Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:534, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Krištopānam trīs vārti, komanda turpina perfekti – uzvarēta arī Vācijas čempione

Krištopānam trīs vārti, komanda turpina perfekti – uzvarēta arī Vācijas čempione
Dainis Krištopāns ar komandas biedriem. Foto: MT Melsungen

Vācijas 1. Bundeslīgas sezonu handbolā ar četrām uzvarām sākusi Daiņa Krištopāna jaunā komanda "Melsungen", kas šovakar izbraukumā pārspēja arī pašreizējo čempionvienību "Kiel" (35:30).

Dainis Krištopāns atzīmējās ar trim vārtiem (metieni 3/4), piecām rezultatīvām piespēlēm un diviem noraidījumiem.

• Pirmajā puslaikā trīs vārtu pārsvars bija mājiniekiem, bet otrajā puslaikā dominēja "Melsungen", kuras lielākais pārsvars bija deviņi vārti.

• Uzvarētājiem rezultatīvākie bija islandietis Elvars Jounsons (9/12) un horvāts Ivans Martinovičs (8/9), bet Ķīles komandai izcēlās Tunisijā dzimušais Austrijas ukraiņu izcelsmes handbolists Nikola Biliks.

• Ķīle par Vācijas čempioni kļuvusi trijās no četrām iepriekšējām sezonām un kopsummā izcīnījusi 23 titulus. Sezonu Ķīle sākusi ar trim uzvarām un diviem zaudējumiem.

• "Melsungen" pagājušajā sezonā finišēja 9. vietā, bet ar pastiprinātu sastāvu jauno sezonu sākusi perfekti – vēl arī 29:19 pār "Goppingen", 28:27 pār "Leipzig" un 33:26 pār "Hamburg".

Izmantotie resursi:
https://www.liquimoly-hbl.de/en/imp...


Dainis Krištopāns spēlē pret "Wetzlar". Foto: Roland Sippe/Eibner/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns trāpa pusi no metieniem, "Melsungen" vēl japagaida ceļazīmi uz Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgas 32. (no 34) kārtā Daiņa Krištopāna komanda "Melsungen" savā laukumā piekāpās (21:23) "Wetzlar" vienībai.
Foto: Arvi Sirm/Eesti Käsipalliliit.

Meikšāns kļuvis par četrkārtēju Igaunijas čempionu

Ceturto reizi Igaunijas čempionu titulu ieguvis Latvijas handbola izlases spēlētājs Artūrs Meikšāns, kura pārstāvētā “Polva Serviti” finālsērijā līdz divām uzvarām pārspēja “Mistra” vienību.
Dainis Krištopāns aizsardzībā. Foto: Roland Sippel/Eibner/Imago Images

Krištopāna komanda pārspēj Bundeslīgas vicelīderi un tuvojas Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgā šosezon savā laukumā nav zaudējusi Melzungenes vienība, kura šovakar ar 30:28 uzveica vicelīderi Berlīnes "Füchse".