Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Višņakovs spēlēs "Ventspilī"

Višņakovs spēlēs "Ventspilī"
Aleksejs Višņakovs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas izlases un līdzšinējais Rīgas "Skonto" pussargs Aleksejs Višņakovs karjeru turpinās valsts čempiones "Ventspils" rindās. Ar kurzemniekiem Višņakovs parakstījis divu gadu līgumu, sarunā ar eSports.lv apliecināja pats futbolists.

Jau vakar ziņojām, ka futbola klubs "Ventspils" savu sastāvu papildinājis ar līdzšinējo "Jūrmalas" uzbrucēju Oļegu Malašenoku, kā arī grasās panākt vienošanos ar "Skonto" un Latvijas izlases malējo pussargu Alekseju Višņakovu (25), kuram kontrakts ar skontiešiem oficiāli beigsies rīt, 14. februārī. Šodien Višņakovs ar ventspilniekiem parakstījis divu gadu līgumu un turpmāk spēlēs Latvijas čempiones rindās.

"Pāreju uz "Ventspili". Parakstīju līgumu uz diviem gadiem, tagad taisos uz treniņnometni Turcijā. Komanda izlido jau šodien, bet es pievienošos 15. februārī. Ar "Ventspili" arī norunājām - ja vasarā būs kādi varianti no ārzemēm, mani neaizkavēs," sarunā ar eSports.lv šodien pastāstīja Aleksejs Višņakovs. "Protams, esmu apmierināts - "Ventspils" piedāvāja labākos apstākļus un līguma nosacījumus."

Višņakovs aizvakar Latvijas izlases sastāvā Kiprā spēlēja pret Armēniju (0:0). 60. minūtē Alekseju nomainīja Jurijs Žigajevs, kurš nu būs Višņakova komandas biedrs un konkurents par vietu vidējās līnijas labajā malā.

Latvijas izlasē Aleksejs Višņakovs aizvadījis 34 spēles un guvis četrus vārtus. Savukārt Rīgas "Skonto" sastāvā Višņakovs spēlēja kopš 2001. gada (pa vidu viena sezona "Audas" rindās), izgāja laukumā 179 mačos un guva 35 vārtus.


, 2009-02-13 14:37, pirms 15 gadiem
Nu protams bija cerejis kautkur augstak,
bet nav sliktakais variants
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-13 14:43, pirms 15 gadiem
Izskatās, ka Ventspils būs ļoti spēcīgi un atkal paņems čempionu titulu.
, 2009-02-13 14:51, pirms 15 gadiem
WOW!!!! Mīļākais izlases futbolists mīļākajā Virslīgas klubā Izskatās, ka kandidēsim[Latvija] CL kvalifikācijā, šī komanda varētu tikt vismaz tik tālu cik Kaunas, ja ne pat grupu turnīrā CERAM!!!!!
, 2009-02-13 14:52, pirms 15 gadiem
Abi brāļi Ventspilī )))
, 2009-02-13 14:53, pirms 15 gadiem
galīgi garām. nenoniecinu ventspili, bet tas nav līmenis, kurā vajadzētu spēlēt vienam no Skonto talantīgākajiem audzēkņiem.
, 2009-02-13 14:58, pirms 15 gadiem
Vai tad neteica, ka ja nebūs citu piedāvājumu tad ies uz Skotijas Aberdeen?
, 2009-02-13 15:05, pirms 15 gadiem
Lieliski man patik. Viens no maniem milakajiem futbolistiem mana milakaja komanda kas var but labak.
, 2009-02-13 15:07, pirms 15 gadiem
Nu bet vismaz bus spelu prakse uz izlases spelem, kautgan diezvai tas ko ipasu vairs dos
, 2009-02-13 15:16, pirms 15 gadiem
nav slikti, bet nu neticu ka viņš nevarēja kur Eiropā tikt! Kaut uz Anglijas trešo līgu, kur saka Gorkš!
, 2009-02-13 15:21, pirms 15 gadiem
labāk nekā kkur azeros vai krievu 3.līgā, bet - vai lābāk kā Skonto? - pēc būtības jau tas pats vien ir... man domāt, ka Višņakovam būtu pēdējais laiks braukt kkur uz normālu ārzemju līgu(Holande, Skotija, angļu 1.līgu vai krievu Premjerlīgu) - gadi iet un tā jau var aizsēdēties pavisam! bet...ja jau nebrauc, tātad - nav nopietnas intereses un tas, savukārt, liek aizdomāties, ka varbūt nemaz tas Višņakovs nav tik labs, kā gribētos...
lai nu kā - veiksmi turpmāk!
, 2009-02-13 15:21, pirms 15 gadiem
Kada jega ir celot pa Latvijas klubiem tikai pasi zaude
, 2009-02-13 15:31, pirms 15 gadiem
krisis rakstīja: Kada jega ir celot pa Latvijas klubiem tikai pasi zaude
Piekritu....
, 2009-02-13 15:39, pirms 15 gadiem
V1ista rakstīja: Lieliski man patik. Viens no maniem milakajiem futbolistiem mana milakaja komanda kas var but labak.
ja mīli,kāpēc nepreci?

manuprāt tāds nedaudz nodevīgs solis,un izskatās nedaudz pēc aplauziena,bija cerējis kaut kur ārzemēs tikt,bet nesanāca,par cik Skonto viņš tā drusku uzmeta un citu variantu nebija nācās iet uz Ventspili...bet klubam protams ieguvums,spēlētājs labs.
, 2009-02-13 15:49, pirms 15 gadiem
Nu īstenībā labi, cerams, ka ventspils būs pietiekami ambiciozi, lai veiksmīgi nospēlētu čempionu līgas kvalifikācijā. Un Ļoha pareizi darīja, arī meklēdams sev darbavietu ar labākiem nosacījumiem, kā nekā ģimene, nav viens pats.
Spekulācijas, bet pieņemu, ka Indriksons arvien arvien atjauninot skonto sastāvu, kas ir protams labi, pie reizes visus vienādo pēc 'jauno' skalas, līdz ar to piedāvādams nelielas algas.
varbūt kāds vēl var pakomentēt par noskaņojumu skonto nometnē?
, 2009-02-13 16:32, pirms 15 gadiem
Abām pusēm izdevīgi. Tas priecē. Veiksmi Aleksejam jaunajā klubā, lai gan es arī cerēju, ka viņš spēlēs ārpus LV robežām, tomēr "Ventspils" ir vislabākais no Latvijas variantiem. Ja tagad paskatās uz kurzemnieku sastāvu, mute paliek vaļā. Noteikti vislabāk nokomplektētais sastāvs Virslīgā. Trīs lieliski uzbrucēji... (neskaitot jaunos) - Rimkus, Butriks, Malašenoks. Trīs ļoti labi vārtsargi - Vaņins, Pavlovs un Eltermanis. Pussargu līnija arī laba ar Žigajevu un Višņakovu priekšgalā. Nebūtu vēl Koļesņičenko aizgājis, bet uzskatu, ka tā Vadimam bija labāk, varēs tagad labā līmenī kopā ar Rubinu kapāt. Aizsardzība ar Ndeki un Kačanovu priekšgalā arī izskatās tīri labi. Ar šādu sastāvu var mēģināt aizsniegties līdz ČL grupu turnīram!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-13 16:56, pirms 15 gadiem
man jau liekas, ka tas ir ļooooooti labs variants, jo Aberdeen diemžēl ir tikai Anglijas 3.vai pat 4.līgas līmenis un vienīgais ko viņš tur iegūtu būtu iespēja spēlēt pilnu tribīņu priekšā. bet te - iespēja spēlēt labā komandā ar lielām ambīcijām...un arī alga noteikti ir lielāka kā lielākajā daļā ārzemju komandu, kurās viņš varētu būt ticis spēlēt!
lai veicas
, 2009-02-13 16:57, pirms 15 gadiem
skotijs rakstīja: Nu īstenībā labi, cerams, ka ventspils būs pietiekami ambiciozi, lai veiksmīgi nospēlētu čempionu līgas kvalifikācijā. Un Ļoha pareizi darīja, arī meklēdams sev darbavietu ar labākiem nosacījumiem, kā nekā ģimene, nav viens pats.
Spekulācijas, bet pieņemu, ka Indriksons arvien arvien atjauninot skonto sastāvu, kas ir protams labi, pie reizes visus vienādo pēc 'jauno' skalas, līdz ar to piedāvādams nelielas algas.
varbūt kāds vēl var pakomentēt par noskaņojumu skonto nometnē?
Noskaņojums kaujniecīsks
Nav tiesa, ka Skonto algas ir vienadotas, kur nu vēl nav Latvijas apstākļiem konkurenspējīgas. Višņakovs bija viens no dargākajies (algu ziņā) SKONTO spēlētājiem. Par ģimeni uzjautrināji Latvijas vadošu klubu spēlētāji var mne vien ģimeni uzturēt, bet saņem ļoti lielu atalgojumu salidzinot ar vairumu Latvijas iedzīvotāju, nav noslēpums, ka daļai no viņiem "treknajos gados" algas bija uzkruvētas nesamerīgi. Starp citu, labs piemērs Višņakovs, kurš tomēr tā arī nekļuva par Skonto spilgto līderi, kaut gan to no viņa gaidīja jau entus gadus, būsim korekti, viņš jau sēn izaudzīs no apzīmējuma - talantīgs jaunietis! Tas, kas pagaišgad bija pieļaujāms Cauņam (kuram 20 gadi un kurš nevar visu sezonu būt par stabīlo spēlētāju, jo spilgtas spēles jauniešiem mijas ar ne tik veiksmīgām), to nevarēja pieļaut Višņakovam. Labs piemērs ir tas, ka tas pats 37 gadīgs Astafjevs bija komandas neapšaubāms līderis, bet Višņakovs šo lomu tā arī nespēja uzņēmties. Te meklējama atbilde, kāpēc Višņakovs nav ticis ārzemju klubā. Cauņu nēm kā talantīgo jaunieti, ja neizdosies, tad nekas, atdos atpakaļ Skonto un būs Aleksandram iespēja sevi vēl pieradīt vairāku gadu garumā, bet ja izdosies, iespējāms jau drīz vares pardot par lielu piķi tālāk, no kā iegūs arī Skonto. Višņakovu jau sēn neuzluko kā jaunieti, no viņa gaida līdera cienīgu spēli visas sezonas garumā!
Nav saprotams, vai Skonto saņems kaut kādu kompensāciju par Višņakovu, izskatās, ka nē. Protams žēl, jo Skonto viņu pilnībā izaudzināja, viņs ne vien no jaunības spēle Skonto, bet ir arī JFC Skonto spēlētājs.
, 2009-02-13 17:03, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Abām pusēm izdevīgi. Tas priecē. Veiksmi Aleksejam jaunajā klubā, lai gan es arī cerēju, ka viņš spēlēs ārpus LV robežām, tomēr "Ventspils" ir vislabākais no Latvijas variantiem. Ja tagad paskatās uz kurzemnieku sastāvu, mute paliek vaļā. Noteikti vislabāk nokomplektētais sastāvs Virslīgā. Trīs lieliski uzbrucēji... (neskaitot jaunos) - Rimkus, Butriks, Malašenoks. Trīs ļoti labi vārtsargi - Vaņins, Pavlovs un Eltermanis. Pussargu līnija arī laba ar Žigajevu un Višņakovu priekšgalā. Nebūtu vēl Koļesņičenko aizgājis, bet uzskatu, ka tā Vadimam bija labāk, varēs tagad labā līmenī kopā ar Rubinu kapāt. Aizsardzība ar Ndeki un Kačanovu priekšgalā arī izskatās tīri labi. Ar šādu sastāvu var mēģināt aizsniegties līdz ČL grupu turnīram!
Skiet Vanins jau uz Krieviju devies.
Vieniigais miinuss sanaak tas, ka divi izlases speeleetaaji savsttarpeeji konkuree un jo vairak laika vienam, jo mazaak otram.

Ja jau vinju vasaraa vareetu laist, tad jau vismaz ir ceriiba mums - liidzjuteejiem, ka domu par aarzemeem nav atmetis.

Tad nu visiem muuseejiem jaanoveel lai maacaas valodas un dodas regulaari speeleet pie pilnaakaam tribiineem.
, 2009-02-13 17:29, pirms 15 gadiem
reikons rakstīja: Abām pusēm izdevīgi. Tas priecē. Veiksmi Aleksejam jaunajā klubā, lai gan es arī cerēju, ka viņš spēlēs ārpus LV robežām, tomēr "Ventspils" ir vislabākais no Latvijas variantiem. Ja tagad paskatās uz kurzemnieku sastāvu, mute paliek vaļā. Noteikti vislabāk nokomplektētais sastāvs Virslīgā. Trīs lieliski uzbrucēji... (neskaitot jaunos) - Rimkus, Butriks, Malašenoks. Trīs ļoti labi vārtsargi - Vaņins, Pavlovs un Eltermanis. Pussargu līnija arī laba ar Žigajevu un Višņakovu priekšgalā. Nebūtu vēl Koļesņičenko aizgājis, bet uzskatu, ka tā Vadimam bija labāk, varēs tagad labā līmenī kopā ar Rubinu kapāt. Aizsardzība ar Ndeki un Kačanovu priekšgalā arī izskatās tīri labi. Ar šādu sastāvu var mēģināt aizsniegties līdz ČL grupu turnīram!
Kadā ziņā mute vaļā? Pagaidām sastāvs viņiem neizskatās spēcigāks par iepriekšējo, drīzāk otradi.
Jau tagad Ventspili atstāja vairāki pieredzējuši spēlētāji (kuru devums Ventspils labā bija zinām un prognozējams, atšķirībā no jaunpienacēju devuma, kurš pagaidām ir tikai uz paīra). Koleso, Dubenskis, Zangarejevs, Ziziļevs, viņi visi bija līderi, tas pats Žigajevs pagaišgad jau pusgadu atradas Ventspilī, bet tā arī neizkonkurēja leģionāru! Rimkus jaunāks nepaliek, tas ir fakts. Butriks sēž uz čemodaniem un pieredze rada, ka tas klubam, par labu nenāk.
Ir plusi, atnāca Ndeki, pagaidām ir nekāds, bet pieļausim būs tas pats Ndeki, BVrntspilij pluss, Savčenkovam izlasi neredzēt kā savas ausis, tas mīnus. Kā zināms Ventspils spēle ar 3 aizsargiem un centrā spēle viens centra aizsargs.
Atnāca Višņa, bet kur garantija, ka viņš kļūs par līderi Ventspilī, jau teicu, Skonto tā arī nekļuva par spēlētāju kurš velk komadu, ja bija spilgtas spēles, bet īsts līderis (kā savulaik Bleidelis, Rubins, Verpakovskis, Buitkus) tā arī nekļuva! Cik Vemtspilij pēdējo gadu laikā pievienojas spēlētāju kuri bija savu iepriekšējo komandu līderi, bet Ventspilī tā arī nespēja atverties? Grebis, Kalns...
Nav labi arī tas, ka izskatas, ka ir parāk daudz spēlētāju, kuriem "ventspils neliks šķersļus...". Komanda var sākt sezonu ar vienu sastāvu: Vaņu, Višņu, Butriku, Solovjovu, Malašenoku un co ieskaitot, bet sezonas vidū daļu no viņiem pazaudēt.
Šai situācijā no liela trijnieka vislābāka situācija ir Skonto, reāli komanda pazaudēja 2 pamatsastāva spēlētājus: Višņakovu un Cauņu (Astafjevs, Pahars jau pagaišgad paziņoja, ka pēdēja sezona skonto un Pols piemērām uz Astafjeva vietu jau gatavo maiņu otru gadu, cita lieta, ka grūti tādu spēlētāju aizstāt lai kaut vai sākumā spēle neciestu, bet no otras puses Kozlovs un Laizāns nav jauniņie sistēmā un jau pagaišgad ieguva pamatīgu spēļu praksi), komandas sastāvs (tai skaitā jaunpienacēji jau faktīski visi ir zināmi, daži tiks atsijāti pirms sezonas, bet visi trenejas kopā un nebraukā viesizradēs pa ārzemju klubiem). Jaunpienacēju lielakoties ir no Skonto sistēmas (lasi Olimpa) kur tiek planvedīgi gatavoti Skonto lielajai komandai un tas nav tas pats kā paņemt spēlētāju kurš tikai uz papīra ir līderis, bet realitātē var neiekļauties komandā.
, 2009-02-13 17:45, pirms 15 gadiem
Krimson, beidz stāstīt muļķības. Aberdeen esot Anglijas 3. vai 4. ligas limenī. Absurds. Atgādināšu, ka pagājušajā sezonā Aberdeen UEFA kausā nospēlēja ničā ar Bayern un Maskavas Lokomotiv, ar 4:0 sagrāva dāņu Copenhagen.
, 2009-02-13 17:58, pirms 15 gadiem
NU Ventspils kluus stipraaks.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-13 19:45, pirms 15 gadiem
klakmens rakstīja: Tad jau Ventspili pirms virslīgas sākuma jāpasludina par čempioniem
Sarkanie ar viņiem vēl pacinisies, nesacerieties apr ātru!
, 2009-02-13 19:50, pirms 15 gadiem
DM rakstīja: Kadā ziņā mute vaļā? Pagaidām sastāvs viņiem neizskatās spēcigāks par iepriekšējo, drīzāk otradi.
Jau tagad Ventspili atstāja vairāki pieredzējuši spēlētāji (kuru devums Ventspils labā bija zinām un prognozējams, atšķirībā no jaunpienacēju devuma, kurš pagaidām ir tikai uz paīra). Koleso, Dubenskis, Zangarejevs, Ziziļevs, viņi visi bija līderi, tas pats Žigajevs pagaišgad jau pusgadu atradas Ventspilī, bet tā arī neizkonkurēja leģionāru! Rimkus jaunāks nepaliek, tas ir fakts. Butriks sēž uz čemodaniem un pieredze rada, ka tas klubam, par labu nenāk.
Ir plusi, atnāca Ndeki, pagaidām ir nekāds, bet pieļausim būs tas pats Ndeki, BVrntspilij pluss, Savčenkovam izlasi neredzēt kā savas ausis, tas mīnus. Kā zināms Ventspils spēle ar 3 aizsargiem un centrā spēle viens centra aizsargs.
Atnāca Višņa, bet kur garantija, ka viņš kļūs par līderi Ventspilī, jau teicu, Skonto tā arī nekļuva par spēlētāju kurš velk komadu, ja bija spilgtas spēles, bet īsts līderis (kā savulaik Bleidelis, Rubins, Verpakovskis, Buitkus) tā arī nekļuva! Cik Vemtspilij pēdējo gadu laikā pievienojas spēlētāju kuri bija savu iepriekšējo komandu līderi, bet Ventspilī tā arī nespēja atverties? Grebis, Kalns...
Nav labi arī tas, ka izskatas, ka ir parāk daudz spēlētāju, kuriem "ventspils neliks šķersļus...". Komanda var sākt sezonu ar vienu sastāvu: Vaņu, Višņu, Butriku, Solovjovu, Malašenoku un co ieskaitot, bet sezonas vidū daļu no viņiem pazaudēt.
Šai situācijā no liela trijnieka vislābāka situācija ir Skonto, reāli komanda pazaudēja 2 pamatsastāva spēlētājus: Višņakovu un Cauņu (Astafjevs, Pahars jau pagaišgad paziņoja, ka pēdēja sezona skonto un Pols piemērām uz Astafjeva vietu jau gatavo maiņu otru gadu, cita lieta, ka grūti tādu spēlētāju aizstāt lai kaut vai sākumā spēle neciestu, bet no otras puses Kozlovs un Laizāns nav jauniņie sistēmā un jau pagaišgad ieguva pamatīgu spēļu praksi), komandas sastāvs (tai skaitā jaunpienacēji jau faktīski visi ir zināmi, daži tiks atsijāti pirms sezonas, bet visi trenejas kopā un nebraukā viesizradēs pa ārzemju klubiem). Jaunpienacēju lielakoties ir no Skonto sistēmas (lasi Olimpa) kur tiek planvedīgi gatavoti Skonto lielajai komandai un tas nav tas pats kā paņemt spēlētāju kurš tikai uz papīra ir līderis, bet realitātē var neiekļauties komandā.
prieks lasīt, ka kāds par LMT virsligu arī interesējas, ne tikai esportaa komentus mētā!
gaidam jauno sezonu!
p.s.
riit ķeizarmežā Skonto pārbaudes spēle 14.00
, 2009-02-13 20:00, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Kādā sakarā Skonto būtu jāsaņem kompensācija? Skonto jau ir saņēmuši kompensāciju kaut vai ar to, ka Višņakovs šos gadus spēlēja pie viņiem. Līgums beidzās un tas arī viss. Kāda vēl kompensācija vajadzīga?
Tas - ka viņš ir JFC Skonto spēlētājs? Nu un? Savu kontraktu viņš normāli atstrādāja.
mīļo uzavnieks, viņš par to "atstradāšanu" saņēma gana lielu piķi Kompensācija par to, ka viņš tika sagatavots, izaudzināts par stabīlo izlases kandidātu (par stabīlo pamatsastāva spēlētāju viņam vēl jākļūst) un kluba uzdēvums ir nevis vienmēr ieguldīt naudu bet atpelnīt to atpakaļ.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-13 20:51, pirms 15 gadiem
Baac sastavs pasliktinajies bet apsveicu Ventspils komandu labs ieguvums
, 2009-02-13 20:51, pirms 15 gadiem
skotijs rakstīja: varbūt kāds vēl var pakomentēt par noskaņojumu skonto nometnē?
Baumas jau klīda kādu laiku, tāpēc tam biju gatavs. Nevaru atbildēt par visu "nometni" , bet mana nostāja ir ļoti vienkārša un vislabāk to izsaka krievu sākamvārds "Umer Maksim - i hren s nim".
, 2009-02-13 21:14, pirms 15 gadiem
Ja Vaņins paliks V-pili varu apsveikt ar uzvaru virslīgā Neticu ka Metalurgs ar 1 golu (11m) pārbaudes spēlēs spēs cīnīties pretī ventiņiem Nu skonto ar nez nez
, 2009-02-13 21:24, pirms 15 gadiem
miiledy rakstīja: Krimson, beidz stāstīt muļķības. Aberdeen esot Anglijas 3. vai 4. ligas limenī. Absurds. Atgādināšu, ka pagājušajā sezonā Aberdeen UEFA kausā nospēlēja ničā ar Bayern un Maskavas Lokomotiv, ar 4:0 sagrāva dāņu Copenhagen.
cik tieši Skotijas Premjerlīgas spēles Tu esi redzējis klātienē vai TV?
, 2009-02-13 22:13, pirms 15 gadiem
ar merkji iegut 4. chempiona titulu un iekljut vismaz 3. chemionu ligas kartaa... ideali.. ieshu uz katru ventinju speli un
prieceshu savas acis ar sho speletaju speleshanas maku
, 2009-02-13 22:24, pirms 15 gadiem
gorks13 rakstīja: Baac sastavs pasliktinajies bet apsveicu Ventspils komandu labs ieguvums
Tev nicks ir Gorkš, Avantaraa ir Skonto emblēma, un esi par Vpili?? kas ar Tevi?
"Liepāja" pret "Audu". Foto: FK Liepāja
6

"Auda" neizmanto iespējas, "Liepāja" turpina krāt pa punktiņam

Kopš aprīļa bez uzvarām cīnās "Audas" un "Liepājas" komandas, šodien Mežaparkā abām spēkojoties 1:1. "Audai" piecu neuzvarēto spēļu virkne, bet "Liepājai" – jau astoņu.
Marko Regža. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
1

''Riga'' iesit piecus un pārliecinoši uzvar Jelgavā

Šodien Latvijas futbola Virslīgā pārliecinošu panākumu svinēja ''Riga'', kas izbraukumā ar 5:1 apspēlēja ''Jelgavu''. Uzvarētājiem vārtus guva pieci dažādi futbolisti.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
6

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.