Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Lēmans sodīts par mutes palaišanu

Lēmans sodīts par mutes palaišanu
Jens Lēmans
Foto: AFP

Vācijas kluba ''Stuttgart'' vārtsargs Jens Lēmans saņēmis naudas sodu par to, ka publiski kritizējis savu komandu pēc Vācijas kausā piedzīvotās sagrāves pret Minhenes ''Bayern'' ar 1:5.

Otrdien Vācijas kausa astotdaļfinālā Štutgartes komanda savā laukumā piedzīvoja kaunpilnu zaudējumu pret Minhenes ''Bayern'' - 1:5. Lēmans nesaudzīgi izteicās par komandas gatavošanās posmu šim mačām, tāpāt bijušais Londonas ''Arsenal'' un Vācijas izlases vārtsargs apvainojis dažus komandas biedrus par to, ka viņi neesot spēlējuši ar pilnu atdevi.

39 gadus vecais vārtsargs pēc tam gan atvainojās komandas galvenajam trenerim Markusam Babelam par saviem izteikumiem. Babels saka, ka konflikts ir atrsināts: ''Kritizēšanai nevajadzētu būt publiskai, tāpēc viņš ticis sodīts. Viņš atvainojās man un spēlētājiem. Lieta beigta.''

Lēmanam par šo gājienu uzlikts naudas sods. Summa netiek aklāta.

Izmantotie resursi:
skysports.com


, 2009-01-30 02:00, pirms 15 gadiem
Tad nu gan. Varbūt kaut ko rupju pateica, tāpēc sods, bet pareizi darīja - jāsaka, kā ir, nevis tēlot, ka viss ir bijis normāli.
, 2009-01-30 02:04, pirms 15 gadiem
Izteiksmes brīvība laikam Štutgartē ir sveša. Diezgan nožēlojami, ka nedrīkst kritizēt savu komandu, laikam drīkst tikai koplementēt, kas ne vienmēr ir iespējams.
, 2009-01-30 02:12, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: Izteiksmes brīvība laikam Štutgartē ir sveša. Diezgan nožēlojami, ka nedrīkst kritizēt savu komandu, laikam drīkst tikai koplementēt, kas ne vienmēr ir iespējams.
Kapēc gan nedrīkst? Drīkst. Vienkārši nav pieņemts to darīt publiski, ar preses starpniecību. Lēmanam vajadzēja ieiet ģērbtuvē un pateikt, kurš ir slikts utt.
, 2009-01-30 02:27, pirms 15 gadiem
Saņem, Jenss! Fui arī no manis! Pirms kritizē citus, paskaties uz savām izdarībām! Tevis dēļ Rensingam nācās izciest Minhenes vētru
, 2009-01-30 02:35, pirms 15 gadiem
Lēmans muti brūķejis jau mužseni ... atceros kā pirms WC 2006 par Kānu pļāpāja, utt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-30 08:00, pirms 15 gadiem
Cenzūra vai arī bija kkas nu tāds pateikts...
, 2009-01-30 12:14, pirms 15 gadiem
Malači Štutgarte, vairāk gan izskatījās, ka Bayern spēlē lieliski, nekā tas, ka Štutgarte izskatītos slikti, par ko man prieks. Tomēr, labāka sajūta ir ja savējie uzvar un nospēlē pārliecinoši, nevis uzvar tikai tāpēc, ka pretinieki zaudē un nospēlē kā zaudētāji! Bayern bija presings pa visu laukumu, Jenss drošvien lepns sajutās pēc tās atsargātās pendeles, tāpēc nodi*sa komandu. Bet pats izdarīja sodu pret Ze pie otrās pendeles Viņš vispār tāds nervozs tipiņš ir, nepārsteidz
, 2009-01-30 12:29, pirms 15 gadiem
bet bija jau arī pazemojums, jo Štutgartei nebija nekādu izredžu pat spēlējot labi
Vecais Krabis jau nekad nevar turēt mēli aiz zobiem
, 2009-01-30 12:46, pirms 15 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: bet bija jau arī pazemojums, jo Štutgartei nebija nekādu izredžu pat spēlējot labi
Vecais Krabis jau nekad nevar turēt mēli aiz zobiem
DA viņi paši atzina[štutgartes spēlētāji un laikam arī treneris], ka viņi neesot varējuši neko darīt ar bumbu un Bayern bija liels presings
Galvenais treneris Šavi Alonso un Leverkūzenes "Bayer" futbolisti ar Vācijas kausu. Foto: Tobias Schwartz/AFP/Scanpix
1

Leverkūzene teju izcilo sezonu noslēdz ar Vācijas kausa iegūšanu

Gandrīz 75 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē Berlīnes Olimpiskajā stadionā Leverkūzenes "Bayer" ne bez grūtībām pieveica (1:0) Otrās Bundeslīgas komandu "Kaiserslautern", šosezon izcīnītajam Vācijas čempiones titulam pievienojot kausu.
Parāde par godu Ķīles "Holstein" ceļazīmei uz Vācijas augstāko Bundeslīgu. Foto: Marcel von Fehrn/Eibner-Pressefoto/Imago Images/Scanpix

Ķīlei pirmā ceļazīme uz augstāko Bundeslīga, Diseldorfa dominē pirmajā pārspēlē

Vācijas futbola Bundeslīgas augstākajā līmenī pirmoreiz spēlēs komanda no Ziemeļvācijas pilsētas Ķīles. Otrajā Bundeslīgā "Holstein" izcīnīja otro vietu aiz Hamburgas kluba "St. Pauli", kurš augstākajā Bundeslīgā spēlēs pirmoreiz kopš 2010. – 2011. gada sezonas.
Vensāns Kompanī. Foto: Reuters/Scanpix
2

Kompanī varētu kļūt par nākamo Minhenes ''Bayern'' galveno treneri

Beļģietis Vensāns Kompanī varētu kļūt par nākamo Minhenes ''Bayern'' galveno treneri, vēsta mediji. Vācijas grands ir uzsācis pārrunas ar ''Burnley'' par kompensācijas apmēru, lai Kompanī varētu pārcelties uz Minheni.