Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Tīdenbergam gandrīz pussezonas sods par rupjībām Gvinejas izlases basketbolistam

Tīdenbergam gandrīz pussezonas sods par rupjībām Gvinejas izlases basketbolistam
Eduards Tīdenbergs. Foto: FK Liepāja

Latvijas Futbola federācijas Ētikas komiteja piespriedusi "Liepājas" malējam aizsargam Eduardam Tīdenbergam trīs mēnešu diskvalifikāciju, vēstīts federācijas mājaslapā.

Ētikas komiteja, izskatot lietas materiālus, piemērojusi FK "Liepāja" spēlētājam Eduardam Tīdenbergam diskvalifikāciju no dalības visās LFF organizētajās sacensībās uz trīs mēnešiem. Diskvalifikācija stāsies spēkā no rītdienas, 9. marta, un būs spēkā līdz 8. jūnijam. Šāds sods piemērots par publiski izskanējušajiem futbolista neētiskajiem izteikumiem, kas ir pretrunā ar LFF Ētikas kodeksu.

Februāra beigās Āfrikas basketbola čempionāta kvalifikācijas laikā Gvinejas izlases amerikānis Šenons Evanss sociālajos tīklos esot saņēmis rupjības no Tīdenberga, kurš Gvinejas basketbolistus dēvējis par vergiem un kauninājis kā totalizatoru valsts pārstāvjus, kā arī novēlējis sadegt ellē. Pēcāk Tīdenbergs atvainojās par saraksti, nenorādot gan, vai to viņš rakstījis pats.

Lai gan diskvalifikācija ir uz trim mēnešiem jeb nosacīti tikai līdz jūnija sākumam, "Liepāja" bez malējā aizsarga paliks uz gandrīz pusi Virslīgas sezonas. Blīvā kalendāra dēļ liepājniekiem līdz 8. jūnijam ir paredzētas 17 no 36 spēlēm, un Tīdenberga atgriešanās varētu notikt ne agrāk kā 15. jūnija mājas spēlē pret "Daugavpili". 29 gadus vecais kurzemnieks pagājušajā sezonā sāka 22 no savām 26 spēlēm un guva četrus vārtus. Tīdenbergs arī aizvadījis vienu maču Latvijas izlasē, 2020. gadā piedaloties pārbaudes spēlē Melnkalnē (1:1).

'TonyBet'' Virslīgas 1. kārta

Dat.LaiksSpēleRez.Vieta
08.03.18.00Auda – RFSMežaparks SV
09.03.14.00Liepāja – Tukums/Telms"Daugavas" stadiona rez. l.
16.00Jelgava – DaugavpilsJelgavas bāzes māksl. l.
10.03.13.00Grobiņa – Riga"Daugavas" stadiona rez. l.
15.00Metta – ValmieraHanzas vidusskola

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17414/eduardam...


, 2024-03-08 18:13, pirms 2 mēnešiem
Jāuzraksta šim tas pats teksts, jo es viņu paņēmu fantasy Kas tur bija? Lai sedeg ellē vergs?
, 2024-03-08 18:28, pirms 2 mēnešiem
Vares pasēdēt un padomāt par savu rīcību, alkāns
, 2024-03-08 18:37, pirms 2 mēnešiem
Kādam ir kādas idejas kāds sakars vispār viņam ar kaut kādu Āfrikas basketbolu un kādā sakarā speciāli meklēt Feisītī lai rupjības sarakstītu ?! Man viebīgais kas nāk prātā ka džeks pa nopietno tur uz tām spēlēm toķikā likmes žarījis, un kad pakāsa tad neri neizturēja vienkārši ,,,
, 2024-03-08 18:43, pirms 2 mēnešiem
WHITE Legend rakstīja: Kādam ir kādas idejas kāds sakars vispār viņam ar kaut kādu Āfrikas basketbolu un kādā sakarā speciāli meklēt Feisītī lai rupjības sarakstītu ?! Man viebīgais kas nāk prātā ka džeks pa nopietno tur uz tām spēlēm toķikā likmes žarījis, un kad pakāsa tad neri neizturēja vienkārši ,,,
100% neizgāja likme
, 2024-03-08 18:45, pirms 2 mēnešiem
WHITE Legend rakstīja: Kādam ir kādas idejas kāds sakars vispār viņam ar kaut kādu Āfrikas basketbolu un kādā sakarā speciāli meklēt Feisītī lai rupjības sarakstītu ?! Man viebīgais kas nāk prātā ka džeks pa nopietno tur uz tām spēlēm toķikā likmes žarījis, un kad pakāsa tad neri neizturēja vienkārši ,,,
Tikai un vienīgi totalizators. Tie teksti, ka nav viņš rakstījis, ka nav tāds cilvēks utt, pilnīgas muļķības, ka Instagram uzlauzts. Tagad tak visur ir divu pakāpju autentifikācijas, brīdinājumi epastos un tā tālāk. Noraka viņam likmi un šams sadusmojās. Neticās, ka maza summa bija. To protams LFF neizmeklē, tas tā normāli laikam.
, 2024-03-08 18:49, pirms 2 mēnešiem
Ģimenē nebij lab audzinašan. Grāmats nelas. Izglitib nav un re iznāk kas.
, 2024-03-08 18:54, pirms 2 mēnešiem
varenais_eksperts rakstīja: Jāuzraksta šim tas pats teksts, jo es viņu paņēmu fantasy Kas tur bija? Lai sedeg ellē vergs?
man tas pats, Damn u Tidernbers.

ja pirmo kārtu ļautu izspēlēt būtu mazāka skāde, pēc tam aiztreidot varētu.
, 2024-03-08 18:56, pirms 2 mēnešiem
mikelis_goppers rakstīja: Tikai un vienīgi totalizators. Tie teksti, ka nav viņš rakstījis, ka nav tāds cilvēks utt, pilnīgas muļķības, ka Instagram uzlauzts. Tagad tak visur ir divu pakāpju autentifikācijas, brīdinājumi epastos un tā tālāk. Noraka viņam likmi un šams sadusmojās. Neticās, ka maza summa bija. To protams LFF neizmeklē, tas tā normāli laikam.
interesanti, vai viens tur viņš tāds vai ts jau ir kāds pulciņš vai grupējums kas toķikā nopitni spēlē, jo grūti man iedomāties ka vienkāršs prasts toķika špīleris no Latvijas sāks likt likmes uz Āfrikas basīti .. īespējams tur bija kaut kādas sarunātās spēles , bet kaut ka nogāja greizi
, 2024-03-08 18:58, pirms 2 mēnešiem
WHITE Legend rakstīja: interesanti, vai viens tur viņš tāds vai ts jau ir kāds pulciņš vai grupējums kas toķikā nopitni spēlē, jo grūti man iedomāties ka vienkāršs prasts toķika špīleris no Latvijas sāks likt likmes uz Āfrikas basīti .. īespējams tur bija kaut kādas sarunātās spēles , bet kaut ka nogāja greizi
Var jau būt, ka regulārs toto spēlētājs un tā kā nekas nenotiek, tad paķer jebkuru likmi
, 2024-03-08 20:06, pirms 2 mēnešiem
Kārtējais valsts vatenis! Pilnīgs pajols
, 2024-03-08 20:47, pirms 2 mēnešiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Kārtējais valsts vatenis! Pilnīgs pajols
eģiks nekad nav bijis apveltīts ar smadzenēm,vēl kopš ventspils laikiem
, 2024-03-08 21:13, pirms 2 mēnešiem
Idiots!
, 2024-03-08 21:32, pirms 2 mēnešiem
Franku primāts nāks attaisnot to pamuļķi jeb nav jēga gatavot popkornu?
, 2024-03-09 13:16, pirms 2 mēnešiem
cirvis
"Grobiņas" futbolisti un līdzjutēji. Foto: Liepājniekiem.lv
14

Tukumnieki uzbrūk biežāk, taču "Grobiņa" gūst pirmo uzvaru izbraukumā

Latvijas futbola Virslīgā pirmoreiz izbraukumā uzvarējusi "Grobiņas" komanda, šodien reabilitējoties "Tukumam 2000"/"Telms" par klupienu (0:2) savstarpējā cīņā pirmajā aplī.
Aleksejs Golijanins. Foto: Margarita Vigule
27

Daugavpils trāpa no stūra, grauj un kļūst par vicelīderi, Golijanins apvainojas un dezertē

"TonyBet" Virslīgā turpina uguņot mazbudžeta klubs "Daugavpils", kas savā laukumā jau pirmajā puslaikā guva trīs vārtus un ar 4:0 sagrāva "Metta", no otrās vietas nostumjot Baltijas bagātāko sporta klubu "Riga". Ar diviem vārtiem izcēlās Jevgenijs Miņins, kurš trāpīja gan pendeli, gan arī…stūra sitienu.
Dmitrijs Zelenkovs guva vārtus savā 24. dzimšanas dienā. Foto: Sanita Sparāne/RFS
3

Čempione un līdere RFS atspēlējas Jelgavā, uzvaras pendeli iesit Lipuščeks

Pirmo mājas spēli uz dabīgā seguma aizvadīja arī "Jelgava", kas Jāņa Lūša Zemgales Olimpiskā centra stadionā pirmajā puslaikā ar tiešo brīvsitienu pat izvirzījās vadībā, tomēr punktus čempionei un līderei RFS neatņēma (1:2) un piedzīvoja ceturto zaudējumu pēc kārtas.