Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Video: Pieredzējušais Vaņins pasniedz Kučeram vārtsarga dribla meistarstundu

Pirmdien tikai ar dažu stundu starpību norisinājās Virslīgas spēle starp RFS un "Spartaku", kā arī Šveices Superlīgas cīņa starp "Zurich" un "Thun". Vietējā čempionātā pamatīgu izgāšanos piedzīvoja RFS ukraiņu vārtsargs Danilo Kučers, kura kļūda maksāja rīdziniekiem ielaistus vārtus. Vēlāk savam jaunākajam kolēģim pamācību, kā apspēlēt pretinieku uzbrucēju ar driblu, nodemonstrēja Latvijas izlases vārtu vīrs Andris Vaņins.

, 2020-08-04 17:04, pirms 4 gadiem
Malacis Andris, ja pēdējā spēle, tad tā, lai ir ko bērniem parādīt!
, 2020-08-04 17:29, pirms 4 gadiem
Uz pieredzīti
, 2020-08-05 13:58, pirms 4 gadiem
Brazīliski. Vaņinam vieta izlasē, uzbrukuma smailē.
, 2020-08-06 12:23, pirms 4 gadiem
Baigi riskanti . Lietus ,slapjš laukums .Bet nu pieredze ir pieredze - Andris moloģec . Arī karjera kopumā izdevusies labā līmenī - tā ,ka vīram visu cieņu .
"Liepāja" pret "Audu". Foto: FK Liepāja
6

"Auda" neizmanto iespējas, "Liepāja" turpina krāt pa punktiņam

Kopš aprīļa bez uzvarām cīnās "Audas" un "Liepājas" komandas, šodien Mežaparkā abām spēkojoties 1:1. "Audai" piecu neuzvarēto spēļu virkne, bet "Liepājai" – jau astoņu.
Abdulrahmans Taivo. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
1

''Riga'' iesit piecus un pārliecinoši uzvar Jelgavā

Šodien Latvijas futbola Virslīgā pārliecinošu panākumu svinēja ''Riga'', kas izbraukumā ar 5:1 apspēlēja ''Jelgavu''. Uzvarētājiem vārtus guva pieci dažādi futbolisti.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
6

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.