Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

A. Gulbis: "Esam pamesti likteņa varā"

A. Gulbis: "Esam pamesti likteņa varā"
ASK/AB.LV komanda, centrā galvenais treneris Andris Gulbis.
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Rīt sāksies Latvijas Handbola čempionāta finālsērija, kurā līdz divām uzvarām tiksies divas galvaspilsētas komandas - ''ASK/AB.LV'' un ''LSPA". Pirms gaidāmajiem mačiem ''ASK/AB.LV'' komandas galvenais treneris Andris Gulbis atzina, ka skaidrības par komandas nākotni pagaidām neesot, bet tā cīnīšoties.

Vaicāts par to, pret kuru komandu - ''Tenax'' vai ''LSPA'' viņa vadītajai komandai būtu ērtāk spēlēt, Gulbis atbildēja, ka pret abām minētajām komandām šosezon spēlēts necerēti veiksmīgi. Pēc trenera vārdiem ''LSPA'' esot vislabāk nokomplektēts sastāvs ar labiem ārējiem metējiem. Kā bīstamākos fināla pretinieka komandā Gulbis minēja Arti Kurmēnu, Kasparu Lisovski un Raimondu Trifanovu.

Pirmajā finālsērijas mačā, kas notiks jau rīt, ''ASK/AB.LV'' sastāvā laukumā dosies gan Ēriks Blūms, gan Jānis Pavlovičs un arī Aivis Jurdžs – visiem minētājiem esot veselības problēmas, taču, neskatoties uz to, viņi spēlēs. Treneris izteica neapmierinātību ar čempionāta izstiepto kalendāru, jo tagad daudziem studentiem (spēlētājiem) sākušās sesijas, kas apgrūtinot treniņu un spēļu procesu.

Runājot par komandas nākotni, Gulbis atzina, ka ''ASK/AB.LV'' esot atstāta likteņa varā – algas spēlētāji neesot saņēmuši, naudas no armijas neesot. ''Par nākamo sezonu nekas nav zināms, kaut vai pāriesim amatieru statusā, bet turpināsim eksistēt,'' kaujiniecisks bija Gulbis.


, 2009-05-15 23:07, pirms 15 gadiem
Atkal raudam! Neko citu no šī kunga neesmu dzirdējis pat treknajos gados! Tad redz basketbolam tika vairāk!
, 2009-05-16 02:30, pirms 15 gadiem
jaa minska cwensas nepielaut ieprieksejas kludas, bet musejiem jau pa 80% zinams sastavs. mums vieglak
Slēpts komentārs: Imigrants
, 2009-05-16 10:00, pirms 15 gadiem
Imigrants rakstīja: Hanbolls - riktigs kerlinga paveids!!
chibgisHANs
skat, ka neievelku ar akmeni pa galvu!
e/migrant
, 2009-05-16 11:20, pirms 15 gadiem
Imigrants rakstīja: Hanbolls - riktigs kerlinga paveids!!
Tu laikam neesi redzējis kā spēlē handbolu,tas ir īstiem večiem domāts
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

MSĢ pieveic ludzāniešus un iekļūst Latvijas kausa finālā

Šodien Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā uzvarēja Murjāņu sporta ģimnāzijas komanda, kura ar 38:21 izbraukumā pieveica Ludzas “Latgols” vienību. Jau pēc nedēļas kausa izcīņas finālā Rīgā spēkosies “MSĢ” pret “HK Ogre/Hydrox”.
Dainis Krištopāns spēlē pret "Wetzlar". Foto: Roland Sippe/Eibner/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns trāpa pusi no metieniem, "Melsungen" vēl japagaida ceļazīmi uz Eirokausiem

Vācijas handbola Bundeslīgas 32. (no 34) kārtā Daiņa Krištopāna komanda "Melsungen" savā laukumā piekāpās (21:23) "Wetzlar" vienībai.
MSĢ komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.

Ar veiksmīgu otro puslaiku Latvijas kausa pusfinālu handbolā sasniedz MSĢ

Latvijas vīriešu kausa izcīņas pusfinālā iekļuvuši Murjāņu sporta ģimnāzijas handbolisti, kuri vakar kvalifikācijas 2. kārtā pārspēja “ASK Zemessardze/LSPA” komandu ar 31:25. Sestdien murjāniešiem paredzēta pusfināla cīņa Ludzā pret “SK Latgols”.