Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Romāns Kokšarovs

Foto: Skonto-Olimps

Piedāvājam foto apskatu no LMT virslīgas pēdējās kārtas spēlēs starp Rīgas Skonto FC un Olmps/RFC komandam. Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze/F64.


, 2009-11-08 20:55, pirms 15 gadiem
Vienozimigi viens no labakiem jaunatnes treneriem Latvija... zel tikai nav latvijas pilsonis
, 2009-11-15 13:31, pirms 15 gadiem
JOORE
Marko Regža. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
8

TV4 tiešraidē ''Riga'' viesosies pie sezonu neveiksmīgi sākušās ''Liepājas''

Šodien plkst. 18:00 ar ''Liepājas'' un ''Riga'' dueli sāksies Latvijas futbola Virslīgas 13. kārtas izspēle. Abu komandu pirmajā duelī pārliecinoši ar 4:0 uzvarēja rīdzinieki. Spēles tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Aleksejs Golijanins. Foto: Margarita Vigule/TonyBet Virslīga
7

Golijaninam ''hat-trick'' ''Daugavpils'' trešajā uzvarā pēc kārtas

Šodien Latvijas futbola Virslīgas 12. kārta noslēdzās ar ''Daugavpils'' pārliecinošu uzvaru savā laukumā pār ''Tukumu 2000''/''Telmu''. Uzvarētājiem ar ''hat-trick'' izcēlās Aleksejs Golijanins, bet turnīra tabulā vienība līdz vienam punktam pietuvojās otrajā vietā esošajai ''Riga''.
Valerijs Lizunovs. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
5

Mazbudžeta grāvējs tabulas augšdaļā – vai Tukuma daugavpilieši sarūgtinās savu pilsētu?

"TonyBet" Virslīgas 12. kārta noslēgsies ar "Daugavpils" un "Tukums 2000"/"Telms" dueli – ja agrāk būtu to ierasts saukt par cīņu tabulas otrajā ešelonā, tad šobrīd tā ir cīņa par Eirokausu pozīcijām. Spēles sākums plkst. 15.00, tiešraide portālā Sportacentrs.com un TV4.