Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Autors: Evita Skuja

Pirmajā pārspēlē "Nürnberg" viesos grauj "Energie"

Pirmajā pārspēlē "Nürnberg" viesos grauj "Energie"
Kristians Eiglers gūst otros vārtus
Foto: AFP

Šodien Vācijas futbola čempionātā pirmajā pārspēlē par vietu augstākajā līgā nākamsezon "Nürnberg" ar 3:0 viesos ļoti pārliecinoši apspēlēja Kotbusas "Energie".

Šosezon "Energie" palika 16. vietā Bundeslīgā, bet "Nürnberg" ieņēma 3. vietu 2. līgā, un abas cīnās par vietu bundeslīgā. Atbildes spēle notiks 31. maijā Nirnbergā.

Pirmais brīdinājums viesiem bija jau pēc 30 sekundēm, kad pa vārtiem no 20 metru attāluma spēcīgi uzsita "Energie" spēlētājs Stīvens Rivičs. Pēc pāris minūtēs "Nürnberg" soda laukumā Ervins Skela lauzās uz vārtiem, apspēlējot divus viesu spēlētājus, un pēc viņa sitiena pie atlēkušās bumbas tika Jiavi Šao, kurš gandrīz atklāja rezultātu. Savu pirmo iespēju spēlē "Nürnberg" realizēja 13. minūtē, kad apmēram no 19 metriem sitienu izdarīja Izāks Boakije, bumba skāra mājinieku spēlētāju Radeļjičs un ielidoja labajā apakšējā stūrī. Pēc zaudētiem vārtiem Kotbusas futbolisti turpināja uzbrukt, taču īsā laikā palaida vējā vairākas labas izdevības. Divu minūšu laikā pie "Nürnberg" vārtiem izspēlēja sešus stūra sitienus un vienu brīvsitienu, taču ne Skela, ne Bakoye nevienu neprata izmantot. Turpinājumā Emīls Jula pašā vārtu priekšā piespēlēja Šao, kurš arī šoreiz neiekaroja Rafaela Šēfera vārtus. Pirmais puslaiks noslēdzās 1:0 par labu viesiem "Nürnberg" futbolistiem.

Pēc pārtraukuma sasparojās viesi no "Nürnberg", taču Mareks Mintāls no paliela attāluma nedaudz pārsita bumbu pāri vārtiem. 55. minūtē viesu rezultātu dubultoja Kristians Eiglers, kurš bumbu pārsita pāri no vārtiem iznākušajam "Energie" vārtsargam Gerhardam Tremmelam. Tas pats Eiglers pēc brīža varēja panākt jau 3:0, kad "Energie" iekrita aizsardzībā, taču pēc viņa sitiena bumba lidoja garām vārtiem. "Energie" turpināja uzbrukt, tomēr pēc Skelas stūra sitiena nekas bīstams netika izveidots "Nürnberg" soda laukumā. Savu laimi uzbrukumā izmēģināja arī Mintāls, bet Tremmels vārtos nostāvēja godam. Pēc Riviča reida bumba nonāca pie Ivica Iļjevs, kurš izbojāja jau kārtējo "Enegie" uzbrukumu. Trešos vārtus "Energie" ielaida pašās spēles beigās, kad otro reizi mačā precīzs bija Bakoye. Līz ar to pirmajā spēlē "Nürnberg" izcīnīja pārliecinošu uzvaru pār "Energie" - 3:0.

Cīņa par vietu bundeslīgā, pirmā pārspēle

Energie Cottbus - Nürnberg 0:3 (0:1) (Boakye 13’, 89’, Eigler 56’)

Izmantotie resursi:
bundesliga.de


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-28 22:14, pirms 15 gadiem
Prieks par šo rezultātu!!!
Simpatize man Nirnberga
, 2009-05-28 22:37, pirms 15 gadiem
Nedaudz pavēroju spēli. Nedomāju, ka Bundeslīgā ir tik vājas komandas. Cottbusa vienkārši nožēlojami spēlēja... Viņi ir 100% B2 komanda
Galvenais treneris Šavi Alonso un Leverkūzenes "Bayer" futbolisti ar Vācijas kausu. Foto: Tobias Schwartz/AFP/Scanpix
1

Leverkūzene teju izcilo sezonu noslēdz ar Vācijas kausa iegūšanu

Gandrīz 75 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē Berlīnes Olimpiskajā stadionā Leverkūzenes "Bayer" ne bez grūtībām pieveica (1:0) Otrās Bundeslīgas komandu "Kaiserslautern", šosezon izcīnītajam Vācijas čempiones titulam pievienojot kausu.
Parāde par godu Ķīles "Holstein" ceļazīmei uz Vācijas augstāko Bundeslīgu. Foto: Marcel von Fehrn/Eibner-Pressefoto/Imago Images/Scanpix

Ķīlei pirmā ceļazīme uz augstāko Bundeslīga, Diseldorfa dominē pirmajā pārspēlē

Vācijas futbola Bundeslīgas augstākajā līmenī pirmoreiz spēlēs komanda no Ziemeļvācijas pilsētas Ķīles. Otrajā Bundeslīgā "Holstein" izcīnīja otro vietu aiz Hamburgas kluba "St. Pauli", kurš augstākajā Bundeslīgā spēlēs pirmoreiz kopš 2010. – 2011. gada sezonas.
Vensāns Kompanī. Foto: Reuters/Scanpix
2

Kompanī varētu kļūt par nākamo Minhenes ''Bayern'' galveno treneri

Beļģietis Vensāns Kompanī varētu kļūt par nākamo Minhenes ''Bayern'' galveno treneri, vēsta mediji. Vācijas grands ir uzsācis pārrunas ar ''Burnley'' par kompensācijas apmēru, lai Kompanī varētu pārcelties uz Minheni.