Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Krištopāns palīdz PSG tikt pie svarīgas uzvaras Čempionu līgā

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Krištopāns palīdz PSG tikt pie svarīgas uzvaras Čempionu līgā
Dainis Krištopāns izdarot metienu. Foto: Ina Fassbender/AFP/Scanpix

EHF Čempionu līgas turnīrā piekto panākumu aizvadītajās astoņās spēlēs izcīnījusi Latvijas handbola izlases līdera Daiņa Krištopāna pārstāvētā Parīzes "Saint-Germain", kas savā laukumā ar 33:26 pārliecinoši sakāva Baltkrievijas labāko vienību Brestas "Meshkov".

Abu komandu savstarpējā spēlē turnīra pirmajā aplī "Meshkov" nedaudz negaidīti bija pārāka ar 32:31, tāpēc, lai iegūtu izdevīgāku pozīciju izslēgšanas spēlēs, parīziešiem šovakar atbildes spēlē mājās bija jāizcīna divi punkti.

PSG pirmajā puslaikā izdevās iegūt vairāku punktu pārsvaru, mājiniekiem pārtraukumā dodoties ar 15:12 vadību kabatā. Pēc 15 minūšu pauzes viesi no Baltkrievijas spēja atspēlēties un uz brīdi pārņemt minimālu pārsvaru (20:19), tomēr atlikušajā laikā iniciatīvu savās rokās atkal pārņēma PSG, kas veica sešu vārtu izrāvienu, izšķirot cīņas iznākumu.

Krištopāns šovakar realizēja divus no izdarītajiem pieciem metieniem. Rezultatīvākie ar astoņiem un septiņiem vārtu guvumiem PSG rindās bija attiecīgi Benuā Kunkū un Kamils Sipržaks.

Francijas čempionvienībai šī bija desmitā uzvara pēc kārtas savā laukumā. Čempionu līgas A grupā PSG ar astoņās cīņās nopelnītiem desmit punktiem ieņem ceturto pozīciju. Šajā turnīrā nākamo spēli parīzieši aizvadīs 23. februārī, kad mājās uzņems apakšgrupas līderi Kjelces "Vive" (15 punkti desmit spēlēs) no Polijas.

Izmantotie resursi:
https://ehfcl.eurohandball.com/men/...