Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Ludza" uzvar un pakāpjas uz trešo vietu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Ludza" uzvar un pakāpjas uz trešo vietu
Foto: Ritvars Raits, eSports.lv

Latvijas handbola čempionātā sievietēm šodien pie panākuma tika "Ludza GE Money Bank" spēlētājas, kuras viesos ar 35:27 pieveica "LAT-90", pakāpjoties uz trešo pozīciju.

Ludzas hanbolistes pēdējā laikā sākušas spēlēt arvien pārliecinošāk, uzvarot pēdējās trijās spēlēs. Skaidrs, ka viņas cerēja tikt pie panākuma arī šodienas spēles pret "LAT-90", kas viņas apsteidza tikai par diviem punktiem.

Ludzas handbolistes jau pirmajā puslaikā pierādīja, ka komanda patiešām atrodas lieliskā sportiskā formā. Jau pēc pirmā puslaika viņām bija jau septiņu vārtu pārsvars, kurš līdz spēles beigām pārliecinoši tika noturēts un pat nedaudz palielināts - 35:27.

Uzvarētāju labā desmit vārtus guva Anita Puncule, bet zaudētājām Silvija Kļaviņa un Elza Seržante guva pa sešiem vārtiem. "Ludza" tagad pakāpusies uz trešo pozīciju, bet "LAT-90" spēlētājas atkritušas uz ceturto pozīciju.

LČ handbolā sievietēm

LAT-90 - Ludza GE Money Bank 27:35 (10:17)
LAT-90: Kļaviņa 6; Seržante 6; Milišjunaite 5(2); L.Korne 4 (2); Talagajeva 3; Audere 3.
Ludza GE Money Bank: Puncule 10; Fjodorova 6; Kalašņikova 6; V.Matisāne 4; I.Šļubčenko 3(2); Makņa 3; Trukšāne 2; Makarova 1.

Izmantotie resursi:
handball.lv