Spēle noslēdzās ar ļoti pārliecinošu "Latgale" uzvaru - 7:1.

LAČ ceturtdaļfināls, 3. marts

Latgale - CONCEPT 7:1 (2:0, 4:1, 1:0)

  +1 [+] [-]

, 2009-03-03 23:22, pirms 15 gadiem
Bez pārsteigumiem.

  -1 [+] [-]

, 2009-03-03 23:22, pirms 15 gadiem
Nu tad beidzot Latgale ari spele beidzas

  +3 [+] [-]

, 2009-03-03 23:36, pirms 15 gadiem
derups rakstīja: Nu tad beidzot Latgale ari spele beidzas
Nu šeit vismaz ir rakstījis kāds, kas to spēli tiešām ir redzējis. Parasti jau spēles apraksts tiek izdomāts skatoties teksta online vai protokolu

  +1 [+] [-]

, 2009-03-03 23:59, pirms 15 gadiem
Лучшие игроки .
Феоктистов и Романавски

  +1 [+] [-]

, 2009-03-03 23:59, pirms 15 gadiem
*Романавский

  +1 [+] [-]

, 2009-03-04 09:04, pirms 15 gadiem
Viens vēl pirms spēles bārstīja,ka Latgalei redz īsti nav variantu, dēļ leģionāru kvotām...

Bet spēle tāda pilsētas čempja līmenī... daudz noraidījumu(lai nebūtu skumji, noraidās pa divi), vairākums abām nekāds... pirmās desmit minūtes Concept vispār neuzmeta pa vārtiem,lai arī vēlāk meta daudz,tomēr tie galīgi nebija bīstami... Latgale bija stipri,stipri labāka, tomēr pret Metalurgu nav ko darīt

     [+] [-]

, 2009-03-04 13:13, pirms 15 gadiem
Pa manam spēlē bija interesanta arī pietika daudz kuriozu momentu.
Zaka arī sevi parādija no labākās puses.

  +1 [+] [-]

, 2009-03-04 16:22, pirms 15 gadiem
действительно, уровень чемпионата города ХD особенно запомнился момент, когда Концепт играл в большенстве 5-3 и сделал 3-3 +1... тут кто-то писал, что могут быть проблемы с Концептом? Игра в одни ворота!!!